Dje onaj digitalac? nek nam kaze koliko je hordi i buseva ostalo na Kosevu
Nakon 10god pustise ih da dodju, najave su najjace bile ..napunimo gostujuci sektor, svi u Banja Luku .. kad ono

Vise Skripara dodje
Obrukase grad u pm
Ovaj sudija veceras ne da nije navlacio nego se jadan pogubio i nije dorastao ovakvoj utakmici ovakvom broju navijaca, jednostavno ne zna osnovne stvari, i vama i nama je svirao nebulozne faulove. Smijurijajurisicduska je napisao/la: ↑28 feb 2026, 22:20Realno ste dobra ekipa kao sto sam i napisao. Ali realno uvijek vam se naginje. Niste vi nas danas zbog tog pobijedili već sto ste bolji, i čestitke ali sigurno nije isto igrati. Volio bih fer uslove od prvog do zadnjeg kola i da za sve vazi isto. Da jedna ekipa nema 2 dana odmora jedna 8 , da se gledaju te stvari jer u duelima ekipa sličnog kvaliteta često pobjedi ona kojoj se malo naginje i ona malo odmornija.MikiPirs je napisao/la: ↑28 feb 2026, 22:15Nikako fer post, treba samo realan bitijurisicduska je napisao/la: ↑28 feb 2026, 22:11
Izađe Kazlagic uđe Halkic izađe Halkic uđe Gigovic izađe Gigovic uđe Kukic.
Širok roster sudija.
Bez zezanja vi ste fkt dobra ekipa. I bili bi konkurent za sve trofeje i bez sudija. Ali mora makar 3-4 bas iritirajuće odluke donijeti da se svi izbace iz takta. Ne znam pretpostavljam da nije lijepo igrat kad ides u kontru a on vrati neposotjeci faul, kad te nagazi igrac a on njemu svirne faul, kad digne igrac nogu u visini tvoje glave ti se izmaknes on dobije faul, kad igrac samo zastane svirne mu se a tebi uleti neko s dvije noge ništa. Vjerovatno je iritirajuće.![]()
Ovo na tribinama zaslužuje 0:3 ne treba ni komentarisat. 2 stvari su bas ogavne bile. I nema potrebe zaista. Prije svega evo vi se nalazite na sarajevskom forumu pa nemam ni potrebe govorit dalje.
Zrinjski je najbolji , bolji je od vas samo vi imate dosta sigurnih bodova , i sto se predstavljas da nisi navijac Borca svaka ti objava o lesinarima i BorcuTribuneEst je napisao/la: ↑28 feb 2026, 22:01Borac je trenutno najbolji tim lige. Zrinjski je iza.
Ostali svjetlosnim godinama daleko.
Da odcijepe mirnim putem to moze al samo u snovima.Argentina je napisao/la: ↑28 feb 2026, 22:30Ja bih sad potpisao da se RS odcijepi, ali to je predstava za narod od strane poltiicara iz RSa. Njima treba BiH, zategnuta situacija i drzavni budzeti, bez toga ne znam da bi mogli dva mjeseca izgurati. A debili u Federaciji se loze na te izjave.ado-hz je napisao/la: ↑28 feb 2026, 21:58Jarane 30 i kusur godina sam protiv rata, za pomirenje, suzivot, zajednistvo al ne ide pa ne ide.Pact1921 je napisao/la: ↑28 feb 2026, 21:54
Ma ima ovdje suzivota . Ovdje u Bosni mi jedni drugi motivisemo znas kako ono ide ako je jedan posadio 500 struka ja cu 1000 . Jedino sto nas ubise politicari sa svih strana i prave nam izmisljene sukobe kako bi nas omeli kako ne bi vidjeli sta oni zapravo rade protiv nase drzave.
Zamisli 30godina citas isto, slusas isto, rodi ti se dijete, odraste slusa isto, to dijete se ozeni dobije dijete slusa isto.
Yebo ba i ovakav zivot da svi zivimo.
Kad smo toliki kreteni daj brate da se pobijemo do kraja pa ko ostane evo mu ovaj komad zemlje koji se zove Bosna i Hercegovina neka mu da ime koje hoce i nek zivi tu.
Nek se odcijepe, pa da normalno zivimo, svakako su na nasoj sisi kad je ekonomija u pitanju, ko hoce s nama, bujrum, dodjite, preselite se u Federaciju.
P.S. Saka jada u BL pokazuje da nemaju IQ i da zive u mentalitetu 90tih, budale i retardi.
Znamo sine čedomire, znamoArgentina je napisao/la: ↑28 feb 2026, 22:30Ja bih sad potpisao da se RS odcijepi, ali to je predstava za narod od strane poltiicara iz RSa. Njima treba BiH, zategnuta situacija i drzavni budzeti, bez toga ne znam da bi mogli dva mjeseca izgurati. A debili u Federaciji se loze na te izjave.ado-hz je napisao/la: ↑28 feb 2026, 21:58Jarane 30 i kusur godina sam protiv rata, za pomirenje, suzivot, zajednistvo al ne ide pa ne ide.Pact1921 je napisao/la: ↑28 feb 2026, 21:54
Ma ima ovdje suzivota . Ovdje u Bosni mi jedni drugi motivisemo znas kako ono ide ako je jedan posadio 500 struka ja cu 1000 . Jedino sto nas ubise politicari sa svih strana i prave nam izmisljene sukobe kako bi nas omeli kako ne bi vidjeli sta oni zapravo rade protiv nase drzave.
Zamisli 30godina citas isto, slusas isto, rodi ti se dijete, odraste slusa isto, to dijete se ozeni dobije dijete slusa isto.
Kad smo toliki kreteni daj brate da se pobijemo do kraja pa ko ostane evo mu ovaj komad zemlje koji se zove Bosna i Hercegovina neka mu da ime koje hoce i nek zivi tu.
Nek se odcijepe, pa da normalno zivimo, svakako su na nasoj sisi kad je ekonomija u pitanju, ko hoce s nama, bujrum, dodjite, preselite se u Federaciju.
P.S. Saka jada u BL pokazuje da nemaju IQ i da zive u mentalitetu 90tih, budale i retardi.
I nama i vama svirao nebulozne fauloveMikiPirs je napisao/la: ↑28 feb 2026, 22:41Ovaj sudija veceras ne da nije navlacio nego se jadan pogubio i nije dorastao ovakvoj utakmici ovakvom broju navijaca, jednostavno ne zna osnovne stvari, i vama i nama je svirao nebulozne faulove. Smijurijajurisicduska je napisao/la: ↑28 feb 2026, 22:20Realno ste dobra ekipa kao sto sam i napisao. Ali realno uvijek vam se naginje. Niste vi nas danas zbog tog pobijedili već sto ste bolji, i čestitke ali sigurno nije isto igrati. Volio bih fer uslove od prvog do zadnjeg kola i da za sve vazi isto. Da jedna ekipa nema 2 dana odmora jedna 8 , da se gledaju te stvari jer u duelima ekipa sličnog kvaliteta često pobjedi ona kojoj se malo naginje i ona malo odmornija.
Ovo na tribinama zaslužuje 0:3 ne treba ni komentarisat. 2 stvari su bas ogavne bile. I nema potrebe zaista. Prije svega evo vi se nalazite na sarajevskom forumu pa nemam ni potrebe govorit dalje.
Ma nece se nikad desiti, da se sta trebalo desiti atranci bi to rijesili 95te. Ja bi im prvi dao da idu, nek idu u pm, svakako su samo teret. Ali realnost je da je to predstava za glupi narod da ta RS politika hoce odlazak, pa oni zive na sise drzave.ado-hz je napisao/la: ↑28 feb 2026, 22:50Da odcijepe mirnim putem to moze al samo u snovima.Argentina je napisao/la: ↑28 feb 2026, 22:30Ja bih sad potpisao da se RS odcijepi, ali to je predstava za narod od strane poltiicara iz RSa. Njima treba BiH, zategnuta situacija i drzavni budzeti, bez toga ne znam da bi mogli dva mjeseca izgurati. A debili u Federaciji se loze na te izjave.ado-hz je napisao/la: ↑28 feb 2026, 21:58
Jarane 30 i kusur godina sam protiv rata, za pomirenje, suzivot, zajednistvo al ne ide pa ne ide.
Pa zamisli brate to sto ti pricas da se desi mirnim putem. Evo ja sam iz Sarajeva i sad 500m vazdusne linije u Lukavici bi ti bila bukvalno Srbija. Zamisli odmah bi bila vojna parada vojske Srbije u Lukavici jer ko bi ih sprijecio u tome da dodje kad bi bili nezavisni.
Druga stvar pogledaj granice RS kada bi dobila nezavisnost i kako sam napisao to bi defakto bila Srbija. Onda pogledaj malo kartu Hrvatske i zapitaj se da li bi Hrvatskoj odgovaralo da im Srbija bude 100km vazdusne linije od Zagreba.
Ni Hrvatskoj nimalo ne odgovara da se odcijepi RS al oni sute nece da o tome govore.
Helem mogu pokusati da se odcijepe al onda ide rat pa kod koju mili moji.
A kada bi RS bio u sastavu Srbije hipoteticki receno Borac sto je igrao Evropu igrao je. Nikad tamo ne bi prismrdili 3 ili 4 mjestu da igraju 100godina.
Moras cesce mijenjati nick sine čedomire, preofiran siGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑28 feb 2026, 22:39
Dje onaj digitalac? nek nam kaze koliko je hordi i buseva ostalo na Kosevu![]()
![]()
![]()
Nakon 10god pustise ih da dodju, najave su najjace bile ..napunimo gostujuci sektor, svi u Banja Luku .. kad ono
Vise Skripara dodje![]()
![]()
Obrukase grad u pm![]()

Bice sutra snimak na areni pa pogledaj, samo ce ti se kazatiUtdBiH21 je napisao/la: ↑28 feb 2026, 22:55I nama i vama svirao nebulozne fauloveMikiPirs je napisao/la: ↑28 feb 2026, 22:41Ovaj sudija veceras ne da nije navlacio nego se jadan pogubio i nije dorastao ovakvoj utakmici ovakvom broju navijaca, jednostavno ne zna osnovne stvari, i vama i nama je svirao nebulozne faulove. Smijurijajurisicduska je napisao/la: ↑28 feb 2026, 22:20
Realno ste dobra ekipa kao sto sam i napisao. Ali realno uvijek vam se naginje. Niste vi nas danas zbog tog pobijedili već sto ste bolji, i čestitke ali sigurno nije isto igrati. Volio bih fer uslove od prvog do zadnjeg kola i da za sve vazi isto. Da jedna ekipa nema 2 dana odmora jedna 8 , da se gledaju te stvari jer u duelima ekipa sličnog kvaliteta često pobjedi ona kojoj se malo naginje i ona malo odmornija.
Ovo na tribinama zaslužuje 0:3 ne treba ni komentarisat. 2 stvari su bas ogavne bile. I nema potrebe zaista. Prije svega evo vi se nalazite na sarajevskom forumu pa nemam ni potrebe govorit dalje., do sada svaki put kad ste pokrali nisi nijednom reko da vam je sudija pomogao svaki put sve regularno i tad se nije sudija pogubio kad bi svirao faulove 5-25 , ali eto sad kao priznao ali bilo je sa obe strane i da se sudija pogubio
, hahah pa ti i avanti definitivno dva najveca retarda na ovom forumu koji stalno polusavaju da brane neodbranivo od skandiranja zlocincima do svega ostalog .
Nicaze milja, šeher šumaluka pedeset u razmaku od dvije, tri hefte. Nemoj se ljutit paša moj, brojke ne lažu, jedan od derbija Sarajevsko Zeničke kotline je vama poslije onog nekad gradskog a danas bratskog derbija vazda najvažniji bio.
Procitaj fino post, pa onda komentarisi.5arajevo je napisao/la: ↑28 feb 2026, 22:55Znamo sine čedomire, znamoArgentina je napisao/la: ↑28 feb 2026, 22:30Ja bih sad potpisao da se RS odcijepi, ali to je predstava za narod od strane poltiicara iz RSa. Njima treba BiH, zategnuta situacija i drzavni budzeti, bez toga ne znam da bi mogli dva mjeseca izgurati. A debili u Federaciji se loze na te izjave.ado-hz je napisao/la: ↑28 feb 2026, 21:58
Jarane 30 i kusur godina sam protiv rata, za pomirenje, suzivot, zajednistvo al ne ide pa ne ide.
P.S. Saka jada u BL pokazuje da nemaju IQ i da zive u mentalitetu 90tih, budale i retardi.![]()
5arajevo je napisao/la: ↑28 feb 2026, 22:58Moras cesce mijenjati nick sine čedomire, preofiran siGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑28 feb 2026, 22:39
Dje onaj digitalac? nek nam kaze koliko je hordi i buseva ostalo na Kosevu![]()
![]()
![]()
Vise Skripara dodje![]()
![]()
Obrukase grad u pm![]()
![]()
Svaki navijac Borca i Srbin iz rs bi odma pristao na odcijepljenje taman ne imali nista jesti to ti je taj mentalitet , vidis li da pokusavaju da slabe i ogade nam sve u drzavi od banalnih stvari i sporta do svega ostalog sve zbog tog odcjepljenja, dzaba pokusaji svaki dan ce da se bude u drzavi koju ne voleArgentina je napisao/la: ↑28 feb 2026, 22:57Ma nece se nikad desiti, da se sta trebalo desiti atranci bi to rijesili 95te. Ja bi im prvi dao da idu, nek idu u pm, svakako su samo teret. Ali realnost je da je to predstava za glupi narod da ta RS politika hoce odlazak, pa oni zive na sise drzave.ado-hz je napisao/la: ↑28 feb 2026, 22:50Da odcijepe mirnim putem to moze al samo u snovima.Argentina je napisao/la: ↑28 feb 2026, 22:30
Ja bih sad potpisao da se RS odcijepi, ali to je predstava za narod od strane poltiicara iz RSa. Njima treba BiH, zategnuta situacija i drzavni budzeti, bez toga ne znam da bi mogli dva mjeseca izgurati. A debili u Federaciji se loze na te izjave.
Pa zamisli brate to sto ti pricas da se desi mirnim putem. Evo ja sam iz Sarajeva i sad 500m vazdusne linije u Lukavici bi ti bila bukvalno Srbija. Zamisli odmah bi bila vojna parada vojske Srbije u Lukavici jer ko bi ih sprijecio u tome da dodje kad bi bili nezavisni.
Druga stvar pogledaj granice RS kada bi dobila nezavisnost i kako sam napisao to bi defakto bila Srbija. Onda pogledaj malo kartu Hrvatske i zapitaj se da li bi Hrvatskoj odgovaralo da im Srbija bude 100km vazdusne linije od Zagreba.
Ni Hrvatskoj nimalo ne odgovara da se odcijepi RS al oni sute nece da o tome govore.
A kada bi RS bio u sastavu Srbije hipoteticki receno Borac sto je igrao Evropu igrao je. Nikad tamo ne bi prismrdili 3 ili 4 mjestu da igraju 100godina.
Pa svaki navijac Borca bi pozelio da zauvijek postoji ovakva Bosna i ovakav Savez, zar ne? Nikad nigdje nece imati ovaj status.
Znam da vam smetamo sine čedomireArgentina je napisao/la: ↑28 feb 2026, 23:00Procitaj fino post, pa onda komentarisi.5arajevo je napisao/la: ↑28 feb 2026, 22:55Znamo sine čedomire, znamoArgentina je napisao/la: ↑28 feb 2026, 22:30
Ja bih sad potpisao da se RS odcijepi, ali to je predstava za narod od strane poltiicara iz RSa. Njima treba BiH, zategnuta situacija i drzavni budzeti, bez toga ne znam da bi mogli dva mjeseca izgurati. A debili u Federaciji se loze na te izjave.
P.S. Saka jada u BL pokazuje da nemaju IQ i da zive u mentalitetu 90tih, budale i retardi.![]()
Ne izvlaci dio recenice.
Cedomir Domuz - Zlatni ljiljan nas. Je li ti tesko sto je Srbin, a zlatni ljiljan. Kome je gore tebi ili ovih RSovcima![]()

Brojke kažu da Čelik već 40 godina nema pobjedu na Koševu. Ako ti to nazivaš derbijem, onda se slažem.

Glup si i retardiran. Isti si retard kao ovi cetalji.5arajevo je napisao/la: ↑28 feb 2026, 23:05Znam da vam smetamo sine čedomire![]()
![]()
Znam da vam to smeta sine čedomire![]()
![]()
![]()
Moguce, tj vjerovatno jer su glupi.UtdBiH21 je napisao/la: ↑28 feb 2026, 23:04Svaki navijac Borca i Srbin iz rs bi odma pristao na odcijepljenje taman ne imali nista jesti to ti je taj mentalitet , vidis li da pokusavaju da slabe i ogade nam sve u drzavi od banalnih stvari i sporta do svega ostalog sve zbog tog odcjepljenja, dzaba pokusaji svaki dan ce da se bude u drzavi koju ne voleArgentina je napisao/la: ↑28 feb 2026, 22:57Ma nece se nikad desiti, da se sta trebalo desiti atranci bi to rijesili 95te. Ja bi im prvi dao da idu, nek idu u pm, svakako su samo teret. Ali realnost je da je to predstava za glupi narod da ta RS politika hoce odlazak, pa oni zive na sise drzave.ado-hz je napisao/la: ↑28 feb 2026, 22:50
Da odcijepe mirnim putem to moze al samo u snovima.
Pa svaki navijac Borca bi pozelio da zauvijek postoji ovakva Bosna i ovakav Savez, zar ne? Nikad nigdje nece imati ovaj status..
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac, Redfire16, RodjeniiBrato i 22 gosta.