Premijer liga BiH - aktuelno

imekorisnicko
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la imekorisnicko » 27 feb 2026, 16:15

imekorisnicko je napisao/la:
27 feb 2026, 15:48
jurisicduska je napisao/la:
27 feb 2026, 15:41
Iskreno da vam kažem 100% pametno.
Nego ovako bezveze pokušavate nešto a nikad ne uspijete.
Blokiraš i praviš se da istina ne postoji.
To ti iz svog iskustva?
Svaki realan protuargument ignorišeš,a hraniš se "pobjedama" nad armijom trolova.
a few moments later...
27 feb 2026, 16:13
12345678922 je napisao/la:
27 feb 2026, 16:07
Bez ikakvog provociranja, želim da pitam pitare na temi.

Kako reagujete, tako što se sutra sklonjate u Banja Luci ? Gdje ćete nastupit čak bez 3 igrača.

citiram se poslije utakmice, da ne bude šuplja.
Evo sto poslije morate blokirat.

Mozes li odmah napisat koja su to tri igraca ? Jer Cvitanovic izvodi po 7-8 razlicitih igraca od kola do kola i protivnika do protivnika ?

Evo vidis ovaj je sjedio dumao 3 dana sta da napise i dosjetio se : “Ah trener Sarajeva rotira mogo sam napisat da im nece igrat 3 igraca i da su se sklonili”

Koja 3 ?

Ovo “sklonjamo” je greska pri kucanju a i o su najudaljenija dva slova na tastaturi.

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 27 feb 2026, 16:17

Ovaj podforum je bio donekle citljiv dok su bile odvojene teme PLBiH i prepucavanja i dok nisu besposlicari pravili lazne accounte da trolaju navijace suprotnog kluba, sto ne rade samo nasi. Ostali su vecinom botovi i razni pacijenti, slabo ko normalan. I ja sam vazda za zajebanciju, ali ovdje se odavno nema sta pametno procitati, a nema poente ulaziti u neku iole ozbiljnu komunikaciju.

DoktorXabaras
Kontakt:

Post Postao/la DoktorXabaras » 27 feb 2026, 16:19

Da malo pozornije čitate i ne preskačete duškine postove sad bi imali " asa u rukavu", ovako, što bi rekao onaj na ležaljki žaomivas

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 27 feb 2026, 16:21

slika

@korisnickoime i njegov primjer realnog kontraargumenta u prilogu.

Smisleniji su postovi ovog lika nego tvoji. Sa ovim nadrealizmom. Kakav humor. Ja se svaki dan bas ismijem , ne mogu da vjerujem da nema neki novi pokret začet na Grbavici.

imekorisnicko
Kontakt:

Post Postao/la imekorisnicko » 27 feb 2026, 16:26

27 feb 2026, 16:21
slika

Smisleniji su postovi ovog lika nego tvoji. Sa ovim nadrealizmom. Kakav humor. Ja se svaki dan bas ismijem , ne mogu da vjerujem da nema neki novi pokret začet na Grbavici.
Brutalno me rafalaš i šavovi su mi još friški

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 27 feb 2026, 16:28

27 feb 2026, 16:26
slika

To nisam ja napisao. Da ne spamamo temu, hajmo malo o fudbalu za sta je i namijenjena tema ? Može ?

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 27 feb 2026, 16:29

27 feb 2026, 15:03
let3 je napisao/la:
27 feb 2026, 14:59
Pablo11 je napisao/la:
27 feb 2026, 13:44
Zvanicno duska najgluplji insajder foruma. Nece mirvic jos dugo, 20 dana kasnije otkupio klub..
:rol: :rol: :rol:
Nasli tračak nade u vijesti koja je izašla minimum prije 2 mjeseca. Nevjerovatno. Ovo je ba bilo proslo, samo se formalizovalo kroz papire. Vijest već bajata. Polakice samo polakice. Malo cete ostat pogubljeni, ali Boze moj.

I gledaj sta je njima smješno : najgluplji si. Joj Boze spasi me humora od nadrealista.
Molim te.
Samo sam se nasmijao na ovaj Pablov post iznad, a ti se odmah upalio i od toga razvuko citavu pricu :rol:

Nece bolan vise niko s tobom da prica, nije nikome interesantno tvoje preseravanje, ne mozes vise nikoga uvuci u tvoje svoje rasprave.
Uskoro ces sam sa sobom ovdje polemisati. Moci ces samo lajuckati okolo ko ker, dok te ovi tvoji pitari hajcaju.

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 27 feb 2026, 16:30

Otkad se pise da je tema izgubila svaku normalnu diskusiju zbog njihove opsjednutosti. Samo to sto se redovno provaljuju na nasoj temi glumeci nase navijace da bi gurali svoj narativ dovoljno govori kakvi su to pacijenti. Zamisli kakav je to ocaj.

Ista ta grupica koja se provaljuje na nasoj temi je i ovdje najredovnija. Bukvalno po cijeli dan razvlace teme koje ni 90% nasih navijaca ne interesuju. Tacno se vidi koji su to profili, vrte se u krug, sami sebi postavljaju pitanja, sami sebi odgovaraju, glume neku 'insajdersku' pricu. Ljudi bez zivota sa ogromnom potrebom da se nekome dokazuju na forumu. Ponavljam se i ja s odgovorima, al s kim da vodis normalnu diskusiju kad isti likovi po cijeli dan pisu o nebitnim stvarima i samo potvrdjuju koliko su zaludjeni. Ne mozes da ne primjetis koliko im je Virtual ostavio traume pa se iz dana u dan trude da uzvrate u grupama od 10–15 istih likova cije ponasanje na ovom forumu bukvalno skolski primjer opsesije. Sad ce se oni svi javljati jedan po jedan.

Valjda je napredak kad i ostali navijaci primjecuju tu njihovu zaludjenost :thumbup: Mene nekad bude stid koliko se blamiraju.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

imekorisnicko
Kontakt:

Post Postao/la imekorisnicko » 27 feb 2026, 16:33

27 feb 2026, 16:28
27 feb 2026, 16:26
slika

To nisam ja napisao. Da ne spamamo temu, hajmo malo o fudbalu za sta je i namijenjena tema ? Može ?
Apsolutno,ovo je iritantno

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 27 feb 2026, 16:33

KONTRASVIH je napisao/la:
27 feb 2026, 16:30
Otkad se pise da je tema izgubila svaku normalnu diskusiju zbog njihove opsjednutosti. Samo to sto se redovno provaljuju na nasoj temi glumeci nase navijace da bi gurali svoj narativ dovoljno govori kakvi su to pacijenti. Zamisli kakav je to ocaj.

Ista ta grupica koja se provaljuje na nasoj temi je i ovdje najredovnija. Bukvalno po cijeli dan razvlace teme koje ni 90% nasih navijaca ne interesuju. Tacno se vidi koji su to profili, vrte se u krug, sami sebi postavljaju pitanja, sami sebi odgovaraju, glume neku 'insajdersku' pricu. Ljudi bez zivota sa ogromnom potrebom da se nekome dokazuju na forumu. Ponavljam se i ja s odgovorima, al s kim da vodis normalnu diskusiju kad isti likovi po cijeli dan pisu o nebitnim stvarima i samo potvrdjuju koliko su zaludjeni. Ne mozes da ne primjetis koliko im je Virtual ostavio traume pa se iz dana u dan trude da uzvrate u grupama od 10–15 istih likova cije ponasanje na ovom forumu bukvalno skolski primjer opsesije. Sad ce se oni svi javljati jedan po jedan.

Valjda je napredak kad i ostali navijaci primjecuju tu njihovu zaludjenost :thumbup: Mene nekad bude stid koliko se blamiraju.
Znas li odakle je ova potkapacitirana brigada shizopitara koja stalno komentarise na vasoj temi sa vise profila i ima grupu gdje se dogovaraju sta ce da napisu i slicno?

Kad cete se uzeti vas dvoje ili jedno :urnebes:

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 27 feb 2026, 16:36

let3 je napisao/la:
27 feb 2026, 16:29
27 feb 2026, 15:03
let3 je napisao/la:
27 feb 2026, 14:59

:rol: :rol: :rol:
Nasli tračak nade u vijesti koja je izašla minimum prije 2 mjeseca. Nevjerovatno. Ovo je ba bilo proslo, samo se formalizovalo kroz papire. Vijest već bajata. Polakice samo polakice. Malo cete ostat pogubljeni, ali Boze moj.

I gledaj sta je njima smješno : najgluplji si. Joj Boze spasi me humora od nadrealista.
Molim te.
Samo sam se nasmijao na ovaj Pablov post iznad, a ti se odmah upalio i od toga razvuko citavu pricu :rol:

Nece bolan vise niko s tobom da prica, nije nikome interesantno tvoje preseravanje, ne mozes vise nikoga uvuci u tvoje svoje rasprave.
Uskoro ces sam sa sobom ovdje polemisati. Moci ces samo lajuckati okolo ko ker, dok te ovi tvoji pitari hajcaju.
Ma da necete da pricate a spominjete me ovdje 200 puta sedmicno. Kao sto vidis uglavnom odgovaram na vase nebuloze.

Uostalom pricali bi vi da imate sta. 10 godina kerojeda , utrpanih i kladionica doslo na naplatu. Zao mi je.
Sjecas li se ti kad ste go zadnji dali ? Ko je bio strijelac ?

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 27 feb 2026, 16:39

Ovde navijaci zeljkana ismijavaju ljude zbog mjesta rodjenja, mjesta zivljenja, a novi direktor im iz Kladnja.
E tugo...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 27 feb 2026, 16:43

27 feb 2026, 14:25
Pablo11 je napisao/la:
27 feb 2026, 13:44
Zvanicno duska najgluplji insajder foruma. Nece mirvic jos dugo, 20 dana kasnije otkupio klub..
Ne znam kako do sad nisi naucio da sve sto kazem bude. :D
Neka samo da imam ovaj post da ti zalijepim. :D

I čemu to vrijeđanje ?
Hajde sta se ljutis i ti si nedavno u istom kontekstu. Pa rekao si i nakon slavise amar, a nista ni od toga..
Fk Željezničar.

Bumbaclat
Kontakt:

Post Postao/la Bumbaclat » 27 feb 2026, 17:07

KONTRASVIH je napisao/la:
27 feb 2026, 16:30

Ja im jedino zavidim na visku slobodnog vremena. Ne znam da li su u pitanju djeca ili uhljebi u drzavnim firmama ili profesionalni botovi ili pomalo od svega, ali ko uopste ima vremena da ostavlja desetine postova svaki dan na nekoliko tema, sa vise profila, predstavlja se kao navijac suparnickog kluba i prati sve sto se u tom klubu desava do zadnjeg detalja, trola, izmislja gluposti i sta sve ne?

Da ovoliko energije uloze u bilo sta drugo ti ljudi bi bili najproduktivniji clanovi drustva. Bas, bas umobolnici sa nevjerovatnim kompleksima, ali vise nije ni smijesno. Strasno je i pomisliti da ovo hoda gradom. Mozda ti je neki od njih komsija iz ulaza. Mislis normalan covjek, a ono tempirana bomba, u njemu kljuca ludilo. U normalnim zemljama su ovakve osobe pod prismotrom, institucije i tajne sluzbe se njima bave.

ultrazonfa
Kontakt:

Post Postao/la ultrazonfa » 27 feb 2026, 17:24

let3 je napisao/la:
27 feb 2026, 15:20
Bumbaclat je napisao/la:
27 feb 2026, 15:11
Pitari su unistili cijeli podforum PLBiH. Usrali su nasu temu sa 50 svojih nickova. Svaki dan novi padne i izofira se. I ovu temu su izjebali maksimalno, pa cak i na svojoj se glupiraju. Ljudi su bukvalno spameri.
:salut:
Najtoksicnija fan baza na forumu.
Bukvalno, a bili fina gradska raja, sad sve saban do sabana! Gdje MortemHZ jel ziv taj covjek i dejavu?

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 27 feb 2026, 17:29

Jel moguće da pišu kilometarske analize o tome ko kakvu bazu “navijača” na forumu ima.
E čega se lik dosjetio :rol: :tokralju:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

N3R3D
Kontakt:

Post Postao/la N3R3D » 27 feb 2026, 17:43

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
27 feb 2026, 17:29
Jel moguće da pišu kilometarske analize o tome ko kakvu bazu “navijača” na forumu ima.
Da nisi pobijedio 12 prvenstvenih utakmica o čemu bi pisao?

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 27 feb 2026, 17:46

N3R3D je napisao/la:
27 feb 2026, 17:43
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
27 feb 2026, 17:29
Da nisi pobijedio 12 prvenstvenih utakmica o čemu bi pisao?
11 prvenstvenih i 1 kup *

Sa ekipama iz istog ranga fudbala 12 zaredom…

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: BarbareZeljin, jurisicduska i 24 gosta.