Bas na toj utakmici smo imali problem s MUPom RSa iza zidina.Combattente87 je napisao/la: ↑01 mar 2026, 22:50Horde su imale najveće posljeratno gostovanje u BL i niko nije bio ni blizu toj brojci, čak je i onaj prostor ispod tribine do ograde bio popunjen....Herson je napisao/la: ↑01 mar 2026, 22:48Horde su jedina grupa koja je do kraja popunila gostujući sektor u BL, onu manju tribinu. A godinama su sve grupe gostovale tamo.Marokanci58 je napisao/la: ↑01 mar 2026, 21:50
Manijaci i Robijaši trenutno jedini mogu otici sa 500 ljudi u BL.
Baš će biti šteta ako se Manijaci prepolove zbog rezultata i dodje do pada još jedne probosanske jake grupe.
Kod nas nekada u Gračanici se moglo skupiti 70 marokanaca u derbijima lige federacije danas ne znam šta da se uradi ne možeš 10 ljudi okupiti. Mislim nije to više ni moj posao u ovim godinama ali omladine nigdje nista.
Odakle Robijaši u tim kombinacijama, to vjerovatno ni ti ne znaš ili samo trolaš.
Ovu tribinu sumnjam da će u skorijoj budućnosti neko da popuni, mislim na BIH....
Baš isprovocirali belaj od samog preuzimanja buseva u Trnu, zadržavali nas i kasnili smo jedno 25min. pred Borik a zadnji ušli skoro na poluvremenu. Druga ekipa naša tad kombijima i autima došla preko Kotor Varoši i zbog tog je vjerovatno i nastao problem jer nismo skupa na odredišnu tačku stigli. A jeste nas bilo isppd montažne na travi i pored montažne jedno pedesetak ljudi.