Rodrygo je ovde predstavljen na momenat kao neka kombinacija Pelea, Brazilca Ronalda i Maradone u jednom. Valjda zato što nije bio prava opcija za dolazak. Williams i Leao nisu valjali, hiljadu im se mana nalazilo. Hajd sve ok Eze i ovi tipovi, o njima se razglabalo iako svako ozbiljan je mogao skontat da su to više patke i podvale medija i menadžera.
Diaz ok, nije bio sada na početku u prvom planu, nije mi ni kroz glavu prolazio. Ali da je igrač dobar tehničar, brz i borben stoji i definitivno se ovde ne radi o prosječnom igraču kako bi neki da predstave. Ko je malo dalje od ovog foruma pratio, mogao je vidjeti da nisu baš Liverpoolovi navijači zadovoljni ovom prodajom. Dobro Liverpool se sada orijentiše drugačije.
Diaz je dobar igrač, e sada da li je idealan, to ćemo tek vidjeti. Bitno je pored njegovog kvaliteta da iza njegovog dovođenja stoji neki plan. Za sada postoji taj problem što prečesto se Eberl minira i neko iz kluba svjesno plasira određena imena ili počne priču kako se ima ili nema para. I uvijek se Eberl tako dovodi u neugodno situaciju. Malo smo tu postali babski klub i ovi starohani više ne znaju ko im je idealan za poziciju sportskog menadžera ili ti izvršnog direktora, pa bi kada im nešto zasmeta da odmah miniraju. A sada je jasno ako Diaz ne uspije u Bayernu, to je otprilike kraj Eberla, ubrzo bi sve vodilo i kraju Kompanyja. Djeluje jednostavno, samo kuda to vodi? Bilo bi vjerovatno dobro da Eberl sve preživi i da pobijedi te negativne struje u klubu, jer nama konačno opet treba kontinuitet.
Isto tako ako Kompany hoće neki iskorak on će morati gurati pored Pavlovića i Bischofa, jer igrajući na siguricu i gurajući npr Goretzku naletit će nakon njegovih par dobrih partija, na njegovu partiju gdje njega neće ići i gdje će se on sakriti i eto možda pljuske u velikoj utakmici. A onda tu neće biti opravdanja jer opet će se mjeriti sve po tome što je došao opet skup igrač od 75 miliona a moguće da će još neko doći ko neće biti tako jeftin.
Znači mi imamo neke probleme u dubini kluba, koji se možda mogu i na dobro prelomit, ali eto i iz ovog gore se vidi da će sve biti na jednoj klackalici.
A na Diaza da se vratim i da kažem da po meni je samo problem ulaganje jedne veće sume novca u igrača koji nije toliko mlad. Što se kvaliteta igrača tiče tu nema problema, samo ga je bitno dobro integrirati, a još bi bolje bilo da zaista imamo plan iza svega i da je on jedan od onih koje je između ostalog i trener želio.
FC Bayern München
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Ako sam dobro pratio, sa Mekanim se razgovaralo o produljenju, hoće veću plaću, Tah ga šije za 2 milje. Za Palhinhu ima interesenata ali nema konkretnih ponuda, svi bi htjeli da im dođe badava.
Pa dobro zar Laimer to već duže vrijeme nije?muhamedhulk je napisao/la: ↑28 jul 2025, 00:44
Laimer je izgleda novi RB, Boey zamjena i Joe zamjena stopera. I koji k cekaju sa Rupamecanom? Za godinu ide pa-pa, produzi (pupu) ili prodaj ga ovo ljeto…nece dz ici za godinu.
Palhinha isto visak..nece 15min igrati po utakmici i to kad je sve rijeseno, preskup cejf. Vrati ga u Eng za 35 i meraba.

A Palhinhu će valjda prodat, ako bi se rješavali Upe, onda bi stoperski par možda najbolji bio Tah-Stanišić. Može Stanišić po meni dobro i beka i stopera odigrat. Ali treba čovjeka malo u svemu pogurati, dati mu pravo povjerenje.
I nama ostaje više taj problem lijevog beka, tu jednostavno u svakom pogledu Davies fali, on je za cijelu našu igru izuzetno bitan.
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Laimer je bombona, vrijedan kao curica i vazda se ibretim kad ga ovdje osporavaju.
Problem je što nemamo dva ili tri Laimera, pa bi i ovaj prvi
pravio manje grešaka.
Mnogo se posla svali na njega i onda dušebrižnici odmah dižu homeinov kažiprst da ukažu na grešku.
Mislim i nadam se da će se Davies vratiti brže od očekivanog i zbog toga ćemo se krpiti do važnijeg dijela sezone.
Tek si produžio gazelu i ne možeš mu sad kupovati skupu zamjenu. Stanisića treba forsirati, mali je mudrac, inteligentan igrač.
Problem Upamecano treba što prije riješiti, što reče @muše iz Krajine.
Problem je što nemamo dva ili tri Laimera, pa bi i ovaj prvi

Mnogo se posla svali na njega i onda dušebrižnici odmah dižu homeinov kažiprst da ukažu na grešku.
Mislim i nadam se da će se Davies vratiti brže od očekivanog i zbog toga ćemo se krpiti do važnijeg dijela sezone.
Tek si produžio gazelu i ne možeš mu sad kupovati skupu zamjenu. Stanisića treba forsirati, mali je mudrac, inteligentan igrač.
Problem Upamecano treba što prije riješiti, što reče @muše iz Krajine.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.