Bio sam ja,nije sa sjevera,istok je poveo nekoliko puta,a zapad se odmah ukljucivao. Ali sto rece @pasica od skandiranja nema nista ovo treba namarisati,mada znam da od toga nema nista. Volio bi samo da Horde umjesto navijanja 90 minuta skandiraju i prozivaju ova ****.FrancescoTotti je napisao/la:nisam bio na stadionu al ovde se cini da sa sjevera ovo dolazi?Lakoste je napisao/la:Moze li mi neko reci zasto se sjever nije prikljucio skandiranju uprava napolje i prozivanju Kantardzica, moze i na pp.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
bio sam na zapadu, sjever nije skandirao nijednom uprava napolje. Ti povici su se culi sa istoka a zapad ispratio. Sjever pjevao zaklet na bordo bijele boje.FrancescoTotti je napisao/la:nisam bio na stadionu al ovde se cini da sa sjevera ovo dolazi?Lakoste je napisao/la:Moze li mi neko reci zasto se sjever nije prikljucio skandiranju uprava napolje i prozivanju Kantardzica, moze i na pp.
Na kraju tekme skandirali izdali ste horde zla i onu pjesmu i kada tesko je...
- FrancescoTotti
- Kontakt:
haha pa sta onda nije jasno, neko prima mjesecnu platu da se to ne bi skandiralo.
ee hordasi, oni izdali vas A VI SARAJEVO!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Sve je ovo postalno totalno komicno,imam osjecaj kao da namjerno raji ye8u zivce,pa Bekic je u zadnjih 10-ak minuta imao 5 nabijanja lopte u gol-aut,vise i raja na tribini to gleda kao na zayebanciju pa neko zvizdi,neko psuje,neko ironicno pljeska...komedija ziva.
Vrlo moguce.FrancescoTotti je napisao/la:haha pa sta onda nije jasno, neko prima mjesecnu platu da se to ne bi skandiralo.
-
- Kontakt:
Prošli put kad je GOŠK dolazio bilo je 0:2, sad je 0:1, napredak je i više nego vidljiv, samo se ne vidi od pljuvačke

- ElCartel11
- Kontakt:
Ocigledno je, da nam klub srozavaju na niske grane, da cemo sve cesce gledati ''iznenadjujuce'' domace poraze, necu ni da pomislim sta se prica zasto su ti porazi ali eto...
Hocu samo da kazem, da je do nas ili cemo gledati ovo sve kao nijemi posmatraci ili cemo nesto pokrenuti, da se prekine ova blamaza kluba!
Hocu samo da kazem, da je do nas ili cemo gledati ovo sve kao nijemi posmatraci ili cemo nesto pokrenuti, da se prekine ova blamaza kluba!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Cuj Tottija strucnjaka,ako se neko ne slaze sa tvojim furkama i nebulozama odma je placen,nek tako i ostane haha kakvi likovizagorski je napisao/la:Vrlo moguce.FrancescoTotti je napisao/la:haha pa sta onda nije jasno, neko prima mjesecnu platu da se to ne bi skandiralo.
- PitarBordo
- Kontakt:
Dobro skontali smo da ti je Uprava sveti gral. Popusti nas da živimo u zabludi.zagor1987 je napisao/la:Cuj Tottija strucnjaka,ako se neko ne slaze sa tvojim furkama i nebulozama odma je placen,nek tako i ostane haha kakvi likovizagorski je napisao/la:Vrlo moguce.FrancescoTotti je napisao/la:haha pa sta onda nije jasno, neko prima mjesecnu platu da se to ne bi skandiralo.
Samo Saraj'vo.
Svako nam je plijen!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ma njih niti ne zanima ova problematika o kojoj mi pricamo. Oni su pod drugom furkom. Sami su sebi bitniji nego klub. Vjeruj da bi ih malo znalo nabrojati pet igraca koji trenutno igraju u ekipi.FrancescoTotti je napisao/la:haha pa sta onda nije jasno, neko prima mjesecnu platu da se to ne bi skandiralo.
Ali navijaci su najmanji problem.
Opstanak kluba je upitan.
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Evo realnog komentara od momka koji nije odavde, znaci ovo vide svi ljudi osim nasih mentalno zaostalih debila u klubu sjeme im se zatrlo odvratno, pogano.avenija je napisao/la:Protiv nas sam vidio da Sarajevo ima najlosiju ekipu poslije rata, gdje su tek u 55 dali gol amaterima koji su sa sabrali oko zgrada.
Popunite stadion nagradite momke, samo je pitanje sa kojom gol razlikom dobijate.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Re: RE: Re: FK Sarajevo
I sta kazes "nije uprava kriva sto igraju Hebib, Bekic, Saric.."?zagor1987 je napisao/la:Cuj Tottija strucnjaka,ako se neko ne slaze sa tvojim furkama i nebulozama odma je placen,nek tako i ostane haha kakvi likovizagorski je napisao/la:Vrlo moguce.FrancescoTotti je napisao/la:haha pa sta onda nije jasno, neko prima mjesecnu platu da se to ne bi skandiralo.
Jok, moj rahmetli dedo je kriv.
Da nesposobni uhljebi dovedu bolje igrace od pomenutih i boljeg trenera, onda nebi igrali ti koje si nabrojao.
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
-
- Kontakt:
Sljedeće sedmice gubimo od Mladosti i furiozno najavljujemo derbi sa 3 poraza od 4 utakmice i zaostatkom od 9 bodova nakon 4 kola za vodećom ekipom. Vjerujem da će se derbi igrati pred prepunim stadionom.
I još uvijek nisu izbacili rezultat na oficijelnu stranicu na facebooku

I još uvijek nisu izbacili rezultat na oficijelnu stranicu na facebooku

Zadnja izmjena: SiouxLukavac, dana/u 06 avg 2017, 23:03, ukupno mijenjano 1 put.
Ova naša uprava je toliko nesposobna da kada bi se takmičili ko je najnesposobniji oni bi opet drugi završili.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Re: FK Sarajev
Bolju utakmicu na Kosevu odavno nisam pratio, naravno sto se tice publike na ISTOKU.
Jedan dedo obukao dres Berberovica,i citavo prvo poluvrijeme namjestao radio da prati utakmicu Borac Mladost,a u drugom poceo svima sve ****. Kaze sto ce vam Tosa na klupi, sto niste stavili dijete ovog kluba, naseg BERBEROVICA. Mi svi na podu placemo hahahah
Pored njega lik dosao pjan, ne zna ni ko igra, a citavu utakmicu nesta prica, kaze "A vider ima ih četres na terenu "
Onaj treci citavu utakmicu psuje Saricu sve po spisku. Dobio je i cir i hemoroide.
Mi primili go i pola tribine umire od smijeha.
Jedan dedo obukao dres Berberovica,i citavo prvo poluvrijeme namjestao radio da prati utakmicu Borac Mladost,a u drugom poceo svima sve ****. Kaze sto ce vam Tosa na klupi, sto niste stavili dijete ovog kluba, naseg BERBEROVICA. Mi svi na podu placemo hahahah
Pored njega lik dosao pjan, ne zna ni ko igra, a citavu utakmicu nesta prica, kaze "A vider ima ih četres na terenu "
Onaj treci citavu utakmicu psuje Saricu sve po spisku. Dobio je i cir i hemoroide.
Mi primili go i pola tribine umire od smijeha.
Sabrine mi moje!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pored nas bi i Sloboda trofej osvojila
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- PitarBordo
- Kontakt:
Nakon svih ovih blamaža zadnjih 10 mjeseci, dođe neko i počne komentar sa "nije Uprava kriva..."
Ma jašta.
Ma jašta.
Samo Saraj'vo.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
evander de ne citiraj ga molim te eto. vidis da je picki problem sta totti pise po forumu, za njega je klub bajan i krasan.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- Evolution87
- Kontakt:
Kup je nas!
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.