Konkretno mislim na subotu kad je navijac Slobode pisao bas dugo na nasoj temi,a niko nije reagovao. Malo vise vodite racuna o tome.aleksandar_veliki je napisao/la:Mislim da su svi izbrisani, ako nisu molim da prijavis kako bih znao koji su postovi. Hvala.LjoZee je napisao/la:Zasto ne briste postove navijaca drugih klubova na nasoj temi ? Zar to nije zabranjeno ?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: RE: Re: FK Željezničar
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- PticaSelica1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Neandertalac je napisao/la:Ne treba šutiti!
Sloboda ubije pitare nogama u usta tri utakmice za redom i onda im juče ne opucaju u okvir gola. Dino je kmečao na sva zvona, stop korupciji i piqke materine pa Benko zabi iz ofsajda par komada za tri boda. Zrinjski već par godina u miru i tišini, svaka greška ispod radara a samo šilje k'o veliki.
Za to vrijeme, Željo u fokusu analizira nam se svaka packa a Brnje poput smrada Jagodica i Tuzlanskih kmetova gledaju kako da nas ocrne. Isto kao što su nam se kačili kada se Amar vratio 09 i bi primatima neobično što nas više ne može svako hebeno selo pobijediti a da nas sudije nekažnjeno masakriraju.
Treba pokazati zube svima, mater im hebem u truhlu raspalu piqku, da znaju kako ne mogu tek tako raditi što god pomisle.
A ne da nam se svaki majmun kojem se digne ona stvar natovari na pleća. Samo po zubima. Nema ovde u rukavicama sa stokom!
U srcu nosim te ja ! 1921
Nea svaka cast sve si reko nema se sta dodati nit oduzetiNeandertalac je napisao/la:Ne treba šutiti!
Sloboda ubije pitare nogama u usta tri utakmice za redom i onda im juče ne opucaju u okvir gola. Dino je kmečao na sva zvona, stop korupciji i piqke materine pa Benko zabi iz ofsajda par komada za tri boda. Zrinjski već par godina u miru i tišini, svaka greška ispod radara a samo šilje k'o veliki.
Za to vrijeme, Željo u fokusu analizira nam se svaka packa a Brnje poput smrada Jagodica i Tuzlanskih kmetova gledaju kako da nas ocrne. Isto kao što su nam se kačili kada se Amar vratio 09 i bi primatima neobično što nas više ne može svako hebeno selo pobijediti a da nas sudije nekažnjeno masakriraju.
Treba pokazati zube svima, mater im hebem u truhlu raspalu piqku, da znaju kako ne mogu tek tako raditi što god pomisle.
A ne da nam se svaki majmun kojem se digne ona stvar natovari na pleća. Samo po zubima. Nema ovde u rukavicama sa stokom!
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Upravo!!!! Kinezima 5% karata na CJEBEPY i ni karte više!!!! Nemojte nas razočarati. Ima nas koji smo na sjeveru od njegove izgradnje, nemojte nas tjerati!!!
5% ulaznica i gurnuti ih na sjeverozapad da ne moramo praviti dvije tampon zone. Demontirati stolice, ograditi ih bodljikavom žicom, provesti struju kroz taj kavez i ne dati im da uništavaju naš stadion!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- grbavicka1921
- Kontakt:
Ode Valjić na tuširanje, sad je pitanje zbog greški u situacijama na njima ili na nama? 
'Bro jutro!
'Bro jutro!
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
sta se imaju bunit, pa nema ih ni hiljadu u kopu, isto ko kad bi mi igrali sa barcelonom i bunili se sto nam nisu dali 40 hiljada karata 
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Evo bili ljudi iz Hajduka na utakmici u subotu. Trebao je to Lendric iskoristiti jer mu je velika zelja da se vrati u Hajduk. Pomogao bi sebi,a i nama vala.
- Hrasno1921
- Kontakt:
Nema Hajduk prebijene banke, nama je cilj da ga prodamo a ne da ode za sicu ili dzaba, taj odnos Lendrica prema Hajduku je kao odnos par nasih igraca koji su ponikli i odrasli uz klub, na kraju krajeva i zelim mu da se kad tad vrati u Hajduk, ali prvo interes Zelje pa tek onda sve ostalo, a to je prodaja Lendrica sa pocetnom cijenom od 550.000 eura ...LjoZee je napisao/la:Evo bili ljudi iz Hajduka na utakmici u subotu. Trebao je to Lendric iskoristiti jer mu je velika zelja da se vrati u Hajduk. Pomogao bi sebi,a i nama vala.
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
Ne znam iskreno kakva je situacija u Hajduku nego tu informaciju sam procitao na jednoj stranici,a znam da bas voli Hajduk. Nasi trebaju traziti sto vecu lovu za njega. Ubjedljivo najbolji napadac lige.
Bolje da ide negdje dalje. Hajduk je do 2009. radio transfere koji su bili unosni za prodavace (Rukavina, Ibricic, Hrgovic...) i koje bi Zeljo pozelio, a nakon toga su platili samo dva Sharbinija 2m i 800k eura. U zadnjih sedam godina to su im dva najveca transfera. Treci najveci je Maglica od 300k eura. Ja ne vjerujem da bi oni dali za Lendrica preko 300k eura, jer stede i popravljaju financije, a s njim vec imaju iskustvo povratka iz PL kad je ovaj zabijao za Zrinjski i sigurno da postoji velika sumnja u njega. Hajduk mozda uopce nije dolazio zbog njega, a ako jeste nadam se da ce cifra biti zadovoljavajuca, jer ga se ne smje pustiti za kikiriki.LjoZee je napisao/la:Evo bili ljudi iz Hajduka na utakmici u subotu. Trebao je to Lendric iskoristiti jer mu je velika zelja da se vrati u Hajduk. Pomogao bi sebi,a i nama vala.
- Hrasno1921
- Kontakt:
Pa zbog toga i kazem, posto ga planiramo za veliku lovu liferovati od Hajduka nista, i ovih 200.000 eura sto su navodno dali Sirokom za Kozulja je upitno kako i na koji nacin, signore sve ostalo objasnio
1921'
Da je nama sada uzeti Krupu i proci u finale pa onda derbi. Puno bitnih utakmica,a malo vremena. Nadam se da ce pripreme Petrovica dati rezultate jer ce prvi biti onaj ko bude najvise fizicki pripremljen i ko uspije izdrzati ovaj tempo.
Sutra se nadam popunjenoj Grbavici jer pobjedom dolazimo na prvo mjesto koje nam i pripada. Moramo im dati podrsku jer im je sad najpotrebnija.
Sutra se nadam popunjenoj Grbavici jer pobjedom dolazimo na prvo mjesto koje nam i pripada. Moramo im dati podrsku jer im je sad najpotrebnija.
- plavousrcu
- Kontakt:
Lendra ce otici i slazem se sa ovim sto je napisao Hrasno. Samo bih nadodao da je meni cilj Lendrica gledati u plavom dresu iu iducu sezonu. Shvatam nase potrebe, ali ako zelimo nesto vise napraviti mora nam prestati glavni cilj biti prodaja najboljih igraca.
- Neandertalac
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Željezničar
On zeli da ide. To je i sam rekao u intervju. Po njegovim rijecima on je upoznao upravu,Petrovica i ostale igrace sa informacijom da ce otici odmah poslije ove sezone.plavousrcu je napisao/la:Lendra ce otici i slazem se sa ovim sto je napisao Hrasno. Samo bih nadodao da je meni cilj Lendrica gledati u plavom dresu iu iducu sezonu. Shvatam nase potrebe, ali ako zelimo nesto vise napraviti mora nam prestati glavni cilj biti prodaja najboljih igraca.
- Hrasno1921
- Kontakt:
Sinoc naletim na Elta TV neka sportska emisija, gost trener Radnika Nebojsa Milosevic, nahvali covjek klub, rukovodstvo kluba, igrace, Slavka i navijace, po njemu smo glavni kandidat za titulu, imamo sve sto drugi nemaju a moglo bi presuditi u borbi za prvaka - Pozitivna atmosfera u i oko kluba, navijacka euforija, duga klupa, kvalitet ...
Realno ako ovo ljeto Lendrica ne uvalimo za minimalno 550.000 eura on ce slijedecu sezonu po meni poceti stagnirati, takav je tip i mentalitet igraca, sa druge strane nama bi kes i vise nego dobrodosao, prvenstveno zbog radova na stadionu a zatim i zbog ulaganja u ekipu, opce je poznato da kes od Evrope stize negdje tek u oktobru/novembru, samim tim odlazak Lendrica je i vise nego ocekivan, pruzili smo mu sansu kao klub, vratili ga iz mrtvih a on se oduzio na najbolji moguci nacin i kao covjek i kao igrac ...
Realno ako ovo ljeto Lendrica ne uvalimo za minimalno 550.000 eura on ce slijedecu sezonu po meni poceti stagnirati, takav je tip i mentalitet igraca, sa druge strane nama bi kes i vise nego dobrodosao, prvenstveno zbog radova na stadionu a zatim i zbog ulaganja u ekipu, opce je poznato da kes od Evrope stize negdje tek u oktobru/novembru, samim tim odlazak Lendrica je i vise nego ocekivan, pruzili smo mu sansu kao klub, vratili ga iz mrtvih a on se oduzio na najbolji moguci nacin i kao covjek i kao igrac ...
1921'
- Idemoplavi
- Kontakt:
Po meni mnogo vaznija tekma sutra od one protiv SLobode. ZNACI SUTRA TREBA PONOVO NAPUNITI STADION JER IMAMO PRILIKU DA POSLIJE OVOG KOLA BUDEMO NA ONOM MJESTU NA KOJEM ZASLUZUJEMO I DA BUDEMO! KRUPA MORA PASTI!!!!!
1921
Na zvaničnoj ništa o predstojećoj utakmici protiv Krupe. Ova utakmica nije nimalo manje važna nego ona protiv Slobode jer sa pobjedom postoji šansa da preuzmemo lidersku poziciju. Pobjeda je imperativ i treba nam velika podrška navijača, ali nekako mi se čini da se ne radi na tome da se ljudi privuku na stadion. Zašto nas ne bi bilo 10.000 na tribinama, a bez hajcanja raje teško da će nas biti više od 7.000. Gledam Sarajevo poziva svoje navijače da dođu, karte su već puštene u prodaju iako igraju tek u nedjelju. Naši su trebali uraditi istu stvar. Volio bih kad bismo imali bolju posjetu nego oni. Ljudi u klubu moraju uraditi sve što je u njihovoj moći da napunimo Grbavicu još jednom. Gdje su plakate po gradu kao što su bile prije utakmice sa Slobodom?
Nama lova treba i zbog radova,ali i zbog dolaska novih igraca. Mi ostajemo bez Miroslava i moramo naci zamjenu za njega. Zatim ce nam trebati stoper jer Kerla ne vjerujem da ce produziti,a ode i Boccacini. Trebat ce nam bar jedan bek. Uopste mi se ne svidja sto moramo veci dio ekipe promijeniti,ali takva je situacija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.