Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Rudara mi je zao, jer su poceli igrati fudbal, na grbavici su pokazali da mogu, i to je izgledalo odlicno. E sad, da li je to 100 posto do njih ili ima i udio u tome cinjenica da je Zeljo ****, necu zalaziti u to.
Sto se Sloge tice, ebi ga.. kako sijes, tako zanjes. Protiv nas izvode 3 tim, a nema potrebe za tim. Borac je trenutno najjaca ekipa lige i ne treba im guranje na takav nacin.
To je neko moje vidjenje situacije trenutno..
Sto se Sloge tice, ebi ga.. kako sijes, tako zanjes. Protiv nas izvode 3 tim, a nema potrebe za tim. Borac je trenutno najjaca ekipa lige i ne treba im guranje na takav nacin.
To je neko moje vidjenje situacije trenutno..
Zamisli zadnji put pobijedis u oktobru prosle godine, a zadnji go zabijes prije 3 mjeseca i prosipas malogradjanske provokacije. Zabijte go, eto ne morate boda osvojiti, go zabijte, pa se mozemo prepucavati.
U novi boj...
Kad dugove imaju oni koji se kunu u ovu drzavu sto nebi i mi..ti kako nas zazva za ispadanje mi se penjemo..nije dobro
Makar iz penala, al zeznuto je to, valja ući u 16.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
Zaboljesutra
- Kontakt:

Obljetnica danas prva pa čestitke svima koji slave danas.Dvostruko slavlje u oslobođenom Mostaru od utjecaja Gacka i Nevesinja.Svoju zločinačku petokraku neka drže najbliže do Nevesinja.
čestitke onima koji su za to zaslužni.

[email protected] utakmice FK Borca.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Ovdje da ima administracije, ti nebi smrdio po ovoj temi, jer je tvoj klub u federalci i tavoriće još dugo po federalkama, i većina tvojih gluposti koje pišeš nije vezana za premijer ligu.chily-rz je napisao/la: ↑01 mar 2026, 13:20Ne trebaju oni da imaju mogućnost pisanja, fašizam se mora i korijenu sasjeći, ne pišem ni ja po portalima sa sjedištem u šumskoj, stvarno nemam volje da medju takvima obitavam i stoga još jednom molim Admina da banuje četnike s ovog foruma koji je važio za probosanski.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
Treba srusiti stadion i sve gradjevine koje je ta petokraka napravila. Bi li ista ostalo u Mostaru kad bi se to desilo? A da, ipak je dobra petokraka, nije to isti itdZaboljesutra je napisao/la: ↑01 mar 2026, 17:21
Obljetnica danas prva pa čestitke svima koji slave danas.Dvostruko slavlje u oslobođenom Mostaru od utjecaja Gacka i Nevesinja.Svoju zločinačku petokraku neka drže najbliže do Nevesinja.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(9 times)
![]()
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
-
Zaboljesutra
- Kontakt:
Srušili smo stajanje koje su komunisti samo na brijeg beton nasadili.Uskoro ide rušenje i gornje tribine koja je isto betonirana na brežuljku.Argentina je napisao/la: ↑01 mar 2026, 17:24Treba srusiti stadion i sve gradjevine koje je ta petokraka napravila. Bi li ista ostalo u Mostaru kad bi se to desilo? A da, ipak je dobra petokraka, nije to isti itdZaboljesutra je napisao/la: ↑01 mar 2026, 17:21
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(9 times)
![]()
![]()
Sve samo nije stadion.Komunjare su samo Poljud napravili kako valja odstalo se sve raspada pa čak i on.
Živjela nam naša BiH i demokracija.
[email protected] utakmice FK Borca.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Joj šta napraviše od terena…
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Zar to razigravanje nije bilo pravilo samo prošle sezone kad je ispadalo 4 kluba? Sad bi trebalo sa ispadaju dva nebitno iz kojeg su entitetskog saveza
Kako nije vezana za Premijer ligu ako navijači kluba iz iste te lige na ligaškoj utakmici skandiraju: " kad je bio dijete malo komšija ga silovao, on je musliman" ?AvantiBL je napisao/la: ↑01 mar 2026, 17:21Ovdje da ima administracije, ti nebi smrdio po ovoj temi, jer je tvoj klub u federalci i tavoriće još dugo po federalkama, i većina tvojih gluposti koje pišeš nije vezana za premijer ligu.chily-rz je napisao/la: ↑01 mar 2026, 13:20Ne trebaju oni da imaju mogućnost pisanja, fašizam se mora i korijenu sasjeći, ne pišem ni ja po portalima sa sjedištem u šumskoj, stvarno nemam volje da medju takvima obitavam i stoga još jednom molim Admina da banuje četnike s ovog foruma koji je važio za probosanski.
Jel treba da se šuti na ovo? Jel te sramota što su ti iz istog grada ko i ti? Jel ovo Mile skontao šta će da skandiraju?
Ja cijelo vrijeme pišem o dugovima,a oni nemaju veze s tim koje ste mjesto na tabeli.. Da li cete se izvuci iz dugova,vidjet cemo. Ali od toga zavisi i licenca kako za domacu ligu tako i za u Europu,gdje bi mozda mogli nesto i zaradit ako zavrsite na poziciji koja tamo vodi.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Pa cak i da ne vrijedi opet Sloga ostaje.. Jer nemas nikog da ima stadion a ni lovu da se takmici..Rauber33 je napisao/la: ↑01 mar 2026, 17:34Zar to razigravanje nije bilo pravilo samo prošle sezone kad je ispadalo 4 kluba? Sad bi trebalo sa ispadaju dva nebitno iz kojeg su entitetskog saveza
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Cloga ili Ckretnica pitanje je sad
Nemojte mi Zelju prepadati, ispada Sloga i tacka...rishovski je napisao/la: ↑01 mar 2026, 17:40Pa cak i da ne vrijedi opet Sloga ostaje.. Jer nemas nikog da ima stadion a ni lovu da se takmici..
Ne lupaj. Siris dezinformacije i onda se drugi nedovezu na tvoje gluposti. Cuj razigravanje koje nije predvidjeno ni jednim propislm.
- OldTownDistrict
- Kontakt:
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
-
KosevoZove
- Kontakt:
-
OdmutNicaze1988
- Kontakt:
Pozdrav.
Hocel mi ko objasniti sinocnje izdanje hordi u Banja Luci?
Onoliko furanje da se napuni gostujući sektor i u zadnjih par godina vise vam nisu dali da prisustvujete toj tekmi u Banja Luci i onda ocajno gostovanje odradite.
Jos se vidite onim u inat,a do prije dva kola se ismijavali ultrase na istom gostovanju.
Sta se desava sa scenom generalno je pala brutalno..
Onoliko furanje da se napuni gostujući sektor i u zadnjih par godina vise vam nisu dali da prisustvujete toj tekmi u Banja Luci i onda ocajno gostovanje odradite.
Jos se vidite onim u inat,a do prije dva kola se ismijavali ultrase na istom gostovanju.
Zenički Čelik 1945
Robijaši Zenica 1988
Robijaši Zenica 1988
Isto ih je bilo kao i Ultrasa, plus minus 10tak, ali to je to dva autobusa.OdmutNicaze1988 je napisao/la: ↑01 mar 2026, 18:11Pozdrav.
Trenutno korisnika/ca: fks74, Kajkutenjoyer, PeppermintSA i 27 gostiju.