KONTRASVIH je napisao/la: ↑27 feb 2026, 16:30
Otkad se pise da je tema izgubila svaku normalnu diskusiju zbog njihove opsjednutosti. Samo to sto se redovno provaljuju na nasoj temi glumeci nase navijace da bi gurali svoj narativ dovoljno govori kakvi su to pacijenti. Zamisli kakav je to ocaj.
Ista ta grupica koja se provaljuje na nasoj temi je i ovdje najredovnija. Bukvalno po cijeli dan razvlace teme koje ni 90% nasih navijaca ne interesuju. Tacno se vidi koji su to profili, vrte se u krug, sami sebi postavljaju pitanja, sami sebi odgovaraju, glume neku 'insajdersku' pricu. Ljudi bez zivota sa ogromnom potrebom da se nekome dokazuju na forumu. Ponavljam se i ja s odgovorima, al s kim da vodis normalnu diskusiju kad isti likovi po cijeli dan pisu o nebitnim stvarima i samo potvrdjuju koliko su zaludjeni. Ne mozes da ne primjetis koliko im je Virtual ostavio traume pa se iz dana u dan trude da uzvrate u grupama od 10–15 istih likova cije ponasanje na ovom forumu bukvalno skolski primjer opsesije. Sad ce se oni svi javljati jedan po jedan.
Valjda je napredak kad i ostali navijaci primjecuju tu njihovu zaludjenost

Mene nekad bude stid koliko se blamiraju.
Ja im jedino zavidim na visku slobodnog vremena. Ne znam da li su u pitanju djeca ili uhljebi u drzavnim firmama ili profesionalni botovi ili pomalo od svega, ali ko uopste ima vremena da ostavlja desetine postova svaki dan na nekoliko tema, sa vise profila, predstavlja se kao navijac suparnickog kluba i prati sve sto se u tom klubu desava do zadnjeg detalja, trola, izmislja gluposti i sta sve ne?
Da ovoliko energije uloze u bilo sta drugo ti ljudi bi bili najproduktivniji clanovi drustva. Bas, bas umobolnici sa nevjerovatnim kompleksima, ali vise nije ni smijesno. Strasno je i pomisliti da ovo hoda gradom. Mozda ti je neki od njih komsija iz ulaza. Mislis normalan covjek, a ono tempirana bomba, u njemu kljuca ludilo. U normalnim zemljama su ovakve osobe pod prismotrom, institucije i tajne sluzbe se njima bave.