Ervin Zukanovic
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Ervin Zukanovic
Sve najbolje Zuka ali brate ostaje gorak okus
- Gabon
- Kontakt:
Meni su ovdje rekli da je Zuka vehabijaFidelis je napisao/la:Sve najbolje Zuka ali brate ostaje gorak okus
Evo i dokaz:
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
-
gringonjaOnajDrugi
- Kontakt:
hmmm...zasto Zuka dize kaziprst gore? to je inace znak ISIL-a hehehehhee
zgembo89 je napisao/la:
Evo Zuka postavio sliku na FB...Inace,hvala Bogu pa nije nikakav nesporazum kako su bili najavili havazovci
nikakav to co'jk nije a nije ni fudbaler
papetova kasetta se smotala , xmenovi jataci na agregatima
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
trebao je dici prst pored tj srednjakPerryFred je napisao/la:Znak ISIL-agringonjaOnajDrugi je napisao/la:hmmm...zasto Zuka dize kaziprst gore? to je inace znak ISIL-a hehehehhee![]()
![]()
![]()
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
I jos pazi plahte u bolnici,da je ikakav patriota mogao je zahtjevati plahtu u zuto-plavoj boji.Gabon je napisao/la:Vidi ga, otis'o cak i u bolnicu samo da ne igra za nasu rep. Nula od covjeka, nula od igracazgembo89 je napisao/la:
Evo Zuka postavio sliku na FB...Inace,hvala Bogu pa nije nikakav nesporazum kako su bili najavili havazovci
Toliko o patriotizmu Zukanovica
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: RE: Re: Ervin Zukanovic
gringonjaOnajDrugi je napisao/la:hmmm...zasto Zuka dize kaziprst gore? to je inace znak ISIL-a hehehehhee
-
gringonjaOnajDrugi
- Kontakt:
JoseMourinho je napisao/la:gringonjaOnajDrugi je napisao/la:hmmm...zasto Zuka dize kaziprst gore? to je inace znak ISIL-a hehehehhee
pa zar nije tako? eto pogledaj pa ces vidjeti.....
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: Ervin Zukanovic
Jest jest onda smo mi svi muslimani isilovcigringonjaOnajDrugi je napisao/la:JoseMourinho je napisao/la:gringonjaOnajDrugi je napisao/la:hmmm...zasto Zuka dize kaziprst gore? to je inace znak ISIL-a hehehehhee
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
JoseMourinho je napisao/la:Jest jest onda smo mi svi muslimani isilovcigringonjaOnajDrugi je napisao/la:hmmm...zasto Zuka dize kaziprst gore? to je inace znak ISIL-a hehehehhee
Samo se nadam da se @gringonja za*ebava i da to nije mislio ozbiljno. U suprotnom ispada da su svi muslimani koji klanjaju ISIL-ovci.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
Joj ovog Zuke ,svi nam igraci treniraju pred vazan mec,a on lezi u krevetu i slika se.
Kakav covjek samo.Pih.
Kakav covjek samo.Pih.
-
gringonjaOnajDrugi
- Kontakt:
ne_znam_ko_sam je napisao/la:JoseMourinho je napisao/la:Jest jest onda smo mi svi muslimani isilovcigringonjaOnajDrugi je napisao/la:hmmm...zasto Zuka dize kaziprst gore? to je inace znak ISIL-a hehehehhee
Samo se nadam da se @gringonja za*ebava i da to nije mislio ozbiljno. U suprotnom ispada da su svi muslimani koji klanjaju ISIL-ovci.
raja mene ne kuzi, pa googlajte malo pa cete vidjeti da ISIL to koristi.....znam da i normalni muslimani to koriste, ali onako mi malo upalo za oci, otkud bas zuka hehehehhe
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Sad odosmo skroz offtopic. Evo jedan dobar video za takve poput tebegringonjaOnajDrugi je napisao/la:raja mene ne kuzi, pa googlajte malo pa cete vidjeti da ISIL to koristi.....znam da i normalni muslimani to koriste, ali onako mi malo upalo za oci, otkud bas zuka hehehehhe
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ne mozes porediti te dzehenemske pse i haridzije sa muslimanima.To su otpadnici od vjere i svega,a ti ih poredis sa nasim Ervinom.gringonjaOnajDrugi je napisao/la:JoseMourinho je napisao/la:gringonjaOnajDrugi je napisao/la:hmmm...zasto Zuka dize kaziprst gore? to je inace znak ISIL-a hehehehhee
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Neznanje, neobrazovanje, neinformisanost!gringonjaOnajDrugi je napisao/la:pa zar nije tako? eto pogledaj pa ces vidjeti.....JoseMourinho je napisao/la:gringonjaOnajDrugi je napisao/la:hmmm...zasto Zuka dize kaziprst gore? to je inace znak ISIL-a hehehehhee
Allez
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Moram priznat fino si se popiso na ova **** iz saveza ! Trebo si bar zbog nas navijaca doc, ali ipak te shvacam kad vidim kako mora igrat covjek bez mozga hranjes i kakvu su ti nepravdu ucinili. Sada im vrati duplo stoka je to zasluzila !!! Uvjek ostani ljudina, jer vidis sta znaci biti pas kao safet i stoke iz saveza !
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Zukanović od prve minute večeras, Pape na aparatim 
- Goalgetter
- Kontakt:
Zenga konacno skontao da je dobar covjek.Sheyi je napisao/la:Zukanović od prve minute večeras, Pape na aparatim
Trenutno korisnika/ca: MiranGlasnic i 8 gostiju.