Njih je strah!!! Tu posebno mislim na Kineze koji su u panici. Znajte da ne biraju sredstva da nas povale, i to im je jedini cilj. Sjetite se dolaska Kineza...nisi mogao oka otvoriti od njih, a svi znamo u kakvoj su situaciji trenutno. Takođe se boje i Mađara, jer vide kako Valjića povališe u sekundi. Naše je samo da budemo pravi protiv Krupe, odigramo jako, u ponovo jakoj atmosferi, i pobjedimo. Šta god bude na Koševu nama odgovara. Čak po meni je bolje da ih Mađari uzmu, jer u lošoj atmosferi dolaze na Grbavicu, a te tekme ih je već sada strah.
Ne treba naravno zanemariti niti Mađare, opasni su u tišini rade, lobiraju, i sićom kupuju pitare u sudijskoj organizaciji.
Kako gledam ukupnu situaciju trenutno je sve do nas. Trebamo ići tekmu po tekmu, dobijati, a Slavko će sabirati i kalkulisati, to dobro zna ubjeđen sam.
Dobro je da Zeba nije ipak teže povrijeđen, treba mu odmora. Još jednom bi ponovio, Krupa će biti veoma teška tekma, imperativ je tu mora se dobiti. Nadam se da i oni neće previše zapinjati, mada nisam siguran da već sada neće biti premiranja ovakvih ekipa. Mućke su opasne i slažem se sa komentarima oko tekme u Tuzli, završeno 100%. Možda se i sazna nešto više o tome, ali ne bitno za nas. Okrenuti se sebi i u tišini kovati strategije, taktike i planove za uspješan završetak sezone.