Ethel je napisao/la: ↑24 feb 2023, 00:43
@Trebinjac94 Ja shvatam da se u kupu tipuju isti parovi i da će se preklopiti neki rezultati sa protivničkim parovima, ali ti si ga prekucao, iz regularnog dijela 4 para od mene i to kompletan utorak i srijedu, 3 od @FKBildera, u produžecima si se potrudio da imaš jedan svoj tip. Nije problem što preklapaš parove, barem budi manje ofiran a ne da preklopiš 10 od 11 parova u meču gdje igraš 3 na 2.
Sljedeći put pitaj, poslat ću ti parove odmah da ne čekaš da mi kompletna ekipa tipuje.
Ostatku protivničke ekipe čestitke na prolazu na penale.
Ne razumijem šta je poenta tvog posta. Da li je problem u preklapanju parova ili ne, malo si kontradiktoran. Ako smatraš da to nije etično, odnosno nije u skladu sa fair play-em nemam problem s tim, samo tako napiši šta mi pišeš dvosmislene rečenice i sve ok.
Ali kad već pišeš o moralnim principima, zaboravio si 'slučajno' da spomeneš kad sam ja tipovao. Vaš igrač koji igra (provjerio sam tipovao je u subotu u ligi), imao je dosta vremena da odigra poslije mene. Da je tipovao, vi bi imali potpuno novih nepoklopljenih 11 parova i sva moja taktika pala bi u vodu. A čak bi i on mogao da preklopi sve naše parove jer bi posljednji tipovao, tako da ne znam koliko bi ti to smetalo.
Meni ne smeta što ti imaš problem sa mojim tipovanjem, nego što si to predstavio kao da nemate igrača ili kao da sam ja vidovit pa sam znao da ćemo igrati 3 na 2, plus fraza citiram 'čekaš da mi kompletna ekipa tipuje'

.
Da si se zaustavio na prvoj rečenici ne bih ti ni odgovarao, jer smatraš da to nije uredu i ja to poštujem, ali ne možeš biti moralan, a onda u nastavku slučajno zaboraviti da spomeneš sve bitne detalje u vezi mog tipovanja i vašeg trećeg igrača, nego licemjerno napišeš da ti je kompletna ekipa tipovala. Naravno, u slučaju da vam je treći igrač imao crveni onda uredu, ali jbg provjerio sam i nije.