FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Megamon
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- skyisthelimit
Kadeti: FKS - NKL 2:0
Juniori: FKS - NKL 5:0
Seniori: FKS - NKL 3:0
Cener u citav somun!
Pa nam dodjite opet, jedva cekamo da dodjete
Cener u citav somun!
-
Capital City
- Kontakt:
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Dupli Hapoel smo im strpali , good good !UPS je napisao/la:Kadeti: FKS - NKL 2:0
Cener u citav somun!![]()
vi plejd veri guud frst half end plejd sekund period d mec veri veri guud, aj tinks 
Mozel neko da opsirnije napise sta je bilo sa Marcianom,otkud da dodje pred sjever ?
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Došao da pozdravi horde.LudLo 4 je napisao/la:Mozel neko da opsirnije napise sta je bilo sa Marcianom,otkud da dodje pred sjever ?
jbg. da se on pitao, još uvijek bio nosio najdraži dres.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Dosao pred Sjever aplaudirajuci , mi mu uzvratili Te Amo Marciano , od rata do sad Sarajevo nije imalo veceg borca od Marciana...LudLo 4 je napisao/la:Mozel neko da opsirnije napise sta je bilo sa Marcianom,otkud da dodje pred sjever ?
Uzmite ga opet sebi,onakve bukve nam ne trebaju.Ne zna ustopati loptu,i svako drugi start za crveni,kod vas bi se bas uklopio a i ne jede puno,malo hrenovaka i to je to!!!

Kako se osjeti u postu kad netko nema vise od 14 godina!!!Colorado je napisao/la:jel ti to krivo sto nema EVROPEŠB.TRN je napisao/la:Uzmite ga opet sebi,onakve bukve nam ne trebaju.Ne zna ustopati loptu,i svako drugi start za crveni,kod vas bi se bas uklopio a i ne jede puno,malo hrenovaka i to je to!!!![]()
![]()
??? Placite zbog nje listicani , danas ste potopljeni na kosevu !
A sta reci za ovaj tvoj gore ?ŠB.TRN je napisao/la:Kako se osjeti u postu kad netko nema vise od 14 godina!!!Colorado je napisao/la:jel ti to krivo sto nema EVROPEŠB.TRN je napisao/la:Uzmite ga opet sebi,onakve bukve nam ne trebaju.Ne zna ustopati loptu,i svako drugi start za crveni,kod vas bi se bas uklopio a i ne jede puno,malo hrenovaka i to je to!!!![]()
![]()
![]()
![]()
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
nije netko nego neko se pise kod nas u BOSNI a kume sta tebe libo gabri koliko ja imam godina , vazno je da ste vi danas nakantani i da niste smejli nosa pomoliti na kosevu . Eto toliko , uzivaj ..ŠB.TRN je napisao/la:Kako se osjeti u postu kad netko nema vise od 14 godina!!!Colorado je napisao/la:jel ti to krivo sto nema EVROPEŠB.TRN je napisao/la:Uzmite ga opet sebi,onakve bukve nam ne trebaju.Ne zna ustopati loptu,i svako drugi start za crveni,kod vas bi se bas uklopio a i ne jede puno,malo hrenovaka i to je to!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Ja bi zelio da Marcijano igra za vas a ne za nas jer smatram da covjek nema blage veze s nogometom,i onda sam dodao da ga mozete hraniti hrenovkama,malo sale

Valjda se isto pise i u Bosni i u Hercegovini,pisi kako ti je tata pisao prije rata!!!

Valjda se isto pise i u Bosni i u Hercegovini,pisi kako ti je tata pisao prije rata!!!
Marcijano je igracina za sve igrace i sirokog i SARAJEVAŠB.TRN je napisao/la:Ja bi zelio da Marcijano igra za vas a ne za nas jer smatram da covjek nema blage veze s nogometom,i onda sam dodao da ga mozete hraniti hrenovkama,malo sale![]()
![]()
Valjda se isto pise i u Bosni i u Hercegovini,pisi kako ti je tata pisao prije rata!!!![]()
![]()
![]()
Isto se pise i pisem kako su mi pradjedovi pisali , tako bi i ti trebao da pises i trebao bih da znas ko te napravio
Hahahhha jada i posta,a jesi smjesan al stvarno,ne treba ti nista odgovarati!!!Colorado je napisao/la:Marcijano je igracina za sve igrace i sirokog i SARAJEVAŠB.TRN je napisao/la:Ja bi zelio da Marcijano igra za vas a ne za nas jer smatram da covjek nema blage veze s nogometom,i onda sam dodao da ga mozete hraniti hrenovkama,malo sale![]()
![]()
Valjda se isto pise i u Bosni i u Hercegovini,pisi kako ti je tata pisao prije rata!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Isto se pise i pisem kako su mi pradjedovi pisali , tako bi i ti trebao da pises i trebao bih da znas ko te napraviomalo licne kulture ti nebi skodilo
Mozes li mi reci gdje NK ŠIROKI BRIJEG igrao u bivsoj jugi???ŠB.TRN je napisao/la:Hahahhha jada i posta,a jesi smjesan al stvarno,ne treba ti nista odgovarati!!!Colorado je napisao/la:Marcijano je igracina za sve igrace i sirokog i SARAJEVAŠB.TRN je napisao/la:Ja bi zelio da Marcijano igra za vas a ne za nas jer smatram da covjek nema blage veze s nogometom,i onda sam dodao da ga mozete hraniti hrenovkama,malo sale![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Isto se pise i pisem kako su mi pradjedovi pisali , tako bi i ti trebao da pises i trebao bih da znas ko te napraviomalo licne kulture ti nebi skodilo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
zubizareta
- Kontakt:
Siroki Brijeg zvani listica ili ti ga kanta,nije igrao nigdje,stanovnici odnosno navijaci tog tima mega popularni skripci nebi vidjeli stadiona da nije bilo rata i da se profiteri nisu nakrali haha i on doso nama da soli pamet ovdje,vrati se korjenima pa radi poslove koje ti je dedo i otac prije rata radili a to je cuvaj ovce! P.S ocete li opet preko zelenog stola u evropu
to vam je bila druga godina bez evrope nazalost Sarajevo svake godine igra u evropi a vi ganjajte mozda uspijete opet da vam se sredi nesto
I na virslama a opet bolji od njih,jos kad pocnu da jedu sljedecu sezonu bice petarda,mada ste i danas blizu bili
Naprijed Celik osvojite kup pa da svi zajedno pozdravimo listicu
Fina Gradska sarajevska raja
Marcijano je igracina za sve igrace i sirokog i SARAJEVAColorado je napisao/la:ŠB.TRN je napisao/la:Ja bi zelio da Marcijano igra za vas a ne za nas jer smatram da covjek nema blage veze s nogometom,i onda sam dodao da ga mozete hraniti hrenovkama,malo sale![]()
![]()
![]()
![]()
Nismo pisali jer su nam to nametnuli Srbi i Hrvati ali sada pisemo mozes ti pricati sta hoces ali nas jezik je postojao i prije i ne postoji samo poslije rata ! Necu sada da ti objasnjavam te cinjenice i sam ih znas i da ti mogu reci i ovo je tvoj jezik jer ti ne zivis u Hrvatskoj ! Ti nisi Hrvat nije ti bio ni tata , ni djed ni pradjed osim ako nisi iz Hrvatske doselio u ŠB ! To znas , znate svi i znate sami da vas ni Hrvati a kao ni one Srbi ne prihvataju jer i kad odes u Hrvatsku koliko god se dicio i govorio da si Hrvatina onaj u Hrvatskoj ce ti reci ovo je došljo , Bošnjo kontaš
Ja te prihvatam kao svog gradzana i volim te kao i onog muslimana ako prihvatas nasu drzavu jer ovo je i moja i tvoja i svih nas drzava samo je problem sto je neko unio tu glupost tu mrznju i nepravilno nas ucio da bi doslo do ovog , zato procitaj malo vise o BiH i vidjet ces kad je BiH nastala i koji su narodi zivjeli u BiH da to nisu samo Srbi i Hrvati !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
-
Just do it.TM
- Kontakt:
Mozes li mi reci gdje NK ŠIROKI BRIJEG igrao u bivsoj jugi???[/quote]
Bivša je........... nema je vise, ne zivi se od istorije ili historije drug moj.....
Bivša je........... nema je vise, ne zivi se od istorije ili historije drug moj.....
:)
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 21 gost.