FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Posjete su slabe jer se ljudi brzo zasite protivnika.Ko će ti doć gledati Radnik na Grbavici 3 puta u mjesec dana ? Kome je to interesantno ?Zato ja i govorim da južna tribina koja će da se gradi ne treba da ima više od 3 500 sjedalica,ako želimo da je vidimo popunjenu ili prilično popunjenu.Sve je manje stanovništva i omladine,ljudi odoše vani,fudnal nam je loš a kultura odlaska na utakmice na niskom nivou.
Ovako smo lose igrali protiv Mladosti pa su poslije izdominirali Radnik dva puta i Slobodu. Da hoce tako sad biti protiv Sirokog i kona.[emoji120] [emoji120]
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- Neandertalac
- Kontakt:
Gdje mi je Irfo. Ja kažem vrhunac Sloboda a on ne sluša starije 
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Kad vidim kako su se pitari usqurcili, ja bi radije odmarao sve bitne igrace u srijedu, opalio neki bunker na Pecari, a onda rastelovao pitice sa odmornim igracima. 
Re: RE: Re: FK Željezničar
Tako su i prosle sezone pa su popusili na Grbavici.SlevinKelevra je napisao/la:Kad vidim kako su se pitari usqurcili, ja bi radije odmarao sve bitne igrace u srijedu, opalio neki bunker na Pecari, a onda rastelovao pitice sa odmornim igracima.
To samo nama može odgovarati.SlevinKelevra je napisao/la:Kad vidim kako su se pitari usqurcili, ja bi radije odmarao sve bitne igrace u srijedu, opalio neki bunker na Pecari, a onda rastelovao pitice sa odmornim igracima.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Hahaha, kako svi isto razmišljamo, maloprije govorim Ajzei da bih poslao igrače sa klupe na Pecaru, ako mogu zabiti gol dobro je. Bekrić, Musa, Radinović, Nikolić, Crnov, Boccaccini, Osmanković, Hasanović.... sve bi ih poslao na teren.SlevinKelevra je napisao/la:Kad vidim kako su se pitari usqurcili, ja bi radije odmarao sve bitne igrace u srijedu, opalio neki bunker na Pecari, a onda rastelovao pitice sa odmornim igracima.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pitare ce Zrinjevci veceras da spuste a protiv nas se oprastaju od borbe za titulu.
Slavko zadovoljan prikazanim zna covjek vrlo dobro sta radi, drago mi je da je opet naglasio da onaj igrac koji daje sve od sebe ce dobti priliku da igra dao je primjer Hasanovica, kao sto je otklonio i dilemu da postoji neka svađa sa Bekricem ili nekim drugim.
Idemo po dobar rezultat u Siroki !
Slavko zadovoljan prikazanim zna covjek vrlo dobro sta radi, drago mi je da je opet naglasio da onaj igrac koji daje sve od sebe ce dobti priliku da igra dao je primjer Hasanovica, kao sto je otklonio i dilemu da postoji neka svađa sa Bekricem ili nekim drugim.
Idemo po dobar rezultat u Siroki !
- Zeljeznicar -
Mene raduje sto ce Stana biti potpuno odmoran za derbi. Podigao je formu i trenutno nam je bas bitan igrac. Po mom misljenju bolji je od Stojanovica.
I opet sinoc traka na ruci Bogicevica.[emoji35]
I opet sinoc traka na ruci Bogicevica.[emoji35]
- Neandertalac
- Kontakt:
Sigurno ispravno. Niti je Široki toliko jak, niti je kup toliko bitan, niti je utakmica u srijedu važnija od one u subotu i na kraju igrače treba osvježiti.Virtu4l je napisao/la:Hahaha, kako svi isto razmišljamo, maloprije govorim Ajzei da bih poslao igrače sa klupe na Pecaru, ako mogu zabiti gol dobro je. Bekrić, Musa, Radinović, Nikolić, Crnov, Boccaccini, Osmanković, Hasanović.... sve bi ih poslao na teren.SlevinKelevra je napisao/la:Kad vidim kako su se pitari usqurcili, ja bi radije odmarao sve bitne igrace u srijedu, opalio neki bunker na Pecari, a onda rastelovao pitice sa odmornim igracima.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Nea nemoj zayebavat i govorit da kup nije bitan, svaki trofej je bitan !
- Zeljeznicar -
-
ludilomozga
- Kontakt:
Ljudi moji, Siroki uopce nije toliko jaka ekipa koliko se predstavlja! Pa oni dole melju ekipe kuci koje nemaju apsolutnu volju za tim nogometom. Dobili mrtvog Olimpica, te Mladost koju blago rece zaboli kita za ligom za opstanak te sa Vitezom desetkovanim jedan X. Mogu oni cuvati ekipu koliko hoce, ali mi smo apsolutni favoriti i tako se trebamo postaviti! Slozio bih se da se tu moze izrotirati, vjerujem da Musa i Crnov po krilima bi mogli praviti sasvim pristojne probleme njihovoj odbrani. Bar drugo poluvrijeme Crnov da odigra.
Mislim da je 100 puta napisano da Crnov,Stojanovic,Bobic ne mogu igrati u kupu za nas.
Bit ce tesko dole jer smo dominirali i jesenas pa smo izgubili. Nezgodno gostovanje.
Bit ce tesko dole jer smo dominirali i jesenas pa smo izgubili. Nezgodno gostovanje.
Oprostite na upadu, al na Pecari nijedna gostujuća ekipa nije favorit sto dokazuju i rezultati. Očekujem dobru utakmicu pred punim stadionom i nasu pobjedu od 2:0. Sretno u ligi za prvaka.ludilomozga je napisao/la:Ljudi moji, Siroki uopce nije toliko jaka ekipa koliko se predstavlja! Pa oni dole melju ekipe kuci koje nemaju apsolutnu volju za tim nogometom. Dobili mrtvog Olimpica, te Mladost koju blago rece zaboli kita za ligom za opstanak te sa Vitezom desetkovanim jedan X. Mogu oni cuvati ekipu koliko hoce, ali mi smo apsolutni favoriti i tako se trebamo postaviti! Slozio bih se da se tu moze izrotirati, vjerujem da Musa i Crnov po krilima bi mogli praviti sasvim pristojne probleme njihovoj odbrani. Bar drugo poluvrijeme Crnov da odigra.
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
Ma yebi nas ako čovjek od 40 godina ( Wagner) može nadtrčati bilo koga od naših igrača. Odmarali su oni u Vitezu, ali im je ekipa nikad lošija. Dole treba zabiti go, i onda ih raznijeti u grotlu Grbavice...
Mislim da je red da ih pobijedimo na Pecari.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
-
ludilomozga
- Kontakt:
Ljudski je nadati se, ja kazem da smo mi favoriti apsolutni u ovom dvomecu. Ne igra se samo na PecariLoveSB96 je napisao/la:Oprostite na upadu, al na Pecari nijedna gostujuća ekipa nije favorit sto dokazuju i rezultati. Očekujem dobru utakmicu pred punim stadionom i nasu pobjedu od 2:0. Sretno u ligi za prvaka.ludilomozga je napisao/la:Ljudi moji, Siroki uopce nije toliko jaka ekipa koliko se predstavlja! Pa oni dole melju ekipe kuci koje nemaju apsolutnu volju za tim nogometom. Dobili mrtvog Olimpica, te Mladost koju blago rece zaboli kita za ligom za opstanak te sa Vitezom desetkovanim jedan X. Mogu oni cuvati ekipu koliko hoce, ali mi smo apsolutni favoriti i tako se trebamo postaviti! Slozio bih se da se tu moze izrotirati, vjerujem da Musa i Crnov po krilima bi mogli praviti sasvim pristojne probleme njihovoj odbrani. Bar drugo poluvrijeme Crnov da odigra.
- plavousrcu
- Kontakt:
Kup treba zrtvovati. Ne kazem da se treba predati, ali priliku na Pecari treba dati rezervistima. Dva juniora ubaciti, a starije sacuvati za derbi. Ne treba se zavaravati, mi u ovom tempu ne mozemo izdrzati i zato sve podrediti tituli.
Kako mozete lupati da treba zrtvovati kup ? Ovdje se vec priprema teren od pojedinaca da u slucaju lose predstave u Sirokom udare kritiku sto se nisu cuvali igraci za derb ?
Ljudi mi smo Zeljeznicar idemo na sve frontove, sve hocemo da osvojimo nema rasprave.
Ljudi mi smo Zeljeznicar idemo na sve frontove, sve hocemo da osvojimo nema rasprave.
- Zeljeznicar -
-
ludilomozga
- Kontakt:
to je toZenzo je napisao/la:Kako mozete lupati da treba zrtvovati kup ? Ovdje se vec priprema teren od pojedinaca da u slucaju lose predstave u Sirokom udare kritiku sto se nisu cuvali igraci za derb ?
Trenutno korisnika/ca: kosuljaplava, Marsiano, Pact1921 i 23 gosta.