FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sabahajrula braco, ako je neko mogao spavati. Mislio sam nista ne pisati ali moram. Znam da ce me mnogi napasti, ali Allaha mi moga u ovoj ekipi ima kuveta, samo treba neko ili nesto da ih razdrma i postavi na teren kako treba. Taj neko se mora dobro platiti ako bi htio uopste da se prihvati posla. Sto se tice utakmice mi nismo slabiji od strumfova, a oni prvi a mi ne znam ni sam gdje smo. Utakmica je odlucena u 3 -oj minuti, ofsajd je bio ko; munara.Sudac to nije namjerno uradio covjek ne zna, ali koji smo mi baksuzi da svaki derbi odluci sudac i to bas na nasu stetu. S igracem manje smo napadali i cist penal ne dosudi ( mozda bi ga dali) . I onda kada treba preokrenuti i pobjediti u sto sam bio ubijedjen Rahmanovic fula penal i tada mu se gubi svaki trag. Krste umjesto da ga dostojno zamijeni , mi smo s njim fakticki dobili crveni karton. Pokazalo se da nam ne trebaju povratnici u ekipu. Ne znam ni jednu ekipu na svijetu, da ima proklestvo penala kao mi. Sto se mene tice ja bih koje kolo igrao na Otoci da se razbije maler. Na kraju cu reci da je Ahmet bio mozda najbolji na terenu. Halalite odoh popit leksaurin i probati malo odspavati.
Šta garantuje? Da može dobro popiti, to sam siguran.HeraklitMracni je napisao/la:Za ovog Ilijevski garantuje pa vidimo
Nije vam lahko Sarajlije, evo da i ja nesto kazem, neko rece da bi trebalo odigrati jednu utakmicu na Otoci i ja se potpuno slazem ovo Kosevo bih ja sa zemljom sravnio, koliko je to samo ruzan stadion, grbav, izgleda preveliko, stvorila se neka losa tradicija na njemu, Sarajevo bolje igra u gostima kuci ni jedan poen nemate, mnogo bolje bi bilo da imate stadion manjih razmjera, Kosevo je sranje zestoko...
- Orangina85
- Kontakt:
Brzo se sire informacije iz aquariusahilmo je napisao/la:Šta garantuje? Da može dobro popiti, to sam siguran.HeraklitMracni je napisao/la:Za ovog Ilijevski garantuje pa vidimo
Sve je ovo zajedno sa Tanom sranje. Otici ce i Sabrina, Valentin i opet ce neko isti doci dok smo Tanu daleko od ociju. Ne moze se klub voditi hiljadama kilometara daleko.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ekipa nema potreban kvalitet ali ja veci baksuza od nas nisam vidjeo . nevjerovatan broj promaseni sansi ( penala )samo u par mjeseci , sve kontam vrati ce se ti promasaji medjutim oni se samo mnoze.
Koliko god Sarajevo u proteklim danima izgledalo kao svjetska metropola ipak je ovo jedna velika mahala i sve se brzo sazna.Orangina85 je napisao/la:Brzo se sire informacije iz aquariusahilmo je napisao/la:Šta garantuje? Da može dobro popiti, to sam siguran.HeraklitMracni je napisao/la:Za ovog Ilijevski garantuje pa vidimo
![]()
- Orangina85
- Kontakt:
Bolje ni sam ne bih rekao
- HordasIstok
- Kontakt:
Sva slika odraz svega treba restart dobar u klubu i na tribinama
Zadnja izmjena: HordasIstok, dana/u 20 avg 2017, 09:48, ukupno mijenjano 1 put.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Ma kakve veze sad Koševo ima, čuj baksuzno. Nije bilo baksuzno lani kad smo pukli Želju na njemu a 3 boda nam samo Metalci odnijeli. Il' u šampionskoj sezoni kad nismo nijednu domaću izgubili. Jok, hrđavom qrcu i dlaka smeta, džaba ti da Old Trafford prijaviš kad su u ekipi neznalci. Kad je na stadionu 6 milja, vade se na pritisak. Kad je bojkot, fali publika. Ne znaš penala opucat pa Koševo ukleto. Kako nije bilo ukleto kad smo Helsinborga izbacili na penale? Opet ponavljam, što Ahmetović nije puc'o penal, čovjek koji ima stopostotni učinak prošle sezone. Što nam ljevaci izvode penale iako svaki ljevak na svijetu, od Messija, preko Robbena do Juana Mate gađa u 95% situacija istu stranu? Nađite na internetu promašene penale tih fudbalera, golmani ih čitaju k'o knjigu. Što su juče kornere izvodili Hebibović, Sarić i kasnije Velkoski iako je u prošlom kolu Stanojević izveo korner iz udžbenika? Takve sitnice dobijaju utakmicu, mi te osnovne stvari nemamo uvježbane, i logično da nećeš pobijedit. Svakom je penal 90% gol a korner barem opasna šansa, kod nas penal 25% a iz kornera ne možemo zabit iako u petercu imamo Ahmetovića, Novakovića, Rahmanovića i Mihojevića. Četiri odlična skakača, to ni Manchester nema jbt.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- muhamedhulk
- Kontakt:
pa sta ako covjek voli popit'? bezze mi 'prozivati' ali i @pitarbordo se razvali od alkohola pa onda rasturi kodiranje 
mene vise zanima kakav je u struci? licno mislim da bi bio upgrade u odnosu na trenutnog trenera. pored toga, ako nije pas k'o covjek tipa jesic bujrum!
mene vise zanima kakav je u struci? licno mislim da bi bio upgrade u odnosu na trenutnog trenera. pored toga, ako nije pas k'o covjek tipa jesic bujrum!
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Ne pamtim bolji raspored da smo imali. Prvo kolo nam dolazio Zrinjski, par dana nakon ispadanja iz lige prvaka, s kojeg su se vratili autobusom, bez 3-4 standardna igraca. Drugo kolo nikad gori Celik, bez i jednog pojacanja, sa igracima u rangu prve federalne. Trece kolo mrtvi GOSK na Kosevu. I umjesto da krenemo sa 9 bodova, nabijemo samopouzdanje mi skupimo 3. Gostovanje Mladosti i derbi bi dosli kao lijepi nastavak te serije, gdje bi rasterecenije sigurno lakse dosli do bodova, ovako se na ta dva meca vadimo i osvajamo jedan bod. Cetiri boda iz prvih pet kola, tri utakmice i tri poraza na nasem terenu, ljudi ako je neki kosmar, budite nas, pomrijecemo u snu.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Neće, ne sekiraj se.moj uzor-S.G je napisao/la:Hoce li neko konacno reci sta je sa crnkicem kakva smijurija
- HordasIstok
- Kontakt:
moj uzor-S.G je napisao/la:Hoce li neko konacno reci sta je sa crnkicem kakva smijurija
Nista zataskali to frajer uziva
Ma nema ko sta ni reci. Trebao je uplatiti pare da otkupi ugovor, medjutim nije, i sad niko ne zna gdje je nit se kome javlja.moj uzor-S.G je napisao/la:Hoce li neko konacno reci sta je sa crnkicem kakva smijurija
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Cirkus KoloradoReufHerco je napisao/la:Ma nema ko sta ni reci. Trebao je uplatiti pare da otkupi ugovor, medjutim nije, i sad niko ne zna gdje je nit se kome javlja.moj uzor-S.G je napisao/la:Hoce li neko konacno reci sta je sa crnkicem kakva smijurija
Znam da nije do stadiona toliko, ali ja Kosevo jednostavno mrzim, na tom stadionu ti treba 3 dodira samo da smiris loptu u to sam se uvjerio milion puta, sinoc preleti lopta preko noge ode u aut zbog neravnine, da ne pricam o svemu ostalom.
Stadion je ovdje najmanji problem. A što se ne piše kad smo izbacivali u evropi jače ekipe od sebe. To nije bilo do stadiona, nego do kvaliteta ekipe i borbe, želje, htijenja, motivacije, ponosa.
Problem je u ljudima koji vode ovaj klub u bedak. Rade ljudi koji nemaju pojma o sportu. Jednostavno to svoje ne znanje dolazuju zatvaranjem prema navijačima i javnosti. Vode se onom politikom šuti i radi. Ni to ne znaju.
Ova ekipa je deficitarna na glavnim pozicijama. Golman, stoper, vezni i napadač. Da imamo stubove tu iskusne i jake, ostatak ekipe ne bio upitan. Sve je rečeno milion puta isto. Sad su navijači na potezu da li će nešto promjeniti jer ovi i nakon prozivanja, poraza i najgore sezone poslije rata nisu izašli u javnost. To govori sve kakvi ljudu se nalaze u klubu. Nek nam je Bog na pomoći.
Problem je u ljudima koji vode ovaj klub u bedak. Rade ljudi koji nemaju pojma o sportu. Jednostavno to svoje ne znanje dolazuju zatvaranjem prema navijačima i javnosti. Vode se onom politikom šuti i radi. Ni to ne znaju.
Ova ekipa je deficitarna na glavnim pozicijama. Golman, stoper, vezni i napadač. Da imamo stubove tu iskusne i jake, ostatak ekipe ne bio upitan. Sve je rečeno milion puta isto. Sad su navijači na potezu da li će nešto promjeniti jer ovi i nakon prozivanja, poraza i najgore sezone poslije rata nisu izašli u javnost. To govori sve kakvi ljudu se nalaze u klubu. Nek nam je Bog na pomoći.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.