FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Prerano ste počeli. Pustite nek mlate i puse qrac Hadzicu. Mi cemo cekati svoju sansu da ih klepimo. 

Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
- MocMahale444
VintajjjRobust je napisao/la: ↑15 feb 2021, 18:34da ti nama reci treba li nama ekonom u klubu i znas li njegovu uloguEjnur je napisao/la: ↑15 feb 2021, 18:29O tome ja pricam,ali ocigledno ovde se napravio copor od 4-5 njih i cim imas misljenje kontra njih pocnu neke gluposti pisati i napadati u copruHongKong je napisao/la: ↑15 feb 2021, 18:16Raja se ponasa kao da mi sad biramo izmedju Stevanovica, Zakarica, Fanima i Ramovica pa eto hocemo da izaberemo Ramovica. Mi biramo izmedju Subasica, Blazevica na krilu, Boje na krilu i Ramovica. Boljeg od njega necemo sigurno dobiti. Druga je stvar sto neko smatra da je bolje istrpiti Subasica ili Gasala.![]()
![]()

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Kako su nama navijačima pali kriteriji to je čudo jedno. Igrač koji je višak u drugoj ligi Švice nekima od nas je "wow" . @Brko je spomenuo statistiku u zadnjoj sezoni kod nas. Ima na net-u i statistika u Švicarskoj. Sve je to tankosava. Meni iskreno se povraća od spominjanja Ramovića, Blagojevića, Tomića i sličnih, a posebno pičića koji nisu htjeli ugovor produžiti da i Željo nešto zaradi.
Mi ako vraćamo oK je vraćanje Štile, našeg djeteta koji je level iznad lige(doduše iskreno neće da igra u zadnje vrijeme) ili sutra da se vrate igrači koji su ozbiljnu karijeru napravili tipa Šehe, Coce, Zuke, a najvećeg da i ne spominjem.
A ovi poluigrači "iš"!!! Ima Tuzla City, Borac, Velež...njih šišaj puni su ko brod...
Mi ako vraćamo oK je vraćanje Štile, našeg djeteta koji je level iznad lige(doduše iskreno neće da igra u zadnje vrijeme) ili sutra da se vrate igrači koji su ozbiljnu karijeru napravili tipa Šehe, Coce, Zuke, a najvećeg da i ne spominjem.
A ovi poluigrači "iš"!!! Ima Tuzla City, Borac, Velež...njih šišaj puni su ko brod...
Zamislite Dzeko se vrati nekad
Prvo treba isplatiti ovo sto sad imas, pa tek onda dovoditi. Kakvu poruku saljes igracu kojem dodjes pet plata, a dovedes Ramovica koji je realno za nas dobar igrac. Mada onu cifru za produzivanje ugovora kad je lupio, te prehlade pred tekmu necu zaboraviti.
Zeljo je Jug !
Zeljo je Jug !
Jači od ratova, režima i partija !!!!
E čuj Ramović pojedinci ovdje isto djeca, Amar jedva čeko da ga se riješi, da ne spominjem koje probleme nam je pravio
Ma da sam siguran da ce se ponuditi jer igraci su danas ko najvece qurave prvo mu menadžer pa onda on da ne spominjem da je veliki Željovac
Ako će igrati za tri milje bujrum
Ma da sam siguran da ce se ponuditi jer igraci su danas ko najvece qurave prvo mu menadžer pa onda on da ne spominjem da je veliki Željovac
Ako će igrati za tri milje bujrum
Kad su neki htjeli Nedu Turkovica da sa Stanicem uci druge sta je Zeljo, Ramovic je i zlatan ali njegove staklene noge - ne hvala.
Nikad mi necemo doci sebi sa ovim vracanjem kojekakvih igraca, na zalost klub koji nema novca je osuđen na to.
Nikad mi necemo doci sebi sa ovim vracanjem kojekakvih igraca, na zalost klub koji nema novca je osuđen na to.
Mjau !
Ali Ramovic nikako nije u opticaju, ne prica se sa njim niti ista i bezveze se samo stvara negativa. Koji vam je
Jel to Ramović potpisao ili sam propustio razlog ove histerije.
@SSR ima li novosti za Sponzorstvo ove sedmice, moze i na PP.
@SSR ima li novosti za Sponzorstvo ove sedmice, moze i na PP.
Nedo je Zeljeznicar !!!! Tri dana pred derbi koji igra lozi pitare na fejsu, Nedo Nedo Nedo nanan Nedo Nedooo
Jači od ratova, režima i partija !!!!
Istuci ce tebe Nedo ko bezideja brku
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Sini sunce jarko sa Grbavice mile
- grbavicka1921
- Kontakt:
Za nekoga ko nema ni za užine i Ramović je zlatan, al treba njegovu užinu platit, e tu dolazi do njasra
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
-
- Kontakt:
https://fkzeljeznicar.ba/foto-fk-zeljez ... vor/44692/FK Željezničar i Siniša Stevanović potpisali novi ugovor
Defanzivac Željezničara, Siniša Stevanović, potpisao je novi ugovor sa Željom do ljeta 2022. godine uz mogućnost produženja na još jednu godinu.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Meshko91, Orvel i 42 gosta.