PES 6 liga chat

Moderator/ica: Padovan

B0SANAC
Kontakt:

Re: PES 6 liga chat

Post Postao/la B0SANAC » 28 jan 2011, 16:51

Dobro je da se igraju i uzvratne :D

Anderson8
Kontakt:

Post Postao/la Anderson8 » 28 jan 2011, 16:57

S-Y-L-A-R je napisao/la:cujj normal pa to je najgluplje pravilo koje postoji,vec sam objasnjavao i zasto ali eto ...............
Da ti ja objasnim...
Prvo kod Normal condition mogu ti uvijek igrati Najboljih 11, a ne kad je neko neraspolozen, plav (strelica na dole u koso) ili mozda bijel (strelica dole skroz) nema sanse da igra. Igra kao usporen snimak, kao povrijedjen da je, ne moze u duel, spor, neokretan!

A ovi igraci sto su raspolozeni, crveni, oni prolaze kroz igraca, njima ocjene rastu za 10+ i oni su "Bogovi" u toj utakmici... I onda ovi sto da ne kazem ne znaju igrat ubace po 8 ovih crvenih nije bitno na koju poziciju i samo brzo trcanje i gotovo!

Ovako normal, samo ti ime kaze, normal, igras sa svojih najboljih 11 igraca, protiv najboljih 11 od protivnika, i nek pobijedi bolji, a ne da pobijedi onaj ko ima raspolozenije igracae!

Nije da se zalim, ali meni u Sportingu 5 izmjena samo, i ko nije raspolozen od prvih 11 nemam koga ni uvest, al o tom po tom....
Svi imalo ozbiljniji turniri se igraju sa Normal kondicijom. Toliko od mene, pozz
Glory Glory Man United!

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 28 jan 2011, 16:58

EUROPA 3 (ja mislim :D)
SOBA: UNICAAAAAAAAAAA
PASSWORD: 123321 (ako nije taj onda probajte 321123) :D

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 28 jan 2011, 17:06

Anderson8 je napisao/la:
S-Y-L-A-R je napisao/la:cujj normal pa to je najgluplje pravilo koje postoji,vec sam objasnjavao i zasto ali eto ...............
Da ti ja objasnim...
Prvo kod Normal condition mogu ti uvijek igrati Najboljih 11, a ne kad je neko neraspolozen, plav (strelica na dole u koso) ili mozda bijel (strelica dole skroz) nema sanse da igra. Igra kao usporen snimak, kao povrijedjen da je, ne moze u duel, spor, neokretan!

A ovi igraci sto su raspolozeni, crveni, oni prolaze kroz igraca, njima ocjene rastu za 10+ i oni su "Bogovi" u toj utakmici... I onda ovi sto da ne kazem ne znaju igrat ubace po 8 ovih crvenih nije bitno na koju poziciju i samo brzo trcanje i gotovo!

Ovako normal, samo ti ime kaze, normal, igras sa svojih najboljih 11 igraca, protiv najboljih 11 od protivnika, i nek pobijedi bolji, a ne da pobijedi onaj ko ima raspolozenije igracae!

Nije da se zalim, ali meni u Sportingu 5 izmjena samo, i ko nije raspolozen od prvih 11 nemam koga ni uvest, al o tom po tom....
Svi imalo ozbiljniji turniri se igraju sa Normal kondicijom. Toliko od mene, pozz
Al haj ti meni objasni kako ce ekipa poput Feyenorda(izvini unforgotten uvijek njih za primjer uzimam :D :D )
pobjedit recimo tottenham koji je za 2 klase bolji tim ako nema nekoga raspolozenog pa cak i da duplo bolje igra pes ?
Jel mislis da je to realno?????
Druga stvar,ti i u stvarnosti imas milion primjera kada igraca ide ili "nije njegov dan" tako da i njihovo raspolozenje se mijenja e pa zasto onda i ovdje nebi imao nekoga ko ce "bljesnuti" neku utakmicu a s druge strane nekog ko ce promasit sve moguce?
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 28 jan 2011, 17:07

sylar..hocemol odigrat mi utakmicu..ja kasnije necu moc..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 28 jan 2011, 17:09

jasko_juve je napisao/la:sylar..hocemol odigrat mi utakmicu..ja kasnije necu moc..
ajde moze pravi sobu i ja dolazim

IMAL TEEE ? :D
Zadnja izmjena: S-Y-L-A-R, dana/u 28 jan 2011, 17:13, ukupno mijenjano 1 put.
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 28 jan 2011, 17:10

Random je realno, zasto svi igraci moraju biti isto raspolozeni ? U pravom fudbalu je nemoguce, iako je
ovo igrica treba ispostovati.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 28 jan 2011, 17:12

da je forma prenosiva meni bi bilo ok, ovako mi nema smisla. a razlike izmedju ekipa su po meni dovoljno male da bi rezultat sa normal kondicijom bio najrealniji.
Zadnja izmjena: Donnie Darko, dana/u 28 jan 2011, 17:15, ukupno mijenjano 1 put.

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 28 jan 2011, 17:15

S-Y-L-A-R je napisao/la:
jasko_juve je napisao/la:sylar..hocemol odigrat mi utakmicu..ja kasnije necu moc..
ajde moze pravi sobu i ja dolazim

IMAL TEEE ? :D
eu2..jasko_juve..12345

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 28 jan 2011, 17:47

ne mogu da vjerujem,matere mi..prvo poluvrijeme sam bio bolji 3 puta i primim gol,znaci prvo poluvrijeme 0-1 a njegovi sutevi su 1(1)..i kasnije se iznerviram,nece lopta u gol i bog..jedini s kim imam negativan skor je SYLAR..ne odgovaras mi al nikako :D :D sretno u daljnem takmicenju..

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 28 jan 2011, 17:48

'ebiga Jasko, nekad nece nikako u gol :D

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 28 jan 2011, 18:02

Klub nema nikakve veze sve je do igraca ;)

P.S Ja uvijek igram s Normal Condition ;)

@ Anderson ocemol prijateljsku ?
A C A B !

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 28 jan 2011, 18:04

tabele ipak idu sutra, tj tabele nakon petog kola ;)

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 28 jan 2011, 18:08

Druze sredi tabele u nedjelju,odmori malo nije frka ;)
A C A B !

Unforgotten
Kontakt:

Post Postao/la Unforgotten » 28 jan 2011, 18:08

Anyone up for playing?

eu2
ss.ba
ss.ba

P.S. Bolje random nego normal :idea:
Prvak prve sezone PES6 sportsport.ba lige.

Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."

Anderson8
Kontakt:

Post Postao/la Anderson8 » 28 jan 2011, 18:17

S-Y-L-A-R je napisao/la:
Anderson8 je napisao/la:
Da ti ja objasnim...

Al haj ti meni objasni kako ce ekipa poput Feyenorda(izvini unforgotten uvijek njih za primjer uzimam :D :D )
pobjedit recimo tottenham koji je za 2 klase bolji tim ako nema nekoga raspolozenog pa cak i da duplo bolje igra pes ?
Jel mislis da je to realno?????
Pa prije ce ga pobijedit sa normal kondicijom nego sa random! Imat ce prvo sve svoje igrace, a za protivnika npr nece imat crvenog Defoa, Lenona i drustvo! I ne treba ti duplo bolji igrac PES-a da bi ih dobio na takav nacin. A u Koliko ti god imao dobro raspolozenje u Feynordu, od 22 igraca kojih ima Tottenham bar ce 4-5 biti crveni, i onda nemas sanse...
Malo logike samo...

PS. Prijateljska moze sa svakim ko igra na Normal... za laksi dogovor evo msn, tu sam online 24/7... [email protected]
Druga stvar,ti i u stvarnosti imas milion primjera kada igraca ide ili "nije njegov dan" tako da i njihovo raspolozenje se mijenja e pa zasto onda i ovdje nebi imao nekoga ko ce "bljesnuti" neku utakmicu a s druge strane nekog ko ce promasit sve moguce?
Glory Glory Man United!

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 28 jan 2011, 18:18

Majestic jeste li vi napisali strijelce ? ako ste napisali ne morate ponavljati ;)

@anderson

ocemol jednu ?

Ja sam njima davno govorio da se razmjene MSN-ovi radi lakseg igranja,a oni : Sta ce ti,to je bezveze ovo ono ;)
A C A B !

Unforgotten
Kontakt:

Post Postao/la Unforgotten » 28 jan 2011, 18:20

Ajmo neko za friendly, čekam pola sata

eu2
ss.ba
ss.ba
Prvak prve sezone PES6 sportsport.ba lige.

Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."

Anderson8
Kontakt:

Post Postao/la Anderson8 » 28 jan 2011, 18:25

Emir_ZENICA je napisao/la:Majestic jeste li vi napisali strijelce ? ako ste napisali ne morate ponavljati ;)

@anderson

ocemol jednu ?

Ja sam njima davno govorio da se razmjene MSN-ovi radi lakseg igranja,a oni : Sta ce ti,to je bezveze ovo ono ;)
Moze koja soba ovo ono... imas li msn?
Glory Glory Man United!

Analiticar=Ahmo
Kontakt:

Post Postao/la Analiticar=Ahmo » 28 jan 2011, 18:29

Emir_ZENICA je napisao/la:Majestic jeste li vi napisali strijelce ? ako ste napisali ne morate ponavljati ;)

@anderson

ocemol jednu ?

ja sam prepiso strijelce i minute :D
R.I.P VEDRAN PULJIC

Lesinari plus Novosadjani tople su bratske grupe.....

Odgovori

Natrag na “Fantasy ss.ba PES6 liga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []