Nema baraza do iduce godine

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
U australiji dosao s 3 godine inace rodjen u sanski most, zivio blizu poste ali imam rodbine od husimovci do hrustovo i da Seferovic mi je rodjak, neznam zasto se toliko kacite na to kako neko prica, nerazumijem nikako, bolje ikako da pricamo nego nikako.Tili je napisao/la: ↑10 apr 2020, 21:19NijeDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑10 apr 2020, 21:17Cini mi se da je Sana iz Amerike, pise tako nekad u tom vremenu hehehehehe.nego je izmedju Kljuca i Sanskog Mosta
![]()
Samo ti pisi, meni izgleda korektno za nekog ko se nije skolovo u bih. Pusti ti ove sto procitaju Andrica pa se umisle da su lektori.SanaBosna je napisao/la: ↑11 apr 2020, 00:59U australiji dosao s 3 godine inace rodjen u sanski most, zivio blizu poste ali imam rodbine od husimovci do hrustovo i da Seferovic mi je rodjak, neznam zasto se toliko kacite na to kako neko prica, nerazumijem nikako, bolje ikako da pricamo nego nikako.Tili je napisao/la: ↑10 apr 2020, 21:19NijeDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑10 apr 2020, 21:17Cini mi se da je Sana iz Amerike, pise tako nekad u tom vremenu hehehehehe.nego je izmedju Kljuca i Sanskog Mosta
![]()
Znao sam uvjek pricati i razumjeti nas jezik, prije 17 godina nisam znao citati ni pisati na nasem, sve sam naucio po forumima, prvi forum mi je bio Becka raja od 2003 sam clan nakon utakmice protiv Danske 2-0 u Kopenhagenu, Barbarez i onaj zlatni gol Baljica.
Tako da gramatika nije mi najbolja ali se makar trudim mada znam neko ce mi se ismijavati.
Ja sam uvjek bio takav kad dodjem u bosni nikad nepricam strani jezik, kad izadjem u grad cujem dosta djece pricaju njemacki, svedski itd dok su u bosni. Ja to nikad nisam voljeo, moje djete ima 4 godine prve rjeci su mu bile na Bosanski tako da prvi jezik mu je bio Bosanski pa onda engleski.
Tako da bezveze je razpravljati ko kako prica, mi smo zbog ovog usranog rata podljeljeni svakud po svijetu kazem otisao iz Bosne 93 godine imao 3 godine, i uvjek u kuci smo pricali Bosanski i moja je zelja bila nauciti pisati i citati na nasem, meni je bio prioritet da mi djete zna nas jezik i da nauci sve nase, engleski jezik ce doci sam od sebe, ali mi je bitno da zna djete odkud je i da zna pricati, citati i pisati na nasem![]()
Druže....svaka čast,ovo ti govori neko kome je bosanski jezik posao.Samo naprijed,bitna je želja,volja i ono nešto bosansko u duši što nosiš.Vjeruj ,ja znam "mali milon" ljudi koji su i rođeni u Bosni i već zreli ljudi a da i vjerovatno govore a i pišu puno lošije od tebe.Samo pričaj,komuniciraj,puna podrška i imaš jedan veliki pozdrav iz Sane..SanaBosna je napisao/la: ↑11 apr 2020, 00:59U australiji dosao s 3 godine inace rodjen u sanski most, zivio blizu poste ali imam rodbine od husimovci do hrustovo i da Seferovic mi je rodjak, neznam zasto se toliko kacite na to kako neko prica, nerazumijem nikako, bolje ikako da pricamo nego nikako.Tili je napisao/la: ↑10 apr 2020, 21:19NijeDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑10 apr 2020, 21:17Cini mi se da je Sana iz Amerike, pise tako nekad u tom vremenu hehehehehe.nego je izmedju Kljuca i Sanskog Mosta
![]()
Znao sam uvjek pricati i razumjeti nas jezik, prije 17 godina nisam znao citati ni pisati na nasem, sve sam naucio po forumima, prvi forum mi je bio Becka raja od 2003 sam clan nakon utakmice protiv Danske 2-0 u Kopenhagenu, Barbarez i onaj zlatni gol Baljica.
Tako da gramatika nije mi najbolja ali se makar trudim mada znam neko ce mi se ismijavati.
Ja sam uvjek bio takav kad dodjem u bosni nikad nepricam strani jezik, kad izadjem u grad cujem dosta djece pricaju njemacki, svedski itd dok su u bosni. Ja to nikad nisam voljeo, moje djete ima 4 godine prve rjeci su mu bile na Bosanski tako da prvi jezik mu je bio Bosanski pa onda engleski.
Tako da bezveze je razpravljati ko kako prica, mi smo zbog ovog usranog rata podljeljeni svakud po svijetu kazem otisao iz Bosne 93 godine imao 3 godine, i uvjek u kuci smo pricali Bosanski i moja je zelja bila nauciti pisati i citati na nasem, meni je bio prioritet da mi djete zna nas jezik i da nauci sve nase, engleski jezik ce doci sam od sebe, ali mi je bitno da zna djete odkud je i da zna pricati, citati i pisati na nasem![]()
Samo ti piši drugSanaBosna je napisao/la: ↑11 apr 2020, 00:59U australiji dosao s 3 godine inace rodjen u sanski most, zivio blizu poste ali imam rodbine od husimovci do hrustovo i da Seferovic mi je rodjak, neznam zasto se toliko kacite na to kako neko prica, nerazumijem nikako, bolje ikako da pricamo nego nikako.Tili je napisao/la: ↑10 apr 2020, 21:19NijeDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑10 apr 2020, 21:17Cini mi se da je Sana iz Amerike, pise tako nekad u tom vremenu hehehehehe.nego je izmedju Kljuca i Sanskog Mosta
![]()
Nije im valjao tad kad je dobio poziv iz Australije.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑11 apr 2020, 10:19Naši retardi iz saveza nisu Hrustića zvali, nek nam Dulja krilo igra. Dokle će se ovi cirkusanti iz saveza igrati sa reprezentacijom?
pozvan je u u21 i odbio je, vodi porijeklo iz mjesta odaklw sam ja i retardiran je , nema od njega nistaDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑11 apr 2020, 10:19Naši retardi iz saveza nisu Hrustića zvali, nek nam Dulja krilo igra. Dokle će se ovi cirkusanti iz saveza igrati sa reprezentacijom?
Nisi valjda iz Tinje?Varg je napisao/la: ↑11 apr 2020, 10:57pozvan je u u21 i odbio je, vodi porijeklo iz mjesta odaklw sam ja i retardiran je , nema od njega nistaDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑11 apr 2020, 10:19Naši retardi iz saveza nisu Hrustića zvali, nek nam Dulja krilo igra. Dokle će se ovi cirkusanti iz saveza igrati sa reprezentacijom?
jesamWandelanoite je napisao/la: ↑11 apr 2020, 11:03Nisi valjda iz Tinje?Varg je napisao/la: ↑11 apr 2020, 10:57pozvan je u u21 i odbio je, vodi porijeklo iz mjesta odaklw sam ja i retardiran je , nema od njega nistaDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑11 apr 2020, 10:19Naši retardi iz saveza nisu Hrustića zvali, nek nam Dulja krilo igra. Dokle će se ovi cirkusanti iz saveza igrati sa reprezentacijom?
Momak je htio igrati za BiH, jos dok je u Schalkeu bio nadao se pozivima, 2017te razocaran dobio je poziv u kamp Australije i zaigrao za Australiju.
Svaka čast ljudinoSanaBosna je napisao/la: ↑11 apr 2020, 00:59U australiji dosao s 3 godine inace rodjen u sanski most, zivio blizu poste ali imam rodbine od husimovci do hrustovo i da Seferovic mi je rodjak, neznam zasto se toliko kacite na to kako neko prica, nerazumijem nikako, bolje ikako da pricamo nego nikako.Tili je napisao/la: ↑10 apr 2020, 21:19NijeDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑10 apr 2020, 21:17Cini mi se da je Sana iz Amerike, pise tako nekad u tom vremenu hehehehehe.nego je izmedju Kljuca i Sanskog Mosta
![]()
SanaBosna je napisao/la: ↑11 apr 2020, 00:59U australiji dosao s 3 godine inace rodjen u sanski most, zivio blizu poste ali imam rodbine od husimovci do hrustovo i da Seferovic mi je rodjak, neznam zasto se toliko kacite na to kako neko prica, nerazumijem nikako, bolje ikako da pricamo nego nikako.Tili je napisao/la: ↑10 apr 2020, 21:19NijeDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑10 apr 2020, 21:17Cini mi se da je Sana iz Amerike, pise tako nekad u tom vremenu hehehehehe.nego je izmedju Kljuca i Sanskog Mosta
![]()
Jajalo.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 10 gostiju.