Safet Sušić - Pape

Ajax
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Ajax » 21 mar 2014, 13:53

Virtu4l je napisao/la:Kolašincu svaka čast, ali trenutno je on zelen za tako rizičnu i bitnu poziciju.
Dovoljno je dobar da se ga je probalo u nebitnoj tekmi protiv Egipta. Sumnjam da bi zakazao. Stavio bi ih u svoj dzep. Nista on nije losiji od Salihovica na toj poziciji. Da o Hadzicu, Susicu i Zahirovicu ni ne govorim. Sa njim sredina terena bi nam konacno bila neprelazna.

Prirodni razbijac SEO.

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 21 mar 2014, 13:54, ukupno mijenjano 1 put.

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 21 mar 2014, 13:53

velez_mostar je napisao/la: Inace, u repci Salihovic ne zasluzuje vise od 10 min sto se tice kvalitete.
Aha, a Besic zasluzuje? :)
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 mar 2014, 13:58

_dreamer_ je napisao/la:
velez_mostar je napisao/la: Inace, u repci Salihovic ne zasluzuje vise od 10 min sto se tice kvalitete.
Aha, a Besic zasluzuje? :)
Neka si ga citirao, na ignore mi je pa ne vidim šta piše. Pazi molim te, Salihović je trenutno u najboljoj formi od svih reprezentativaca.

Ima li kraja ovim glupostima.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 21 mar 2014, 13:59

Ajax je napisao/la:
_dreamer_ je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Jedino rjesenje koje imamo u ovom trenutku je Kolasinac na poziciji DM . Fakat mi nije jasno zasto Susic nije probao ovu opciju ...
Zato sto je logicnije bilo da Salihovic igra kao DM, a Kolasinac kao lijevi bek
Kolasinceva prirodna pozicija je stoper ili zadnji vezni. Zbog povrede nekih igraca igra ljevog bocnog u Schalkeu. Kolasinac je neprelazan u sredini terena, snazniji i mnogo jaci u uklizavanjima. Salihovic mi djeluje prirodnije na lijevom boku zbog njegovih prodora i centriranja/asistencija. Nekako mi djeluje daleko od komotnog ili samouvjerenog na poziciji DM. Ponekad nesiguran ( Egipat ). Mislim da bi bila pamatena ideja da proba Kolasinac na zadnjem veznom. Cak i ako ostane Salihovic tamo , jos uvjek nam treba bar jos jedan razbijac iz vise razloga ( povrede, taktika ). Mozda nas rusilac sve pozitivno iznenadi i Papetu rijesi glavnu brigu za sljedecih 10 godina na najosljetivijem mjestu. U sta ne sumnjam, kad je Seo u pitanju.On to moze.
Sead Kolasinac je izbacio austrijskog reprezentativca Fuchsa (doduse, sad je i povrijedjen tako da je djelimicno tacno to sto si spomenuo) sa te pozicije koji uopste nije los igrac. Mozda je u juniorima igrao na drugim pozicijama, ali u prvom timu skoro u svakoj utakmici igra na lijevom beku, a ti onda uzmes i hladno tvrdis da mu je to neprirodna pozicija. :shock:

Sejad Salihovic u Hoffenheimu skoro nikad ne igra lijevog beka i ne daj Boze da ga opet ikad mora igrati u nasoj reprezentaciji. Dovoljno je to sto nam je suplja desna strana, ti bi jos da nam prosupljis i lijevu?

Zamisao sa Kolasincem na beku i Salihovicem na def. veznom je najlogicniji potez koji Safet moze povuci tj. kojeg je povukao, a jedino je pitanje ko bi igrao drugog def. veznog ukoliko se bude igralo sa dvojicom.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 21 mar 2014, 14:03

Velezmostar generalno se slazem s tobom u vecini stvari jos od cire pa na ovamo ali ovo za salihovica nikako... Salihovic je kvalitetom daleko iznad medunjanina zahirovica I slicnih , medunjanin polako I u gazianyepu ispada iz prve postave a za opstanak se bore dok sejo redovno igra u jednoj od 3 najjace lige na svijetu I to vec godinama... Nije to slucajno stari ... De reci kad je on odigrao u repci na svojoj prirodnoj poziciji tj centralnom veznom.. Kad? Ja ga se sjecam ili na beku ili na zadnjem veznom ... Ima on kvalitet itekako stari samo ga ubleha nezna iskoristit

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 21 mar 2014, 14:05

Najgluplji post svih vremena.
Čestitam
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

velez_mostar
Kontakt:

Re: Odg: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la velez_mostar » 21 mar 2014, 14:12

gruezi je napisao/la:Velezmostar generalno se slazem s tobom u vecini stvari jos od cire pa na ovamo ali ovo za salihovica nikako... Salihovic je kvalitetom daleko iznad medunjanina zahirovica I slicnih , medunjanin polako I u gazianyepu ispada iz prve postave a za opstanak se bore dok sejo redovno igra u jednoj od 3 najjace lige na svijetu I to vec godinama... Nije to slucajno stari ... De reci kad je on odigrao u repci na svojoj prirodnoj poziciji tj centralnom veznom.. Kad? Ja ga se sjecam ili na beku ili na zadnjem veznom ... Ima on kvalitet itekako stari samo ga ubleha nezna iskoristit
Vidi ovo druze, postujem misljenje, sve je to ok, ali tesko je ne vidjeti koliko je Salihovic izgubljen igrac.

Centarsutevi, u loptu gleda dok to radi, isforsira skoro uvijek, i to zavrsi na tribinama.
Ispada kao na traci, u desnu je sakat totalno, pregled igre-nepostojeci.

Po meni najlosiji igrac reprezentacije BiH, specijalnosti poput slobodnjaka i penala me ne zanimaju jer na tom polju nismo deficitarni.

Razumijem da dosta raje gleda to sto igra u bundesligi, ali sa velikim brojem tehnicara u nasoj ekipi on uveliko kvari koncept.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 mar 2014, 14:15

Glupost nema granice, vazda bilo i biće.
Voli te tvoje Sarajevo.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 21 mar 2014, 14:17

_dreamer_ je napisao/la:
Slabo ti to pratis. Sead Kolasinac ne igra radi povreda na lijevom beku, nego zato sto je najbolja opcija na lijevom beku i izbacio je austrijskog reprezentativca Fuchsa sa te pozicije koji uopste nije los igrac. Mozda je u juniorima igrao na drugim pozicijama, ali u prvom timu skoro u svakoj utakmici igra na lijevom beku, a ti onda uzmes i hladno tvrdis da mu je to neprirodna pozicija. :shock:

Sejad Salihovic u Hoffenheimu skoro nikad ne igra lijevog beka i ne daj Boze da ga opet ikad mora igrati u nasoj reprezentaciji. Dovoljno je to sto nam je suplja desna strana, ti bi jos da nam prosupljis i lijevu?

Zamisao sa Kolasincem na beku i Salihovicem na def. veznom je najlogicniji potez koji Safet moze povuci tj. kojeg je povukao, a jedino je pitanje ko bi igrao drugog def. veznog ukoliko se bude igralo sa dvojicom.
Prirodni zadnji vezni i razbijac Salatic ili Besic. Bi trebali igrati tog drugog def. veznog. Sto se tice Fucha ja znam ko je on. I sta igra. Isto tako znam da je Kolasinac igrao odlicno zadnjeg veznog za Njemacku. Ja mislim da zbog svoje mase i konsitucije je on malo spor na poziciji bocnog igraca. I najbrze igrace ce tesko da zaustavi Ronalda, Bale-a ( Wales ) itd.
Isto tako Fuch je zbog povrede izgubio mjesto u timu. Sto je nas Seo odlicno iskoristio. Isto tako mi je jedan covjek koji zivi u Njemackoj rekao da Fuch ima i porodicnih problema, moze bit tako a i ne mora. Povrede Fucha.

29.01.2014 - 13.02.2014 Knee Problems ( to tog 29.1 - Fuch je na nasu zalost bio standardan vise manje ).
11.03.2014 Unknown Knee-OP ( druga povreda koljena )

Zadnja tekma Hoffenheim Vs Mainz / 2:4/ / Diamond formacija 4- diamant -2 /
Voland Modeste
Roberto
Salihovic Rudy
Polanski
Beck Vestergaard Sule Johnson
Casteels

http://www.whoscored.com/Matches/723952/Live ( Salihovic igra lijevo krilo. Polanski igra zadnjeg veznog )

Lijevo krilo nije isto kao sto je prirodni razbijac, koji godinama igra na toj poziciji.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 21 mar 2014, 14:24, ukupno mijenjano 3 puta.

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 21 mar 2014, 14:22

Ok..nadjite mi utakmicu u zadnje vrijeme da je Salihovic ostao zapazen..da je napravio nesto..cak sam nedavno pogledao drugo pol.protiv Slovacke, covjece lik je totalno pogubljen.

U moru novih igraca protiv Egipta, on uopce nije odskakao, cak sta vise jako je "nervozan" s loptom, rijesava je se prije vremena, ne pravi apsolutno nista kvalitetno na terenu.

Trudi se on, bori se..u duelima ne odustaje lako, i zbog toga se napravi slika da je ok, ali generalno frajer veze s loptom nema.
Nemam namjeru s nekim se ubjedjivati, svak' ima svoje misljenje, i to je ok..ali on je greska BH tima.

Prije bi Susica malog vidio u ekipi, ako nista mirniji je na lopti.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 21 mar 2014, 14:26

_dreamer_ je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Jedino rjesenje koje imamo u ovom trenutku je Kolasinac na poziciji DM . Fakat mi nije jasno zasto Susic nije probao ovu opciju ...
Ne slazem se . Imas Kolasinca koji je po svojoj prirodi , trkac , jak u duelu , neumoran , plus jako skolovan igrac , sve ono sto krasi modernog DM . Sa druge strane tu je Salihovic koji je vecinu karijere proveo kao LM , i kao takav igrac dosta puta je silom prilika i igrao utakmice na lijevom beku , i kada mora moze tu poziciju dosta dobro odigrati , pogotovu u paru sa Lulicem , koji je takodje igrac velikog radijusa kretanja i nisu mu strani defanzivni zadatci . Mislim da bi nam ta strana funkcionisala dosta solidno . Nas "najveci" problem , ponavljam "najveci" , je pozicija DM , i dobijemo jednog takvog igraca kao sto je Kolasinac , koji je po svim predispozicijama kao stvoren za tog razbijaca napada , za ono sto nam fali , i mi ga , mislim Susic ni ne isprobamo . Uzmi u obzir koliko je bitna ta pozicija za nas stil igre , i koliko jedno Pjanica ugusi los ili nikakav DM .
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 21 mar 2014, 14:29

gruezi je napisao/la:Velezmostar generalno se slazem s tobom u vecini stvari jos od cire pa na ovamo ali ovo za salihovica nikako... Salihovic je kvalitetom daleko iznad medunjanina zahirovica I slicnih , medunjanin polako I u gazianyepu ispada iz prve postave a za opstanak se bore dok sejo redovno igra u jednoj od 3 najjace lige na svijetu I to vec godinama... Nije to slucajno stari ... De reci kad je on odigrao u repci na svojoj prirodnoj poziciji tj centralnom veznom.. Kad? Ja ga se sjecam ili na beku ili na zadnjem veznom ... Ima on kvalitet itekako stari samo ga ubleha nezna iskoristit
+1
I ja se generalno slazem sa Velezom osim za Salihovica.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 21 mar 2014, 14:29

Ne znam zašto momka mijenjati za lijevog beka kad smo beka tražili 100 godina i uvijek smo se krpili na toj poziciji. A i onako istu poziciju igra i u Šalke. Nema potrebe za eksperimentisanjem.
DRUG NEBI TI PUNCA

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 21 mar 2014, 14:31

Ajax je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Strasno je to koliko se registrovalo ovdje svakakvih izdajnika. Ok, gledacete SP na televiziji ili ste iz HR, ali sta vama znati to sto cete doci, registrovati se na bh. forum i pricati protiv Papeta? Tu su 2 dana i imaju po 50 postova protiv Papeta. Placenici, uhljupi, pobjegulje, internet 'ajduci, domaci izdajnici, internet junaci. Jos malo i po Osimu cete. To sto je ovaj drummer registrovan 2011 godine nista ne znaci. Aktivirao stari profil, nakon sto mu je jedan od novih banovan. Dovoljno je samo vidjeti koliko je pisao u zadnjih mjesec dana i sve je na temu o Papetu.
Postujem gringa i ovog veleza i moguce da oni imaju i neke licne kritike protiv Papeta, ali zele dobro BiH za razliku od ovih drummera, hogara, zutih mrava, ajaxa, guzonja i slicnih internet ratnika i 'ajduka. Ne dajite im povoda za ikakvu raspravu jer oni nisu tu da bi se raspravljali. Sta god da im kazete, oni su tu samo da unesu nemir. Ubaceni, kao crv u jabuku. Pijuni.
Ja sebi ne mogu uzeti nikada za pravo da kritikujem Papeta, jer nemam takvo znanje o sportu. Nemam diplomu, nemam njegovo znanje niti sam se ikada bavio na tom nivou fudbalom. O Osimu ni rijeci. Mogu komentarisati samo rezultate, a oni su za sada odlicni. Na Svjetskom Prvenstvu smo sa odlicnom gol razlikom, meni dovoljno.
Ljubomorne komsije, susjedi i oni koji se osjecaju tako mogu sjediti samo za TV, gledati majstorije Papeta, igraca BiH, slusati Osima i nastaviti da se jedu, sto im i zelim. Frustracije, eh.. pa ostavice za ovaj forum, to im je i najveci domet u zivotu.
Na pametuj previse.Pravilno si detektovao da nemas neko pretjerano znanje o fudbalu. Mozda imas o jogingu, ne znam. Nego gladas navijacki na fudbal, sto je naravno OK ( proci cemo valjda i mi jednom ). Rezultati nisu OK , kao sto ti govoris. Nego je vidljiva tendencija opadanja forme kao i Papetova taktika ( bez plana B ) je procitana. Mi smo vise od 80% prijateljskih odigrali lose ili katastrofalno. Od Svedske, Amerike pa do Egipta, Najgore od svega je da se nije nista novo isprobalo.( osim Kolasinca silom prilike ). Za sta inace sluze te tekme. Znaci igrali su 90% isti igraci. i Ista taktika.

Mislim da si pravilno detektovao Papetovo plitko shvatanje i ako ti to nije bila namjera, Znaci. Kako bi tek bilo ako bi igrao sa jednim napadec i izgubili. Ljudi bi ga tek onda pljuvali. Posljedica -- Pape ne zeli igrati sa jednim napadacem i zgusnutim veznim redom - OGROMNA GRESKA. / za Juventinisimo izvini /

Nepronalazak adekvatnog zadnjeg veznog, defanzivca i razbijaca ce nas unistiti na svjetskom. Zbog zelje da nesto postignemo na svjetskom nadam se da ce ga Pape bar isprobati, a ima ih. Nisi ni svjestan da nije fudbal samo igra za gol vise. Da to ne pali protiv svih ekipa. Treba imati i plan B, plan C. A mi niti imamo zadnjeg veznog niti zelimo da igramo sa normalnim desnim krilom ( i uspostavimo balans - probijanje na obe strane terena ). Nego je Papeta strah izbacit Vedu ili Dzeku i konacno dat Hajrovicu 90 min pa da ga vidimo.

Da je izbacio Dzeku protiv Egipta na poluvremenu ( cak i da nije imao povredu ) i ubacio Hajrovica ja mu nebi nista prigovorio. Posebno jer su Vedi trebale utakmice. Cak i da je u dogovoru poceo samo sa Vedom u napadu i Hajrovicem na krilu 90 min. Opet nebi imao nista protiv. Jer Dzeko je pokazao koliko moze. A za Hajrovica to ne znamo koliki je njegov puni potencijal. Jer covjek nije poceo utakmicu od kad igra za nas. A jedino nam je desno krilo. Pape je igrao na rezultat protiv Egipta, bas zbog te tvoj konstatacije. ( kako ce samo prokleti novinari da reaguju ). Pape ako je pametan treba **** novinare. Ne dati ni jedan intervju ako je to potrebno. Najvaznije je da radi ono sto misli da najbolje za ekipu. A ne da zbog straha od javnosti ide na ziher i nista ne mijenja. Dzeku nije vadio zbog rezultata a ne jer mu je htio pokazat ko je sef. Ako bi Bosna vodila 3:0. Odma bi on Dzeku izvadio.
Hajde budi miran i uz nogu. Ti vjerovatno imas trenersko znanje u fudbalu? Na osnovu cega? Zavrsio si barem dif? Zasto onda na forumu pises? Sumnjam, vec si se osjetio s pravom prozvan jer si jedan od onih koji najvise vole neuspjeh BiH. Ja vjerujem u cinjenice. Cinjenice kazu da su ti svi postovi otkad si se registrovao usmjereni protiv Susica i znam da ces neumorno raditi na tome i dalje. Nije mala cifra toliki broj postova u nepuna 2 dana. Ti nemas znanja, barem analitickog o fudbalu kao i ja i to je ok, ali to ti ne daje za pravo da ocjenjujes postavke igre Safeta Susica, vec samo da ocjenjujes rezultate. Tebi naravno ne odgovaraju, reprezentacija ti ne ide na SP i to nije moj problem, niti problem ovog foruma.
Ne pametuj, budi miran i gledaj reprezentaciju BiH kako ponosno na celu sa Papetom igra na Svjetskom. Do tada, baci koju strelicu, makar ovdje kad nemas gdje.
Sport je lijek za tijelo i duh.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 21 mar 2014, 14:33

Neandertalac je napisao/la:
_dreamer_ je napisao/la:
Ne slazem se . Imas Kolasinca koji je po svojoj prirodi , trkac , jak u duelu , neumoran , plus jako skolovan igrac , sve ono sto krasi modernog DM . Sa druge strane tu je Salihovic koji je vecinu karijere proveo kao LM , i kao takav igrac dosta puta je silom prilika i igrao utakmice na lijevom beku , i kada mora moze tu poziciju dosta dobro odigrati , pogotovu u paru sa Lulicem , koji je takodje igrac velikog radijusa kretanja i nisu mu strani defanzivni zadatci . Mislim da bi nam ta strana funkcionisala dosta solidno . Nas "najveci" problem , ponavljam "najveci" , je pozicija DM , i dobijemo jednog takvog igraca kao sto je Kolasinac , koji je po svim predispozicijama kao stvoren za tog razbijaca napada , za ono sto nam fali , i mi ga , mislim Susic ni ne isprobamo . Uzmi u obzir koliko je bitna ta pozicija za nas stil igre , i koliko jedno Pjanica ugusi los ili nikakav DM .
+1
storm_raider totalno si puko u procjeni. I brz si na zakljucivanju. Trebao si sacekat bar 10-tak dana pa covjeka procjenis. Ja zelim uspjeh BiH. Pomjesao si me sa nekim. Pape je trener sa iz aviona vidljivim nedostacima.
I niko se "strucnjak" nije osjetio prozvan. nego si sam nabrojao mene i jos cetvoricu momaka.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 21 mar 2014, 14:37, ukupno mijenjano 2 puta.

imperator10
Kontakt:

Post Postao/la imperator10 » 21 mar 2014, 14:35

Ne mogu da vjerujem, coek nabi preko 80 postova za dva dana na ovoj temi govoreci protiv reprezentacije, protiv selektora, protiv svega i svacega. Gdje nadjete tu negativnu energiju ? :roll:

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 21 mar 2014, 14:36

Neka se svako vrati na utakmice sa Slovackom,neka se sjeti samouvjerenosti pred prvu utakmicu,šoka nakon njenog zavrsetka,mucnih dana priprema za drugu utakmicu,ocaja nakon gola Hamsika i sreće i čuda preokreta,prvo Bičakćić pa onda kad se iz nicega,u svom nasem ocaju,ukazao Hajrovic,ukazala se sudbina koja nam je vratila sve nepravde i koja ovog puta nije mogla dozvoliti da opet placemo.Neka se svako sjeti kako smo tada zivjeli,sta smo sa svojim prijateljima komentarisali,sta i koga smo krivili i zbog cega.
Neka se svako vrati u Litvaniju gdje,osim tri dalekometna šuta Pjanića,šanse nismo napravili protiv 10 puta inferiornijeg protivnika,neka se svako sjeti kako smo i tada zivjeli,o cemu smo razmisljali,sta i koga smo krivili sto igramo uzasno.Razumijem ja pritisak zbog vaznosti utakmice i sve ali mi nismo Litvaniju mogli ugroziti,na kraju na jedvite jade,opet najvise voljom sudbine i potezom Dzeke i Vedada.
Tako smo igrali i protiv Argentine,tako smo igrali protiv sklepane i kombinovane reprezentacije Egipta,rezultate i utisak znamo.
Tako cemo,ako selektor drasticno ne promijeni stvari,igrati i u Brazilu.
Ako budemo igrali tako osvajanje jednog boda ce biti naucna fantastika.Ako neko zeli da tako igramo i jos ima obraza da to brani onda svaka cast,ja se s tim pomiriti ne mogu.

Ovo moze i kao odgovor na postove upucene meni.

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 21 mar 2014, 14:36

Neandertalac je napisao/la:
_dreamer_ je napisao/la:
Ne moras se ti slagati, ali to je TAKO. Ti bi Kolasinca, momka koji Bundesku igra iskljucivo kao LB, povukao s te pozicije u reprezentaciji i stavio tu momka koji izuzev reprezentacije igra na beku svakih pola godine. Kako Salihovic po prirodi ide naprijed, onda bi protivniku pored desne jos dao i lijevu stranu "na izvolite". Ne radi se to tako. Ne smijes protivnika ostaviti da te rastura po bokovima, a to bi dobio tom tvojom logikom. Zato ce Kolasinac i dalje igrati lijevog beka kao sto i treba, a sto se tice veze, vidjet cemo. Kada reprezentacija bude kompletna i motivirana, problemi ce biti mnogo manji nego sto se to do sada cinilo.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 mar 2014, 14:38

imperator10 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem, coek nabi preko 80 postova za dva dana na ovoj temi govoreci protiv reprezentacije, protiv selektora, protiv svega i svacega. Gdje nadjete tu negativnu energiju ? :roll:
Postali su totalno providni, žure, brzaju, namirišeš ih u sekundi.
Voli te tvoje Sarajevo.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 21 mar 2014, 14:39

Safetova najveca konkurencija :lol:
slika
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.