FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Bilall
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Bilall » 24 maj 2012, 23:50

A o tom kreditu se radi ;) ma nista strasno bio sam se zabrinuo :D
Vidis, ovu vijest su prenijeli prosle godine razni mediji.
Iako ove godine nije osvojio nijedan trofej, minhenski Bayern je uprihodio 290.9 milijuna eura, obznanjeno je na skupštini kluba.
'Bayern ima razloga za slavlje jer smo poslovali sjajno', kazao je financijski direktor kluba Karl Hopfer, dok je izvršni direktor Karl-Heinz Rummenigge objavio da Bayern trenutno ima višak od 129.1 milijun eura, te da može u zimskom prijelaznom roku kupiti i one najskuplje igrače.

Vjerovatno da te otplate kredita ulaze u rashode po sezoni, kao ovih 160 miliona evra rashoda sto smo imali u sezoni 2010/11
http://www.tportal.hr/sport/nogomet/160 ... gajni.html" onclick="window.open(this.href);return false;

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 24 maj 2012, 23:52

Daj Bože da je tako da to nisu pare od Audija kako se ranije spominjalo i da to nije otišlo na otplatu kredita.FAlcao je čudesan igrač, ali veoma skup.Samo u slučaju da Gomeza nekom utrpamo za 40 mil eura pa da se onda bacimo na njega.U svakom drugom scenariju nije realan.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 25 maj 2012, 10:42

Neznam mnogo se imena spominje kao moguca pojacanja. Da se mene pita ja bih pored vec sigrunih pojacanja Starkea, Dantea, Cana, Sahqirija i Pizara dove J. Martineza iz Atletika i Jovetica iz Fiorentine.

CroCHEF
Kontakt:

Post Postao/la CroCHEF » 25 maj 2012, 13:06

Dakle, doveli smo Pizzu, al' sam mišljenja kako je nama u napadu potrebna mnogo veća klasa jer u ovom trenutku možemo reći kako je Pizza doveden kao zamjena za Olića. Nadam se kako uprava slično razmišlja jer Gomez jeste istinska klasa, al' ne može imat' cijelu sezonu teret na leđima. Jedna od mojih želja jeste dolazak Girouda koji ove sezone u Ligue 1 briljira, te je i najbolji strijelac (dakle, pravi golgeter).

- Pozdrav!
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 25 maj 2012, 13:22

DAJTE IZVOR DA JE POTPISAO PIZARO.JA NIGDJE NE VIDIM .JA BI NAJVISE VOLIO MALOG SUAREZA IZ ANDRLEHTA MALI IMA POTENCIJALA A NE BI BIO NI SKUP PUNO.

CroCHEF
Kontakt:

Post Postao/la CroCHEF » 25 maj 2012, 13:41

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 25 maj 2012, 14:03

Hvala care. :)

CroCHEF
Kontakt:

Post Postao/la CroCHEF » 25 maj 2012, 14:17

Nema na čemu, i drugi put. :P

*Za napadačem Petersenom interes je pokazao Werder, a kao solucija spominje se eventualna posudba do kraja sezone. Mišljenja sam kako bi ovo bio veoma pametan potez jer je očigledno kako Nils nema prostora za napretka.

*Breno? Zar je potrebno šta i napisat' glede njegovog odlaska sa AA?! Otkad je došao u klub nije napravio ništa značajno osim incidenata. Kao ozbiljan kandidat za dovođenjem ovog braniča spominje se Lazio.

*Jutros sam u Bildu pročitao kako Diego želi odlazak iz kluba što me je doista neugodno iznenadilo, al' realno gledajući momak je čisti prosjek, iako sam se nadao kako će u narednim sezonama biti vrlo važan kotačić u momčadi.

*Situacija sa napadačem Usamijem je već rješena, te će ovaj Japanac od naredne sezone igrat' u dresu Hoffenheima kao posuđen igrač. Nažalost, nije se snašao u Bayernu, al' nadam se kako će u ovom klubu igrat' važnu ulogu.

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 25 maj 2012, 19:38

slika

:mrgreen:
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 25 maj 2012, 19:44

Ja nikako ne bih dovodio Javi Martineza i Matiasa Suareza.

Prvi jer je prespor da unaprijedi našu vezu i definitivno nije stoper. Za drugog ne vjerujem da može igrati u Bayernu jer nije isto igrati u belgijskoj ligi ili ovoj ligi.

Što se tiče drugih dolazaka izgleda da je zatišje pred buru.

Moram naglasiti opet da očekujem da će doći veznjak i napadač. Mi to moramo učiniti i bilo kakav drugi scenarij ne priznam. Neće biti dovoljno da dođe samo veznjak ili obrtnuto. Dakle nadam se da se u tišini radi na tim transferima, što je za očekivati prema svim izjavama. A šlag na ova dva transfera bi bio igrač koji će odmoriti Riberya. To bi bio strašan prijelazni rok.

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 25 maj 2012, 23:17

jbt gledam ovu Barcu jos malo pa ko mi ce igrati :D

Elem danas cijeli dan provjeravam imal kakvih vijesti oko kupovine igraca i nista :)

Mozda je ipak zatisje pred buru :D
Thomas Müller - Fußballgott

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 25 maj 2012, 23:24

don_burza je napisao/la: Elem danas cijeli dan provjeravam imal kakvih vijesti oko kupovine igraca i nista :)
Sad bi te ja (uz pomoc Klareta :D ) napenalio. :mrgreen:
Transferi, transferi, transferi...
Vijesti ces cekati cijelo ljeto, zato danasnji dan ne smatraj propalim. :lol:

Siguran sam da ce Bayern odgledati ovo EP barem za jedno pojacanje.
Zato strpljenja braco.
Vom Jäger zum Gejagten

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 25 maj 2012, 23:26

Hocu odmah da skupljam pare za dres :D
Crveni , bijeli i crni ako dodje ona devetka sto ja zelim :)

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 25 maj 2012, 23:31

don_burza je napisao/la:jbt gledam ovu Barcu jos malo pa ko mi ce igrati :D

Elem danas cijeli dan provjeravam imal kakvih vijesti oko kupovine igraca i nista :)

Mozda je ipak zatisje pred buru :D
tek poslije EP-a mozemo ocekivati najavljenu bombu u napadu, ma siguran sam da ce do toga doci. Po meni to i nije losa zamisao jer obicno se na velikim prevenstvima pojave neka nova imena koja skrenu paznju na sebe, a osim toga uticu i na cijene na trzistu.
Osim napadaca vjerovatno ce se ispostzovati i Jupov zahtjev za igraca u veznom redu.

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 25 maj 2012, 23:33

Preduhitrio me Gero sa odgovorom :mrgreen:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 25 maj 2012, 23:34

Samo vi cekajte EP, pa kad potencijalnim kandidatima skoci cijena za 50%, tad cete svi govoriti pa sto nismo ranije reagovali? :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 25 maj 2012, 23:40

Bas se posle EP pumpaju cijene

Zamisli kakav Ukrajinac odigra utakmice zivota protiv Engleza i Francuza i nasi ga uzmu a on ne moze Lellu papuce okrenuti :lol:

Ipak vjerujem ja svom Uliju ;)

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 25 maj 2012, 23:43

Omerbavarac je napisao/la:Samo vi cekajte EP, pa kad potencijalnim kandidatima skoci cijena za 50%, tad cete svi govoriti pa sto nismo ranije reagovali? :D
Naprotiv, trebalo bi da ce neka nova imena na EP sniziti cijenu ovim koji se danas precjenjuju. Monogo je fenomenalnih igraca za koje mi jos ne znamo, a koji tek dodju do izrazaja na tim velikim takmicenjima i kojima cijena posle nece biti nesto posebno velika. ;)

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 25 maj 2012, 23:50

Bilall je napisao/la:
Omerbavarac je napisao/la:Samo vi cekajte EP, pa kad potencijalnim kandidatima skoci cijena za 50%, tad cete svi govoriti pa sto nismo ranije reagovali? :D
Naprotiv, trebalo bi da ce neka nova imena na EP sniziti cijenu ovim koji se danas precjenjuju. Monogo je fenomenalnih igraca za koje mi jos ne znamo, a koji tek dodju do izrazaja na tim velikim takmicenjima i kojima cijena posle nece biti nesto posebno velika. ;)
To je nekad bilo moj Bilćo. Sjeti se Ribery . ZA njege nisu čuli ni njegovi saigrači pa nakon prvenstva skoči cijena na 25 mil eura.Mi jednostavno gubimo vrijeme. Poslije prvenstva biće kasno uigravati ekipu.Dok aj Citija, šeika ,Rusa, katarskih plaćenika za prosječne igrače davaće se desetine miliona eura.Mi konja za takvu utrku nemamo ili bi bili pravi konji da se upustima u takvu avanturu trošenja.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 25 maj 2012, 23:54

Nego jel neko zna sta je sa onog Sandro Wagnera? Vidim da je trenutno u KSC na pozajmnici

Mozda se sad vrati u Bremen . Gotivio sam ga plaho u onom Liga kupu kao i kad je potopio Engleze u Svedskoj

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []