Rukometna reprezentacija BiH

Moderator/ica: Pasha

Da li ste zadovoljni izborom Ivice Obrvana za novog selektora?

Super zadovoljan
47
24%
Zadovoljan
76
38%
Nemam stav
34
17%
Nezadovoljan
14
7%
Katastrofa
28
14%

Ukupno glasova: 199

zaostrog
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la zaostrog » 25 mar 2026, 15:24

POT 1: Hrvatska ili Slovenija su najbolje opcije, prvenstveno jer možeš, što nam ne bi bilo prvi put, odraditi dogovor s njima da ti se sklone kad bude stani-pani. Naravno, da je sve pošteno, Slovenija bolja, ali bih ja opet Hrvatsku, lakše je to s njima :D Takmičarski, možda još možemo Mađare kući namučiti. Protiv ostalih su nam dva poraza sigurni.
POT 2: Ovdje je svašta nešto ok. Nije baš Italija ekipa koju lahko dobijaš. Iako to nije popularno, ja bih prije opet Farane recimo :) Previše oni ovise o 3 igrača vani, nek jednog nema, dobit ćeš. Makedonija je možda najbolja opcija. Ultimativno treba izbjeći Srbiju, Nizozemsku, Austriju. Česi i Poljaci su bolji od ove tri, ali lošiji od Makedonije, Farana i Italije kao izbor.
POT 4: Ovo determiniše cijelu priču. Nažalost, nama je sada problem riješiti bilo koga dva puta. Luksemburg je najbolja opcija, nema dileme. Kosovo je isto dobra opcija, opet, ako može. Estonija je užasna posljednjih godina, ali mi smo užasni s njima. Latvija je propala skroz isto, možda oni kao opcija uredu. Slovaci su užasni posljednjih godina, ali isto jedna od onih ekipa koja čeka nas da se izdigne. Finska nam leži, ali nisu više baš takva rupa. Turska i Izrael bi bilo pobjeda za pobjedu, siguran sam. Mada ni Turci nisu loša opcija. Ne mogu oni imati omjer bolji od 1-0-5 nikako, ne mogu biti iznad nas.

Idealno 1: Hrvatska, Makedonija, BiH, Turska
Idealno 2: Slovenija, Farska Ostrva, BiH, Luksemburg
Užas 1: Francuska, Srbija, BiH, Izrael
Užas 2: Švedska, Nizozemska, BiH, Slovačka

Naš šešir je svakako najodvratniji za kalkulacije ostalih. Između Belgije i Crne Gore je drastična razlika.

Odgovori

Natrag na “Rukometna reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.