Ma BIH treba 4 mill slijepacaIronMany je napisao/la:Jel ovo se falis sa svojim izjavama tv stanicama?MB7 je napisao/la:[youtube][/youtube]

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Ma BIH treba 4 mill slijepacaIronMany je napisao/la:Jel ovo se falis sa svojim izjavama tv stanicama?MB7 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Poltrona sa podanickim mentalitetom je vazda bilo i bice.nedim93 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem jest kod nas raja kolektivno zatucana.
Nakon onakve sramotne postavke safeta sušića , sramotne igre naših reprezentativaca i sramotnog suđenja sudije, biloje dovoljno par nota Edina Džeke Spahe i ostalih da to savršeno opravdaju i narod im onako kolektivno povjeruje i neuspjeh predstavlja kao uspjeh.
A tek ono što spaha radi protiv medija, srami se kapitenu
najveći poltron na ovim prostorima je Marjan, kakav spin priče u 2 dana čovjek da ne povjeruje.SamoOstroINaPrvu je napisao/la:Poltrona sa podanickim mentalitetom je vazda bilo i bice.nedim93 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem jest kod nas raja kolektivno zatucana.
Nakon onakve sramotne postavke safeta sušića , sramotne igre naših reprezentativaca i sramotnog suđenja sudije, biloje dovoljno par nota Edina Džeke Spahe i ostalih da to savršeno opravdaju i narod im onako kolektivno povjeruje i neuspjeh predstavlja kao uspjeh.
Svakako da mora otići, ali najzanimljivije je to što svi kao kritikuju Safeta, a onda ga dočekaju aplauzom na aerodromu, pri povratku reprezentacije.Neutral je napisao/la:
Sada ima dosta vremena da se sve detaljno analizira ali Safet mora otići.
Marjannedim93 je napisao/la:najveći poltron na ovim prostorima je Marjan, kakav spin priče u 2 dana čovjek da ne povjeruje.SamoOstroINaPrvu je napisao/la:Poltrona sa podanickim mentalitetom je vazda bilo i bice.nedim93 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem jest kod nas raja kolektivno zatucana.
dupelizac nekim od reprezentativaca , drugog objašnjenja nema, nije toliko nenormalan da se sam po sebi popiša preko noći
i ja istokimbo je napisao/la:Iskoristili su tekmu protiv NIgerije za izmirivanje racuna izmedju sebe.
Zapamtite dobro , vrlo lako moze desiti da nas cekaju crni dani naseg fudbala. Prica Emir Spahic ce trajati godinama . Nadam se da nisam u pravu al imam zajebane slutnje i osjecaj. A dovoljno sam star da nisam idealista. Nadam se da cu ispasti samo pajac i da se nista od ovoga nece ostvariti.
I na sve to neko hoce da selektor bude Barbarez jer je legenda, patriota, ima "pobjednicki mentalitet"kimbo je napisao/la:Iskoristili su tekmu protiv NIgerije za izmirivanje racuna izmedju sebe.
Zapamtite dobro , vrlo lako moze desiti da nas cekaju crni dani naseg fudbala. Prica Emir Spahic ce trajati godinama . Nadam se da nisam u pravu al imam zajebane slutnje i osjecaj. A dovoljno sam star da nisam idealista. Nadam se da cu ispasti samo pajac i da se nista od ovoga nece ostvariti.
jeste jeste, kao on ima mnogo ponuda pa vagatepsija je napisao/la:Mostar i danas izgleda ovako.
Većina gradskih ulica je i dan danas okićena zastavama.
Da nije bilo sebičnosti selektora i naših razmaženih tzv. zvijezda,gorilo bi sutra.
Ovako,onaj na Stradunu,onaj na Maldivima,onaj kao ne može se othrvati silnim ponudama,svi ga žele kao trenera...
tacno dok je sutio izgledao mi je pametniji ... placi majko rodila si debilaMB7 je napisao/la:Ma BIH treba 4 mill slijepacaIronMany je napisao/la:Jel ovo se falis sa svojim izjavama tv stanicama?MB7 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 13 gostiju.