Prije nisam htio puno komentarisati DEBILE na ovom forumu koji podrzavaju amatera Safeta Susica, i koji su tjerali Misketa i Spahica.
Oduvijek sam smatrao da svi oni koji tako razmisljaju NEMAJU POJMA O FUDBALU...i nije mi se dalo komentarisati jer se debilima ne moze ni objasniti...
Ne moze bez iskustva, nasa veza je imala 21, 21, 21 i 24 godine...pa nije ovo safete u21 reprezentacija.
Ovo je sramotan poraz i jedini krivac je Safet Susic. Nije sramota izgubiti od Slovacke, ipak je to ime kakvo tako u fudbalu, ali od kipra, to je ponizenje, i to na domacem terenu.
Bio sam ubijedjen u 4 komada, ali kada sam vidio postavu, bilo mi je vise krivo u tom momentu nego sada nakon poraza.
MISKE - njega nikad niko nece moci zamijeniti, on je igrac koji bi veceras zasigurno napravio razliku na terenu, jedini igrac koji ima damu da drzi loptu u nogama i da se igra s 3,4 igraca, koji u svakom momentu zna sta hoce, zna centrirati, loptu mu mozes samo uzeti pod faulom, itd... - svi oni koji su ga tjerali nemaju pojma o fudbalu.
SPAHIC - nikada boljeg stopera necemo imati, niti smo imali, svaka cast i hibicu i konjicu, ali jedan je spaha...ranije sam obrazlagao zvog cega je bolji od ove dvojice, da se ne ponavljam.
jos cete vi plakati za Kapitenom.
Safet SUSIC - postava koja nikom na svijetu nije naumpala osim debilu kao sto je on...on nas navijace kao iz inata stalno provocira...
molio sam Boga da nakon SP-a ne bude vise selektor, ali eto nocna mora je pocela onoga trenutka kada je produzio ugovor, a ne veceras nakon ove utakmice. I dalje tvrdim da on nema pojma, 90% forumasa bi bolje vodilo reprezentaciju.
To sto ga neki hvale za plasman na SP u Brazil, pa i veci amateri bi u onakvoj grupi a sa ovakvom reprezentacijom se kvalifikovali na isto.
Safete NAPOLJE!
Ako ce porazi od Walesa i Belgije znaciti njegov otkaz, volio bih onda da izgubimo obije u oktobru, jer bismo se i nakon toga sigurno opet kvalifikovali, ali ovaj put sa selektorom - nadam se profesionalcem.
Sunjic - nemojte vise govoriti da je on nas naj stoper - nemojte to govoriti i otkrivati svima koliki vam je IQ...