Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Arnelinho
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Arnelinho » 15 maj 2012, 14:12

Dok je bio kriminalac i ološ nisu tako pričali. Danas je vrhunski fudbaler i prije svega preodgojeni čovjek zahvaljujući tom Arsenalu i tom Wengeru, u najmanju ruku djelomično. I ako neko nekog može nečim zadužiti je onda to time što ga je uputio na pravi put.

Arsenal mu nije okren'o ledja uprkos njegovom dosijeu u policiji, uprkos njegovom životu kao mladića, uprkos svim povredama i ako će zbog trofeja ili novca otići iz Arsenala, sad kad je zahvaljujući tom klubu postao neko i nešto, a prije svega čovjek, onda neka hvala, on nije ni A od Arsenala, a kamoli navijač tog kluba.

Ako mu je Arsenal doš'o samo kao rehalibitacijski centar, onda neka otkači i zaboravi taj klub. Na testu je, svako jednom bude, a vidjećemo hoće li ga položiti. Arsenal je jedino Songu valj'o onoliko koliko je njem, drugi se ne daju porediti.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 15 maj 2012, 14:32

[youtube][/youtube]

:mrgreen:

gunnerfan
Kontakt:

Post Postao/la gunnerfan » 15 maj 2012, 16:05

Falkao nece , pa nece u Chelsea . Prosle sezone ga trazili , opet sad , al' on nece . Mozda da Arsen pokusa , jer u finalu je otrcao treneru u zagrljaj , mozda mu trener ekipe puno znaci , a Wenger je bgmi ..
** ARSENAL **
.. limVo likČe !!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 15 maj 2012, 16:39

Oj ispada kao da je Robin bolji od svih igraca do sda koji su igrali u Arsenalu ,a po meni nije jos ni na 10. mjesto, vidjeti cemo sta bude onda mozda ce i postati legenda do tad :lol: :lol: :lol: Jednu sezonu, i po cemu je bolji od Nasrija? Nasri nas izvuce prosle godine, pa opet supak, sto to nije Robin? Ista situacija kao i kod Nasrija, godina ugovora, pare na jednoj Arsenal na drugoj, po cemu se razlikuju?? Cesc imao 4 dobre sezone, pa se opet sralo po njemu(i ja sam, i dalje cu) zasto da se ne sere po Robinu? NIJE VECI OD KLUBA.
@Bosco samo mi ti nisi jasan nikako, cuj odbio bi? Izvini, ali meni se cini da ti navijas za Robina Van Persiea, a ne za Arsenal.
Celik!3,2,2.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 15 maj 2012, 16:50

Nadam se samo da ce Van Persie kakvu god odluku donio to uciniti vec sutra, time ce se ipak razlikovati od ona dva cigana koji osim sto su nas izdali i napustili zavlacili su nas do zadnjeg trenutka prelaznog roka i osim sto smo ispali u startu iz kombinacija za trofej umalo nas nisu unistli time da ispadnemo iz top 4 a ove godine mozda ni 4 mjesto nije dovoljno za CL. Znaci neka sutra donees odluku da znamo odma na cemu smo i da imamo vremena da se brzo prilagodimo u slucaju nepovolnog ishoda i da u slijedecu sezonu startamo jaki i spremni bez ikakve drame u zadnjim sekundama roka. Najveca katastrofa za nas nije odlazak Van Persija, najveca katastrofa ce biti zavlacenje a ja vec vidim sutra odluku cu donijeti nakon Eura, to bi bilo katastrofalno i mislim da tu ne bi bilo nikakve razlike izmedju onog smeca Fabregasa i Nasrija i Van Persija.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 15 maj 2012, 17:54

Arsenal Top Goalscorer (4): 2006–07, 2008–09, 2010–11, 2011-12
i sad kao bio stalno povrijeđen :P
hahaha ne mogu da vjerujem ovo :mrgreen:
http://www.arsenal.com/first-team/leagu ... =2011-2012
od 2006/7 idemo cik cak , jednom 4. jednom 3. mjesto :lol: . Smiješi nam se 4. sljedeće sezone :lol:
Vođa zna.

Marley
Kontakt:

Post Postao/la Marley » 15 maj 2012, 19:37

nedim1993 je napisao/la:Arsenal Top Goalscorer (4): 2006–07, 2008–09, 2010–11, 2011-12
i sad kao bio stalno povrijeđen :P
hahaha ne mogu da vjerujem ovo :mrgreen:
http://www.arsenal.com/first-team/leagu ... =2011-2012
od 2006/7 idemo cik cak , jednom 4. jednom 3. mjesto :lol: . Smiješi nam se 4. sljedeće sezone :lol:
To je upravo poenta onoga o cemu je jedan od navijaca Arsenala pisao (ne mogu se sjetiti ko), ako stalno budemo govorili da imamo dovoljno kvalitetne igrace i da nam ne treba kupovina pojacanja uvjek cemo biti pri vrhu, nikada u vrhu. Trebaju nam barem jos 3 pojacanja, od toga jedan u odbrani.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 15 maj 2012, 19:51

Ne znam sto se oko toga backate. RVP treba još pure da jede da bude legenda, on će biti isti kao i cesc i Samir ako ode. Nama sigurno treba dosta kvalitetnih igrača i treba se riješiti ovih kloceva sto prije.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

tech
Kontakt:

Post Postao/la tech » 15 maj 2012, 19:56

Jel to i RVP na putu da postane "cigan i izdajnik" u ocima forumaša sa SS.ba :mrgreen:

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 15 maj 2012, 20:01

Ovo što je Paja napisao je svakako upravu :roll: Ako sutra odluči, a ja lično sumnjam da nece, hocel ostati il otici onda ce biti sasvim fer od njega. A za mene je čovjek uz kojeg sam odrasto, pored Henry-ija, i zbog njega sve više volim ovaj klub.Ne mogu zamislit od njega da uradi istu stvar kao Samira i onaj cigan eto toliko :roll:
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 15 maj 2012, 20:01

Ne. On će bit uvijek jedan od velikana i njemu hvala za sve. Al ako će otići radi love onda nek mu je sretno i daleko od Arsenala.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 15 maj 2012, 20:06

GunnerS je napisao/la:Ne znam sto se oko toga backate. RVP treba još pure da jede da bude legenda, on će biti isti kao i cesc i Samir ako ode. Nama sigurno treba dosta kvalitetnih igrača i treba se riješiti ovih kloceva sto prije.
Volio bih prije bilo kojeg pojačanja da igrači, koji spadaju u ovu grupu, odu. :) Oni su po meni rak rana Arsenala. Ne daju tom klubu da napreduje.

Što se mene tiče, bolja opcija od tih kloceva (Squillaci, Djurou, Denilson, Arshavin, Chamakh, Park golmani..) su mladi igrači iz akademije, marak ne koštaju puno (Bartley, Miquel, Coquelin/Frimpong, Campbell, Afobe...)

A po meni, Arsenal nije bio treći i četvrti stalno, jer se nije kupovalo, nego jer se kupovalo al' kao zamjene onim što su odlazili. Isto će biti i ove sezone ako ode Robin, a ako ostane, ja sam već prognozir'o da ovaj Arsenal može daleko (i do prvog mjesta).

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 15 maj 2012, 20:06

Ma nebitno, ocigledno niko ne cijeni sta je Persie uradio uprkos povredama, za Arsenal :roll: Samo bih volio da produzi pa da vidim onda sta cete reci za njega :?

Nego, evo Kagawin agent potvrdio da se sastao sa SAF-om, ali da nikakve odluke nisu donesene i da čeka ponude drugih timova i da sve to razmotre na najbolji način ;) Wengeru, da te vidimo sad kakav si sa đapanizom :mrgreen:
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

tech
Kontakt:

Post Postao/la tech » 15 maj 2012, 20:08

GunnerS je napisao/la:Ne. On će bit uvijek jedan od velikana i njemu hvala za sve. Al ako će otići radi love onda nek mu je sretno i daleko od Arsenala.
Ma OK, samo kljucna je rijec AKO :D možda covjek uopšte ne ode iz Arsenala, a neki vec potrcali da ga porede sa drugim igracima koji su ranije otišli.
Prvo treba sacekati šta ce RVP odluciti, a njegova odluka je finalna i najvažnija u cijeloj prici.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 15 maj 2012, 20:30

vedofeelgood je napisao/la:Ma nebitno, ocigledno niko ne cijeni sta je Persie uradio uprkos povredama, za Arsenal :roll: Samo bih volio da produzi pa da vidim onda sta cete reci za njega :?
Upravo to, jbt porede njegovu ovu sezonu sa Nasrijevom prošlogodišnjem gdje je papak odigrao tri mjeseca kako spada, a Robin cijelu godinu zabija li zabija i vadi nas. A još mi je smješnije kad neki žele reći da nije Robin dao ove golove dao bio neko drugi :lol: , i ja sam siguran d bi Chamakh i Park zablistali i dali po 30 golova.

Zatim prošle godine iako je bio povrijeđen hladno u 25 nastupa donese neam 25 golova u Premiershipu. 18 golova i 7 asistencija.

Prije toga loša sezona za njega ispresijecana povredama, a u sezoni 08/09 van Persie je opet blistao. 11 golova i 11 asistencija, ukupno 20 golova u toj sezoni.

Zatim ovako ide statistika:

Nastupi Golovi Asistencije
04/05 41 10 1
05/06 38 11 1
06/07 31 13 8
07/08 23 9 5
08/09 44 20 15
09/10 20 10 8
10/11 33 22 7
11/12 47 37 14

Eto da vam približim koja je to klasa i koliko je valj'o Arsenalu čak i u sezonama kad je bio polomljen. Prve dvije sezone je bio malo lošiji, ali uglavnom jer je bio zamjena Reyesu, Bergkampu i Henryu. ;)
Arnelinho je napisao/la:Dok je bio kriminalac i ološ nisu tako pričali. Danas je vrhunski fudbaler i prije svega preodgojeni čovjek zahvaljujući tom Arsenalu i tom Wengeru, u najmanju ruku djelomično. I ako neko nekog može nečim zadužiti je onda to time što ga je uputio na pravi put.

Arsenal mu nije okren'o ledja uprkos njegovom dosijeu u policiji, uprkos njegovom životu kao mladića
Dobro još nisi dodao da je bio ratni zločinac i da je kao pripadnik Plavih Šljemova ubijao nedužne civile po Bosni. :roll:

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 15 maj 2012, 20:34

vidjecemo sta ce sutra biti, mislim da ce potpisati ali cak i da potpise to ne mora znaciti da ostaje, vec da mozda zeli donijeti sto vise novca svom klubu
we will see :roll:

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 15 maj 2012, 20:37

Bosco je napisao/la:Dobro još nisi dodao da je bio ratni zločinac i da je kao pripadnik Plavih Šljemova ubijao nedužne civile po Bosni. :roll:
Hoćeš reći da nije bio u zatvoru? :o
Bosco je napisao/la: , i ja sam siguran d bi Chamakh i Park zablistali i dali po 30 golova.
Ne bi Chamakh, od njega i ne očekujemo, al' bi recimo Podolski. Da je Wenger procijenio kako mu Robin nije dovoljan, doveo bi Lukasa ili nekog drugog. ;)
Bosco je napisao/la:Nastupi Golovi Asistencije
04/05 41 10 1
05/06 38 11 1
06/07 31 13 8
07/08 23 9 5
Šta je ovo Bosco?
Bosco je napisao/la:09/10 20 10 8
Ovde je vjerovatno bolovao. :roll:

On je u Arsenalu OSAM sezona, a ne 15, on je u tih OSAM sezona imao TRI dobre, drugačije rečeno PET slabih.

I za mene ovde ova priča završava. Ode li, nije ništa bolji od Samira. Čak štaviše, Nasrija i mogu razumjeti, on je tudjin, dok se Robin cijelo vrijeme kune u Arsenal, a ne vraća mu se u Fejnord. Ode li, ja ne vidim razliku.

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 15 maj 2012, 20:42

Evo malo rumorsa:
@mattspiro Matt Spiro

According to France24 Yann M'Vila has given his goodbyes to his teammates #Arsenal #Rennes
Germangunners ‏ @Germangunners

As we have been informed AFC has put in a bid for Kagawa. **** also tells us it may be to late as player seems to be focused on United

Germangunners ‏ @Germangunners

2/2 No info if Kagawa traveled to Manchester yesterday. Don't let your hopes get high. He'll probably head to united

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 15 maj 2012, 20:47

slika

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 15 maj 2012, 20:48

Arnelinho je napisao/la: Hoćeš reći da nije bio u zatvoru? :o
Bio u zatvoru dok ona nije priznala da je sve izmislila i da nema govora o silovanju. :)

Je li ga to čini kriminalcem?

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.