Ja kad cemo se uzdizat nego sad? Da necemo mozda u borbi za opstanak? De i vi budite nekad realni malo... samo malo..KLIS je napisao/la:Da, Sloboda spada među 6-7 najvećih bh. klubova, ali ne trebate se uzdizati previše.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Premijer liga BiH - općenito
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Mani ba provokacija....nas u vlastitom gradu bi najradije ugasili da mogu.bistrikboy je napisao/la:Sto ste onda ispali kad je SDP bio na vlasti?
🔴⚫️
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Jok nismo... Šta je za tabe stabilizacija kluba ako nije ovo što trenutno imamo u Sarajevu? Da, ima još puno stvari koje se trebaju i moraju popraviti i biti na većem nivou, ali klub je definitivno stabiliziran, jedino ako ti pod stabilizacijom kluba ne smatraš da svaki segmet funkcioniše potpuno savršeno...Skver je napisao/la:Treba nekad istini pogledati u oci.....daleko ste bili od "stabilizacije", vi se jos nista stabilizirali, ali sta na najboljem mogucem putu da budete klub koji ce u BiH biti primjer organizovanog i uspjesnog kluba.....ima puno stvari jos koje trebati uraditi i na odlicnom ste putu.BitiSrcemVezan je napisao/la:Pa sad da bi se raspali nešto nisam siguran, mi smo i prije dolaska Tana svake godine izlazili u evropu i postepeno stabilizovali klub, daleko je to od "raspadanja".
1946
- Beduin
- Kontakt:
Iskreno i realno.jurisicduska je napisao/la:Mislim da griješiš. I to sam ti htio objasniti. Sloboda je prije kolko bila druga liga? Nije provokacija, sad ste procvjetali, ali mislim da bi za vas bilo bolje da ostanete skromni. Ne možete se vi porediti s klubovima koji imaju bilo kakvu titulu iz bilo kojeg takmičenja, razumiješ. Nije ovo zajedljivo, osvojite ih 10 u budućnosti, lijepo bi bilo, ali ne možete se porediti i reći da ste velikani jer niste.
Vi ste jedan solidan klub u okvirima Bosne a u okvirima Jugoslavije niste čak ni to. Trebate ostati simpatična ekipa koja pravi neki pomak i polako doći tu gdje bi svi vi voljeli da budete. Neumjesno je da se poredite sa Sarajevom i željom. Možda nekad budete, lijepo sto krenuli i ne treba vam breme takvo, puno više ćete napraviti ako znate da ste daleko od velikana. Jedna Modriča ima titulu neke lige vi nemate, razumiješ brate. Il Leotar. Ne poredim vas s tim ekipama ali malo se uozbiljite, valjat će vam. Dobronamjerno pišem. I ja sam rekao da ćete namučiti željezničar i u vašu korist govorio po trenutnoj situaciji a historijski je to daleko jedno od drugog. Puno.
Da odgovorim ovom normalnom momku, a i ja očekujem dobru igru slobode i čitaj šta pišem, ne govorim o fudbalu i kvalitetu trenutnom, govorim o mentalitetu par vas, nemoj mi stavljati riječi u usta. Ja sam stranicu prije rekao da je sloboda bolja. A ti nešto... Vrijeđanja tamo vamo, nemoj da te boli istina, fino polako, dođete na to što hoćete da je sloboda ali ona to sad nije, ni trenutno nit je bila. Razumiješ?

Samo, moras priznati, ako budemo preskromni i izgledali hladni i nezainteresovani, onda nema ni euforije oko kluba, nema te pozitivne price i animiranja ljudi, a onda i Uprava bi mogla pomisliti da nam je svejedno za rezultate. Posto smo trenutno u pozitivnom soku, gradi se ta pozitivna prica o Slobodi, imamo ulagaca koji zeli od Slobode napraviti veliki klub u okvirima nase lige, mislim da i mi trebamo koliko-toliko to ispratiti i dati podrsku, pokazati da zelimo biti veliki, ocekivati dobre rezultate i radovati se svakom uspjehu.
Ali nikako da nam to udari u glavu i da na osnovu jedne pobjede omalovazavamo klubove koji su i po uspjesima i organizaciji jos uvijek ispred nas.
Ustvari, to nas klub i Uprava ni ne cine, uopste se ne bave drugima, ali internet je sasvim druga furka, svako ima pravo da pise sta misli i zeli pa na osnovu toga se, nerijetko, stvara pogresno misljenje i navlaci negativa po njegov klub.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- bistrikboy
- Kontakt:
pa onda ko to ima politicku podrsku?Skver je napisao/la:Mani ba provokacija....nas u vlastitom gradu bi najradije ugasili da mogu.bistrikboy je napisao/la:Sto ste onda ispali kad je SDP bio na vlasti?
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- Beduin
- Kontakt:
Dug ste mogli vratiti i prvog dana po Tanovom dolasku, ali to opet ne bi znacilo stabilizacija kluba u konacnici. Napravili ste najveci transfer u nasoj ligi, a to je ogroman korak naprijed. Kada to postane praksa, kada se izgradi taj centar za mlade igrace pa se pocnu stvarati igraci od kojih ce se i ubuduce uzimati milioni, napravi se iskorak u Evropskim utakmicama (mada ste svakako ispred ostalih nasih klubova po rezultatima tamo), da se pocne ozbiljnije ziviti od tih transfera i Evropskih para pa da pocnete i kupovati talentovane igrace u nasoj ligi po pristojnim cijenama, znajuci da cete ih moci unovciti za godinu-dvije, tad bi se moglo reci da imamo organizovan klub u nasoj ligi, kao sto ga imaju i HNL, i JSL...BitiSrcemVezan je napisao/la:Jok nismo... Šta je za tabe stabilizacija kluba ako nije ovo što trenutno imamo u Sarajevu? Da, ima još puno stvari koje se trebaju i moraju popraviti i biti na većem nivou, ali klub je definitivno stabiliziran, jedino ako ti pod stabilizacijom kluba ne smatraš da svaki segmet funkcioniše potpuno savršeno...Skver je napisao/la:Treba nekad istini pogledati u oci.....daleko ste bili od "stabilizacije", vi se jos nista stabilizirali, ali sta na najboljem mogucem putu da budete klub koji ce u BiH biti primjer organizovanog i uspjesnog kluba.....ima puno stvari jos koje trebati uraditi i na odlicnom ste putu.BitiSrcemVezan je napisao/la:Pa sad da bi se raspali nešto nisam siguran, mi smo i prije dolaska Tana svake godine izlazili u evropu i postepeno stabilizovali klub, daleko je to od "raspadanja".
Da se pogresno ne shvatimo, vi koracate krupnim koracima ka tome, samo jos koju godinu moramo sacekati da vidimo postaje li sve gore navedeno praksa... jer ako ce se i dalje igraci prodavati za 100/200k, i zadovoljiti 2. pretkolom EL ili LP, nema tu fajde... ima, imaces klub malo bogatiji od ostalih (ako je i tako), pa sad, jel to ono cemu se tezi, ja mislim da je ipak ovo gore nabrojano.

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Skver, ne razumijes pojam stabilizacija. Mi smo stabilni da stabilniji biti ne mozemo. Ono sto ti možda ocekujes od nas je perfekcija, a tu se slazem da smo daleko 

Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
Koliko znam imate velike ambicije....grupna faza....stadion...i jos stvari koje treba uraditi unutar kluba, vi to bolje znate koje su to stvari, meni kao obicnom posmatracu se cini da jos imate stvari koje su na amaterskom nivou da bi bili kurentni na evropsom trzistu.....nisam nista ruzno napisao...naprotiv.....drago mi je sto napredujete.BitiSrcemVezan je napisao/la:Jok nismo... Šta je za tabe stabilizacija kluba ako nije ovo što trenutno imamo u Sarajevu? Da, ima još puno stvari koje se trebaju i moraju popraviti i biti na većem nivou, ali klub je definitivno stabiliziran, jedino ako ti pod stabilizacijom kluba ne smatraš da svaki segmet funkcioniše potpuno savršeno...
Zadnja izmjena: Skver, dana/u 05 sep 2015, 13:44, ukupno mijenjano 1 put.
🔴⚫️
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
RN87 je napisao/la:Skver, ne razumijes pojam stabilizacija. Mi smo stabilni da stabilniji biti ne mozemo. Ono sto ti možda ocekujes od nas je perfekcija, a tu se slazem da smo daleko
1946
Sarajevo je u okvirima BiH itekako stabilizovan klub, pa i šire gledajući regiju Balkana. To što ljudi postepeno napreduju ka organizaciji i uspjesima u Evropskim okvirima, to je druga stvar.
Nama je stabilan klub i uzor Dinamo ZG, koji je samo mašina za proizvodnju novca. A ljudi nit imaju navijača/posjetu niti volje da naprave veći iskorak u Evropi, a kapaciteta za to imaju na pretek. Vrte se na istom nivou već duže godina, a definitivno mogu zaganjati prolazak grupe u LŠ.
Sarajevo ide putem Rijeke, a vidimo na koji nivo se Rijeka izdigla.
Nama je stabilan klub i uzor Dinamo ZG, koji je samo mašina za proizvodnju novca. A ljudi nit imaju navijača/posjetu niti volje da naprave veći iskorak u Evropi, a kapaciteta za to imaju na pretek. Vrte se na istom nivou već duže godina, a definitivno mogu zaganjati prolazak grupe u LŠ.
Sarajevo ide putem Rijeke, a vidimo na koji nivo se Rijeka izdigla.
Odlicno se razumijemo i Sloboda je "stabilna", imamo predsjednika multimilionera cija je godisnja zarada cirka 20 miliona $, sutra moze vratiti sve dugove, napraviti stadion, uloziti u igrace....al smo daleko od svega toga jos.....vi jeste stabilni sto se tice dugova.....sta je sa stadionom...ko ce uloziti u stadion koji nije u vasem vlasnistvu?RN87 je napisao/la:Skver, ne razumijes pojam stabilizacija. Mi smo stabilni da stabilniji biti ne mozemo. Ono sto ti možda ocekujes od nas je perfekcija, a tu se slazem da smo daleko
🔴⚫️
dat ce Bog i toSkver je napisao/la:Mani ba provokacija....nas u vlastitom gradu bi najradije ugasili da mogu.bistrikboy je napisao/la:Sto ste onda ispali kad je SDP bio na vlasti?

51%--------49%
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Niko. U stadion će se uložiti samo ako dobijemo koncesiju na isti, ili će se praviti novi u dogledno vrijeme. Kusturica je rekao nedavno da će Sarajevo čini mi se za najdalje 3 godine igrati na modernom stadionu, tako nešto...Skver je napisao/la:Odlicno se razumijemo i Sloboda je "stabilna", imamo predsjednika multimilionera cija je godisnja zarada cirka 20 miliona $, sutra moze vratiti sve dugove, napraviti stadion, uloziti u igrace....al smo daleko od svega toga jos.....vi jeste stabilni sto se tice dugova.....sta je sa stadionom...ko ce uloziti u stadion koji nije u vasem vlasnistvu?RN87 je napisao/la:Skver, ne razumijes pojam stabilizacija. Mi smo stabilni da stabilniji biti ne mozemo. Ono sto ti možda ocekujes od nas je perfekcija, a tu se slazem da smo daleko
1946
Zar ste se toliko ulitali da cemo vam otet mjesto koje vodi u Europuzeka_tm87 je napisao/la:dat ce Bog i toSkver je napisao/la:Mani ba provokacija....nas u vlastitom gradu bi najradije ugasili da mogu.bistrikboy je napisao/la:Sto ste onda ispali kad je SDP bio na vlasti?

Zlatan Nalić sin tuzlanski
bas smo se ulitali malo ste se previse digli odkada ste u homo vezi s njanjajevom a ako Bog da uskoro slijedi polahgano spustanje na mijesto koje vam pripada a to je donji dom pl BiH 

51%--------49%
Häjde Sto cemo im uzeti mjesto moj Emire,nego ih u srijedu guramo u grcevitu borbu za opstanak...
A onda nakon njih i velez...
Sto je zivot ****
Sto je zivot ****

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-
- Kontakt:
zeka_tm87 je napisao/la:bas smo se ulitali malo ste se previse digli odkada ste u homo vezi s njanjajevom a ako Bog da uskoro slijedi polahgano spustanje na mijesto koje vam pripada a to je donji dom pl BiH
vi nekome da mjesto uzmetesolinas je napisao/la:Häjde Sto cemo im uzeti mjesto moj Emire,nego ih u srijedu guramo u grcevitu borbu za opstanak...
Sto je zivot ****

51%--------49%
Skver, odgovorio ti je BSV, ja samo da se nadovezem. 
O stadionu ce se razmisljati tek kad kamp bude gotov u potpunosti. Tad ce se traziti Kosevo pod koncesiju, gdje bi dozivjelo potpuni remake, ako ne gradit ce se novi stadion van grada.
Za narednu sezone ako zapne, CSR ce i sam ici na to da postavi krov na jednu tribinu, jer im ne odgovara prazno Kosevo, a Sarajevo ce svakako pomoci finansijski.

O stadionu ce se razmisljati tek kad kamp bude gotov u potpunosti. Tad ce se traziti Kosevo pod koncesiju, gdje bi dozivjelo potpuni remake, ako ne gradit ce se novi stadion van grada.
Za narednu sezone ako zapne, CSR ce i sam ici na to da postavi krov na jednu tribinu, jer im ne odgovara prazno Kosevo, a Sarajevo ce svakako pomoci finansijski.
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
Vidicemo zekane 

"Modra boja,na bijelome platnu,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.