(i nigdje ne mogu naci vlastitu statistiku

)
 )Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan

)
 )Otelo je napisao/la:Protiv koga igramo ?
(i nigdje ne mogu naci vlastitu statistiku
)

Nadam se, i kod ovih su izgleda neki početnici, kao i kod nas, ali imaju aktivnost.Otelo je napisao/la:Pa nisam los za prvi put
Ma ubit cemo Boga u njima, molit ce da nisu dosli igrati

Ma mene je 20ke nocas zayebala.BelminM23 je napisao/la:Nadam se, i kod ovih su izgleda neki početnici, kao i kod nas, ali imaju aktivnost.Otelo je napisao/la:Pa nisam los za prvi put
Ma ubit cemo Boga u njima, molit ce da nisu dosli igrati
Nego gledam sad kod nas svi početnici osim 20ke i golmana

Otelo je napisao/la: Ma mene je 20ke nocas zayebala.
Uvijek ja morao ici u kontre 'mjesto nje i bio propuh, mada nismo ni jedan gol primili kroz moju stranu.
3 preko Malika i 2 kroz sredinu

A treba nam napadac ko zaglavu, ona 17ka mi ne ulijeva povjerenje kuknjava

Otelo je napisao/la:Meni neces morati slati, 95% bih trebao biti na utakmnici
Ni taktika nam nije bajna, previse se hoce kroz sredinu. Trebamo malo rasiriti, 4-1-2-1--2 a ja bih u ligi probao sa laznom devetkom pa gdje pukne da pukne

Ma ja bih da igramo romb u vezi(prva 4 su veznjaci) i onda 5-6 napadaci gdje bi 6 oslobadjala mjesto da 3 ulazi ulazi sa RMF, 5 na CF-a, dok bi 4 isla na AMF-a a 2 na CMF, naravno 6 bi tu bila neki WFBelminM23 je napisao/la:Otelo je napisao/la:Meni neces morati slati, 95% bih trebao biti na utakmnici
Ni taktika nam nije bajna, previse se hoce kroz sredinu. Trebamo malo rasiriti, 4-1-2-1--2 a ja bih u ligi probao sa laznom devetkom pa gdje pukne da pukne
Ma igramo 4-5-1 i lažna devetka, a moramo igrat ko Grčka, što manje golova primimo to bolje, a gore šta uradimo uradili smo. Samo da Genijalcima uzmemo bodove, a poslije nek gubimo

A i drugi put ja htio move još malo i umjesto toga klikno high pass.
 A i drugi put ja htio move još malo i umjesto toga klikno high pass. 
 Nadam se da ću sutra krilo igrat.
 Nadam se da ću sutra krilo igrat. 

Znam reko sam ovim da nećeš doći i da si reko prije par dana, uglavnom dođi danas. Moramo dobiti i mi nekog u pripremiFaraonTM je napisao/la:Nisam ja mogao na tekmu večeras raja, halalite. Belmine napisao sam ti neki dan da neću moći doći
Jesmo li to našli beka i golmana?

Auuuu sutra tekma :/BelminM23 je napisao/la:Znam reko sam ovim da nećeš doći i da si reko prije par dana, uglavnom dođi danas. Moramo dobiti i mi nekog u pripremiFaraonTM je napisao/la:Nisam ja mogao na tekmu večeras raja, halalite. Belmine napisao sam ti neki dan da neću moći doći
Jesmo li to našli beka i golmana?
A ja našo jarana da nam brani, inače nekad prije je branio, ali danas nije imo sreće ovi dobro šutali
@Evolution tu je Bavarinan, kaže bio na odmoru malo uživo negdje na moru, doće sutra i bit će odsad aktivan
@Unofficial igraš krilo sutra

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.