FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

joker90
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la joker90 » 14 avg 2017, 12:17

Ima li većeg kompleksaša od Benje Isovića? :lol: Pustite ih na jug, nek ih kone marišu, učinili bi uslugu FK Sarajevu.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 14 avg 2017, 12:18

Mozda je bolje pitanje kad se makedonski prodavac magle vraca sa odmora? Valja mu sad kad se brati sjediti u kancelariji 8 sati i drkati qrac.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 14 avg 2017, 12:19

Koliko ce komsinica doci, mislim da nam je najmanji problem u ovom trenutku...

P.S. Inace, je li sad jasno ljudima zasto je Velkoski bio klupa u ligama tipa vjetnamske? Nikad vise ne vracati bivse igrace koji bi se vratili samo iz razloga jer nemaju gdje drugo igrati.

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 14 avg 2017, 12:21

High je napisao/la:

Bordo prijatelji - skupina intelektualaca koji su tu u cilju pružanja besplatnih intelektualnih usluga FKS. :kafa:

Majko draga koga smo mi sve uzdizali :oops: :oops:
UPRAVA NAPOLJE!

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 14 avg 2017, 12:25

U rezultatskoj smo krizi! - Igrački kadar i selekcija igrača je u velikoj krizi.
Nemamo samopozdanje! - Nemamo ekipu, nemamo kvalitet, glavu i rep.
Psihički ekipu treba podići! - Pojačanjima ekipu treba podići. Psihički bolesnik je psihički bolesnik a ne osoba sa manjkom samopouzdanja.
Nervozni smo! - Loši smo.
Igramo pod pritiskom! - Igramo pod vodstvom glupog stručnog štaba, klimača glavom i marioneta i sa najlošijih igračkim kadrom ,poslije rata.

"Vojnici", zamjenite te fraze i recite kako i jest, sjetim vam se najmilijih.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 14 avg 2017, 12:37

Prije nego im daju cijeli jug, trazimo da se ocituju sta konkretno ceka navijace Sarajeva na derbiu koji ce se igrati na Grbavici.

Slova E,LJ i O + zdenka, minumum. Ispod toga, ako im daju cijeli jug, bojkotovati utakmicu totalno.

High

Post Postao/la High » 14 avg 2017, 12:42

SVI NA ISTOK!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

kyrieirving
Kontakt:

Post Postao/la kyrieirving » 14 avg 2017, 12:47

Evander je napisao/la:Prije nego im daju cijeli jug, trazimo da se ocituju sta konkretno ceka navijace Sarajeva na derbiu koji ce se igrati na Grbavici.

Slova E,LJ i O + zdenka, minumum. Ispod toga, ako im daju cijeli jug, bojkotovati utakmicu totalno.
O plus zdenka tako su se dogovorili to je 1500 mijesta e,lj plus dio istoka tampon zona.Pouzdan izvor!
Mislim da je dovoljno jer kosevo ipak prima 34000 a grbavica 14.
Zadnja izmjena: kyrieirving, dana/u 14 avg 2017, 12:48, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar iznad svega !

KING JAMES G.O.A.T

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 14 avg 2017, 12:48

Evolution87 je napisao/la:Mozda je bolje pitanje kad se makedonski prodavac magle vraca sa odmora? Valja mu sad kad se brati sjediti u kancelariji 8 sati i drkati qrac.
Do 11. je zvanicno bio na odmoru,znaci trebalo bi da se vratio.

Locust
Kontakt:

Post Postao/la Locust » 14 avg 2017, 12:50

Evander je napisao/la:Koliko ce komsinica doci, mislim da nam je najmanji problem u ovom trenutku...

P.S. Inace, je li sad jasno ljudima zasto je Velkoski bio klupa u ligama tipa vjetnamske? Nikad vise ne vracati bivse igrace koji bi se vratili samo iz razloga jer nemaju gdje drugo igrati.
Nije meni jasno zašto je bio klupa.

Protiv Zrinjskog najbolji, protiv Čelika solidan, protiv goška prosjek, juče **** ko i svi osim onog novog sa frizuricom.

Čovjek radi što je uvijek i radio, nije se pojavio sa viškom kila, samo što je jedno kad igraš sa Cimijem i Stojčevom, drugo sa maloumnim Sarićem i projektom.

Hajmo svi sad srat po svakom igraču, moderno je.

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 14 avg 2017, 12:52

Evander je napisao/la:Prije nego im daju cijeli jug, trazimo da se ocituju sta konkretno ceka navijace Sarajeva na derbiu koji ce se igrati na Grbavici.

Izvinjavam se na upadu ali dobiti slovo e lj i o plus zdenka je mnogo vise od pola sjevera to ti je akoro 4 000 karata. Koja je to logika? Navijacima Zelje znaci samo dio sjevera s kojeg se ne vidi nista jer bi slovo Z trebalo biti tampon zona. Dobit cete 1500-2000 karata sto ukljucuje slovo o i mozda lj, nisam siguran kako je raspiredjeno pi sektorim.
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 14 avg 2017, 12:53

kyrieirving je napisao/la:

O plus zdenka tako su se dogovorili to je 1500 mijesta e,lj plus dio istoka tampon zona.Pouzdan izvor!
Nije dovoljno. Pod tim uslovima vama 5% i kraj price.
Haj nekako bih provario bar jos LJ da dobijemo, da je E tampon zona.

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 14 avg 2017, 12:57

Evander je napisao/la:
kyrieirving je napisao/la:

Haj nekako bih provario bar jos LJ da dobijemo, da je E tampon zona.
Jesi imao ikad matematiku svega ti. Ako bude price o 5 % vi cete dobiti 300 karata a mi 1700 cca. Ovdje ti se nudi 1500-2000 karata koliko dobijas godinama unazad i niko se nije zalio i sad ti hoces 5000 karata. Dao bih ja kad se jug napravi komplet sjever pa se hadzijajte...
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 14 avg 2017, 12:59

SiouxLukavac je napisao/la:
Zagor je napisao/la:
SiouxLukavac je napisao/la:Kad je ona emisija na pinku što bi Valentin trebao gostovati kod njih u vezi onih pitanja?
Ako mislis na onu dvojicu sto vode na Pinku, zove se mislim "u pola pet" sto ti govori i kad je emisija ;)
Kad u pola pet? Može biti bilo koji dan :P
Ja mislim da njihova emisija ide svaki radni dan pon-pet u 16:30 h .
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 14 avg 2017, 13:04

[/quote]

Haj nekako bih provario bar jos LJ da dobijemo, da je E tampon zona.[/quote]
Jesi imao ikad matematiku svega ti. Ako bude price o 5 % vi cete dobiti 300 karata a mi 1700 cca. Ovdje ti se nudi 1500-2000 karata koliko dobijas godinama unazad i niko se nije zalio i sad ti hoces 5000 karata. Dao bih ja kad se jug napravi komplet sjever pa se hadzijajte...[/quote]

OK. Neka onda bude tako. Nama 672 karte, vama 1700 i kraj price.
Da vise ne pominjemo tu temu i da se ne bunimo. Ako ne zelite derbi, onda neka tako i bude.

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 14 avg 2017, 13:05

Dovedite ovog covjeka sa 3:25 i dajte mu ovlasti oko prvog tima i akademije.
UPRAVA NAPOLJE!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 14 avg 2017, 13:06

MortemHz je napisao/la:
zagorski je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:To je vrlo vjerovatno najveca laz koja je ikad napisana na ovoj temi. Pa nije im milion plata :urnebes:
Umro sam kad sam to vidio :urnebes:
Na stranu te gluposti, koliko ocekujete ljudi na derbiju?
Posto cemo im dati citav jug ocekujem oko 10 hiljada ljudi, 6 nasih i 4 njihovih. Kad smo ih sveli na 5% kapaciteta na stadionu je ukupno bilo 8K pa mogu ocekivati toliko jer se napuni malo stadion kad dođu derbi navijaci.
A sta mislis je li laz da komplet administracija ima veca mjesecna primanja vec prvi tim?
Jeste jer nemaju veca primanja od citavog rukovodstva i administracije. Nemoj mi sad vjerovati u bobu sto se kaze ali je malo manje od duplo razlika sto se tice primanja, 60-40 hiljada. Ima tu pozicija koje ne trebaju klubu uopce, to sam pisao prije. Ja bi ostavio nekih 15-16 zaposlenih ljudi koliko i naprimjer Rijeka ima i napravio novu reorganizaciju da prvi tim ima vise novca za igrace. Moralo bi se poraditi i na dovođenju novih sponzora k'o u Dinino vrijeme, tad smo ih imali 46 ako se dobro sjecam, to je strasan broj. Sada ih imamo 10 manje. Onda bi se moralo poraditi na prodaji mladih igraca radi profita jer ocito je da krpimo budzet kako znamo i umijemo jer smo kao samoodrzivi sada bez pomoci Tana sto se tice prvog tima. Budzet za igrace treba biti oko 100 hiljada mjesecno i za administraciju nek je maximum 30 hiljada. Godisnji budzet toga bi bio oko jedan i po milion maraka a bili bi uvijek prvi, najgore bi sto bi nas zadesilo je izgubljeno finale kupa ili drugo i trece mjesto i to poslije neke dominacije. Tad budzet se moze ostvariti i bez pomoci Tana, bukvalno imam u glavi zacrtano kako bi to sve proslo a moguce je 100%. Znaci sponzori, prodaja mladih igraca, pare od europe, clanske i sezonske, fan shop i navijaci na stadionu od kupovine karti. Kad bi se to dobro sve zavrsilo cak bi i profitirali, ne mnogo ali kad bi uzeli titulu i kad bi navijaci podrzali onda bi bas bili dosta u plusu, to bi npr. ostavio/iskoristio za sljedecu sezonu i za jos veci budzet prvog tima. A sa iskrenim planom smatram da bi i Tan pogurao sa minimalno 100-200K nakon osvojene titule, kupa ili duple krune. Tako smo se mi otprilike i trebali graditi ali su ucinjene neke kardinalne greske koje su nas dovele do ovoga. Svako bi danas da se bavi fudbalom i klubom opcenito.
Ja imam drugacije informacije,ali nema veze ako je i ovako kako ti kazes opet je previse. Bagra se je uhljebila i to je tesko rastjerati. Pa evo,kad bi samo makli ove prekobrojne u administraciji (bar njih pola) i kad bi onim sto ostaju dali neke normalne plate,a ne megalomanske koje sada imaju,mogli bi bez problema osloboditi prostora u budzetu da placamo 5 vrhunskih igraca.
Digli su frku oko Saida da ima visoka primanja,a to sto su nakon njega u klubu najplaceniji Valentin,Hujic,Faruk,Sabrina i ostali uhljupi to nije problem!?
I kada je ovaj rekao da ce javno progovoriti odjedanput objavise da su se dogovorili. Sto li?!
Zamisli! Najplacenije osobe u klubu su oni koji rade u administraciji,a igracima bi nudili nekakve mizerije i nekakve bonuse!
I kaze neko sto Dulja nije htio produziti ili Kovacevic,Bekic. I vecina igraca s kojima su pregovarali su se samo nasmijali na ponudene uslove.
Jos kaze Ihtijarevic niko u ligi ne zasluzuje 200,000 godisnje,a on i direktorica mu uzmu te pare godisnje!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 14 avg 2017, 13:07

Ekipa iz lige za opstanak će iskandžijati plavu kuravu! Hadžikamatarević ih napušta nakon tekme zbog sramote!
Bahati, bahati Željkan!
1946

High

Post Postao/la High » 14 avg 2017, 13:08

joker90 je napisao/la:Ekipa iz lige za opstanak će iskandžijati plavu kuravu! Hadžikamatarević ih napušta nakon tekme zbog sramote!
Rezultat i strijelci?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 14 avg 2017, 13:08

Evander je napisao/la:
Haj nekako bih provario bar jos LJ da dobijemo, da je E tampon zona.[/quote]
Jesi imao ikad matematiku svega ti. Ako bude price o 5 % vi cete dobiti 300 karata a mi 1700 cca. Ovdje ti se nudi 1500-2000 karata koliko dobijas godinama unazad i niko se nije zalio i sad ti hoces 5000 karata. Dao bih ja kad se jug napravi komplet sjever pa se hadzijajte...[/quote]

OK. Neka onda bude tako. Nama 672 karte, vama 1700 i kraj price.
Da vise ne pominjemo tu temu i da se ne bunimo. Ako ne zelite derbi, onda neka tako i bude.[/quote]
Sta hocea u sustini ti, isti broj karata za vas na grbavici koja prima 14000 kao za nas na kosevu koje prima 35000. Jug na kosevu prima oko 4.700, a ti sektore koje si nabrojao na grbavici za vas ocekujes odprilike isti broj sjedecih mjesta. Nidje veze ti je ta politika. Nek bude onda ko 98 jug i zapad nama vama sjever i istok a dogovorit cemo se da dobijete dobar dio sjevera na grbavici. To je tvoja logika.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, bordobijeli, Jet2Holiday, NazorUso, Vanja8, VolimoSarajevo i 48 gostiju.