Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Uvijek je i bio dobar suter:JTS je napisao/la:pa kako su ga ono nazvali u Real Valladolidu, ne mogu se sjetit' .. kao, bio je jako dobar fudbaler, al' i problematičanzabijao je on tamo lijepe golove, sve ima na youtube
trebao bi on u repki češće šutirati, jednostavno je dobar šuter
Nakon toga je zakuhao u Maccabiju nije igrao sto se primjetilo u reprezentaciji posle prelazi u GAziantep u koje migra standardno ali ipak nije onaj stari kao iz prošlih kvalifikacija..Patrice_Evra_3 je napisao/la:On je mene najviše kupio u onom meču protiv Francuske, izdominirao je tad čovjek. Inače, bitna karika u timu i drago mi je što ga je zabio i na onakav način.
Odakle ti to ?Cartman je napisao/la:Evo dao je gol Fiorentini...
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Pa sa livescorea yebote.Papastathopoulos je napisao/la:Odakle ti to ?Cartman je napisao/la:Evo dao je gol Fiorentini...
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
probaj live score. czPapastathopoulos je napisao/la:Jesam li ja retardiran ili ja na dva sajta rezultata nigdje ne mogu naci mec gaziantep-fiorentina (vjerovatno friendly mec) ?
Meni je bio odlican... Nadam se da nece ispast iz prvih 11 jes da je spor i sve al covjek ima nesto igra pametno i strasan je tehnicar.Bosniacum Lilium je napisao/la:cudi me sto niko nista nije napisao o Medinih par minuta protiv SAD-a. Vise nego pristojno odradio
Jel igrao na zadnjem veznom tu tekmu ?bosnas_ je napisao/la:Medunjanin od prve minute u dresu Gazientepa protiv Galatasaraya u Istanbulu,prvo poluvrijeme gube 1:0.... stadion pun,52 hiljade,atmosfera ko u grotlu....ovo sto malo gledam Medunjanin zapazen i ja bi njega obavezno stavio na poziciju zadnjeg veznog protiv Slovacke ,u tom formi igra momak...