Itetako zayebano, jos ako dodas da su odmarali pola postove, kolko god mi ugljesa bio drag igrac, nabit ga nogom u guzicu na ljeto neka se vrati u borac gdje mu je mjesto , treba gurati malog zerica, ili cak hasanovica svejedno..Rokoko87 je napisao/la:Bit će zayebano protiv Širokog pravo.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Brate nije jedna utakmica. Vecinu utakmica na proljece smo odigrali slabo. Patnja i pobjede po 1 0 ne dovode navijace na utakmice. Zeljo ne smije sebi dozvoliti da se na Grbavici brani od bilo koje ekipe a to se cesto desava.Hrasno1921 je napisao/la:O cemu ti pricas? jedna utakmica, radi se o jednoj utakmici, gdje se nakupilo svega, i za ocekivati je bila ovako teska, dobilo smo je na misice, bitna su tri boda, po tvom postu ispade da igramo lose iz tekme u tekmu, i da se provlacimo guzovacemaldini3 je napisao/la:Ma stoji to da smo prvi i niko sretniji od mene vjeruj mi. Evo vec je neko gore neko napisao ovako je bilo i prosle sezone sa Edisom. Losa igra a imas rezultat to ne traje dugo i nije razlog za optimizam. Mene je strah da nam se ne desi isto kao i prosle sezone da uz losu igru stane i rezultat pa je onda belaj. Jedina je razlika sto sad ne mozemo izgubiti Evropu kao prosle a vjeruj mi da je na tribinama sve vise raje koja misle da ovakva igra nece izaci na dobro.![]()
Nidje veze, opusteno samo ...
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
- Hrasno1921
- Kontakt:
Vidi se da smo svi pili veceras i prije i poslije tekme ...
Ovaj kuka kako se provlacimo, ovaj drugi bi odmorio igrace u srijedu za derbi
Ne mere tako

Ovaj kuka kako se provlacimo, ovaj drugi bi odmorio igrace u srijedu za derbi
Ne mere tako

1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
- MocMahale444
Hasanovic i Ugljesa rizik samo takav, Crnov frisak poslije povrede na slamku minute zdere.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Zakaric se popravio bas. Malo na pocetku je bio nesiguran,a u drugom odlican.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
mohikanac123
- Kontakt:
Nespremni smo. Moze celo pricat bajke, ali nemamo kuveta
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- Neandertalac
- Kontakt:
Kup me ne zanima. Nismo najspremniji ekipa i fizička sprema nije ni blizu idealne, umor je očigledan. Odmoriti pojedine i uvesti igrače sa klupe za mene bi bio pravi potez. Pogotovu malo starije.
Takođe, igrači koji su na klupi moraju biti spremni da odgovore izazovima kako bi u prvenstvu kada uđu davali doprinos a ne statirali.
Takođe, igrači koji su na klupi moraju biti spremni da odgovore izazovima kako bi u prvenstvu kada uđu davali doprinos a ne statirali.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Hrasno1921
- Kontakt:
Ja ne znam sta si ti gledao a sta ja ...maldini3 je napisao/la:Brate nije jedna utakmica. Vecinu utakmica na proljece smo odigrali slabo. Patnja i pobjede po 1 0 ne dovode navijace na utakmice. Zeljo ne smije sebi dozvoliti da se na Grbavici brani od bilo koje ekipe a to se cesto desava.Hrasno1921 je napisao/la:O cemu ti pricas? jedna utakmica, radi se o jednoj utakmici, gdje se nakupilo svega, i za ocekivati je bila ovako teska, dobilo smo je na misice, bitna su tri boda, po tvom postu ispade da igramo lose iz tekme u tekmu, i da se provlacimo guzovacemaldini3 je napisao/la:Ma stoji to da smo prvi i niko sretniji od mene vjeruj mi. Evo vec je neko gore neko napisao ovako je bilo i prosle sezone sa Edisom. Losa igra a imas rezultat to ne traje dugo i nije razlog za optimizam. Mene je strah da nam se ne desi isto kao i prosle sezone da uz losu igru stane i rezultat pa je onda belaj. Jedina je razlika sto sad ne mozemo izgubiti Evropu kao prosle a vjeruj mi da je na tribinama sve vise raje koja misle da ovakva igra nece izaci na dobro.![]()
Nidje veze, opusteno samo ...
Razvalis Slobodu na Grbavici, uvalis im cetiri komada, prije toga odigras par odlicnih utakmica gdje dominiras svih 90.min, ekipa smo koja ima najacu odbranu u ligi sa najmanje primljenih golova, imamo najboljeg napadaca lige, ne mozemo svaku utakmicu dobivati sa cetiri gola, ono sto je bitno u ovoj fazi su bodovi, dabogda svaku do kraja odigrali i dobili sa 1:0, ali i prosli kroz cilj prvi.
Jedino gdje bi se slozio sa tobom jeste da nema neke pretjerane ljepote, ali dobiti par utakmica sa 1:0 ne znaci da si je odigrao slabo, npr. u tim utakmica imali smo terensku nadmoc svih 90.min, bili smo superiorniji od protivnika, imali vise sansi a da ne spominjem precke i stative ...
Sudis naspram jedne utakmice, i to nebi trebao, pogotovo sada kada igramo ritmom subota - srijeda, ekipu treba sacuvati, igraci ce se umoriti, igramo na dva kolosijeka, bodovi su najbitniji
1921'
Mislim da treba prespavati pa onda dati neku sud sta ocekivati u dvije naredne utakmice. Umor je ocigledan, sreca je sto nema povređenih i sto nam samo Stanic fali u Sirokim, za derbi smo kompletni.
- Zeljeznicar -
- MocMahale444
Treba odmoriti igrace ali kako rizikovati Crnova s 90 min i u prvih 11? Hasanovic i Ugljesa zajedno u vrlo vaznoj utakmiciNeandertalac je napisao/la:Kup me ne zanima. Nismo najspremniji ekipa i fizička sprema nije ni blizu idealne, umor je očigledan. Odmoriti pojedine i uvesti igrače sa klupe za mene bi bio pravi potez. Pogotovu malo starije.
To samo od onog tvog sastava ne znaci da ce takav biti.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ovaj sistem lige je dobro zamisljen,ali fudbaleri koji igraju u BiH ne mogu izdrzati tempo subota-srijeda. Vidi se to i kod nas u ekipi. Slavko kaze da nismo umorni i on najbolje zna,ali vidi se da neki ne mogu vise. Miro bas lose odigrao zadnje dvije utakmice.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
zaboravljatee da nam je u nakriticnijem momentu ekipu pokosio onaj virus ili trovanje ili sta vec 
- plavousrcu
- Kontakt:
Ne moze Stojanovic igrati u Kupu ako se ne varam kao ni Crnov. Bilo je prije ako si igrao u Kupu za jedan tim mne mozes za drugiu. Treba odmoriti, treba nam svjezine pred derbi.Neandertalac je napisao/la:Ja bih u Širokom malo rotirao, odmorio pojedine igrače za duel sa Sarajevom koji nam je važniji 10 miliona puta. Bogićević, Zeba, Stevanović, Lendrić, Marković, Blagojević na klupu.
Veca
Siniša Kerla Bocca Stojanović
Hasanovic Uglješa
Bekrić
Crnov Zakarić
Nikolić
Slavko vec najavio na pressu isti sastav protiv Širokog ... Derbi će znači igrati ko preživi 
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
- Neandertalac
- Kontakt:
Mahlac, iskreno ne zanima me. Primaju platu, imaju uslove, podršku, sve. Ima Mussa, može Miro sa klupe ući, ima Žera, neka smisle nešto.
Paklen je ovo tempo, ne budite naivni da smo nešto spremniji od ostalih. Treba mudro rasporediti snage, nije ovo nekadašnji Šioki pa da im se miješani sastav ne može suprotstaviti.
Paklen je ovo tempo, ne budite naivni da smo nešto spremniji od ostalih. Treba mudro rasporediti snage, nije ovo nekadašnji Šioki pa da im se miješani sastav ne može suprotstaviti.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Hrasno1921
- Kontakt:
eto u dvije tekme zarada od karata preko sto hiljada ... 
slavko rece da je ekipa umorna, a ne da nije umorna

slavko rece da je ekipa umorna, a ne da nije umorna

1921'
-
risingforce
- Kontakt:
Qwerty90 je napisao/la:Slavko vec najavio na pressu isti sastav protiv Širokog ... Derbi će znači igrati ko preživi
Protiv Sirokog je najvaznija utakmica..ako pobjedimo idemo sa dobrom atmosferom u derbi, a onda u uzvratu Kupa mozemo odmoriti par igraca, da bi isli svjezi u Bijeljinu..
Ja bi iskreno malo rotorao takodjer ali Slavko najbolje zna. Zgaziti Siroki pa odlicnog raspolozenja protiv MNK Torpedo

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
@Hrasno1921
Evo brate nek si sve u pravu sto si napiso gore samo mi molim te posteno reci i ti a i bilo ko drugi sa koliko si utakmica od ovih 7 prvenstvenih na proljece ti zadovoljan igrom koju je ekipa prikazala
Evo brate nek si sve u pravu sto si napiso gore samo mi molim te posteno reci i ti a i bilo ko drugi sa koliko si utakmica od ovih 7 prvenstvenih na proljece ti zadovoljan igrom koju je ekipa prikazala
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Zna li neko može li ovaj Vukotić nekako na rate ? [emoji14] [emoji14]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.