Jao potpisaAnakonda1921 je napisao/la: ↑16 feb 2021, 23:25Ocekujte bombu u cetvrtak samo cu vam to reci imam informacije neke koje ne mogu iznosit, ali eto lijepe vijesti uglavnom![]()
![]()

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Jao potpisaAnakonda1921 je napisao/la: ↑16 feb 2021, 23:25Ocekujte bombu u cetvrtak samo cu vam to reci imam informacije neke koje ne mogu iznosit, ali eto lijepe vijesti uglavnom![]()
![]()
Robust je napisao/la: ↑16 feb 2021, 23:55pa ti sam si definicija mahale pricas nesto lose o mahali a ni tinta se od printera ne osusi na klupskim papirima ti izmahalas po forumimaSSR je napisao/la: ↑16 feb 2021, 23:43Cerić kontaktirao Dinu Galića koji živi u Londonu a član je uprave Kutjeva drugi ili treci čovjek odmah poslije Moralića a žena mu isto umjetnica i ima
svoju galeriju u Zagrebu dakle u istim vodama ko i Cerić, i Kutjevo je jos na početku prije nego je i preuzeo funkciju spominjao ko eventualnog
sponzora , prvenstveno zbog Moralica, a ako vec hračete čovjeka sa namjerom onda barem hračite sa argumentima ispade bivsa uprava sve uradila ali
kao nije uspjela zavrsiti ni Kutjevo, ni Mozzart ni sve ostalo, nista se nije znalo za Kutjevo dok sportske nisu objavile osim par ljudi i sad kao svi znaju i
ko ih je doveo a ko nije, klasika zvana sindrom mahale
Naša posla, naš mentalitet![]()
Nemam ništa protiv Cerića, ali hajmo malo realnosti. Sa Moralićem se priča godinama, dakle nije ništa novo, isto kao i priča oko Mozzarta. Ok ugovori nisu potpisani, ali to nisu Njegovi projekti, a realizacija može biti.SSR je napisao/la: ↑16 feb 2021, 22:10Kutjevo neće biti generalni već zlatni sponzor, a imamo ih samo tri sada, mora Sinan negdje nešto pogrešno plasirati džaba sve
Inace vlasnik Kutjeva je multi milioner Enver Moralic rodom iz Kotor Varoši, studirao i živio u Banja Luci i prijatelj je porodice Cerić, tačnije sa ocem i
dedom Semira to je ta Banjalučka veza koja je urodila plodom na kraju, a na kraju možda upecamo i Dalmatinskog milijardera za sponzora
A biće ovo duga sedmica to je jedino sigurno, nije loše za tri sedmice predsjednikovanja, idemo dalje
Jedna plata i bonusi
Stevanović
Zlatni sponzor![]()
Ziv bio ne iznosi vise nista dok se sve ne zavrsi, kakvi smo baksuzi i koliko dusmana imamo nije sve za foruma. ugl kako sam i pisao samo sabur bit ce sve ovo dobro a ovo sve ako prođe Cericu odati priznanje.
Evo ja obecavam jednog sponzora kad kamatar ode iz kluba. Casna rijec
Trenutno korisnika/ca: PeppermintSA i 38 gostiju.