Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

harden
Kontakt:

Re: Chat - bez ratnih i političkih tema

Post Postao/la harden » 24 feb 2023, 16:32

Justin je napisao/la:
24 feb 2023, 16:29
Korpa. :kafa:
Isti qrac, nemoj me samo opet pitati sta da narucis a zivimo u razlicitim gradovima :lol:
klocino
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 24 feb 2023, 16:32

Smijes li otvorit vrata dostavljacu kad ti donese narudzbu il i tu kazes da ti ostavi ispred vrata i odmake se od zgrade 500 metara iz straha od real life kontakta?

ACAB67
Kontakt:

Post Postao/la ACAB67 » 24 feb 2023, 16:38

Epidaurus je napisao/la:
24 feb 2023, 16:32
Smijes li otvorit vrata dostavljacu kad ti donese narudzbu il i tu kazes da ti ostavi ispred vrata i odmake se od zgrade 500 metara iz straha od real life kontakta?
😂 😂 😂

Justin
Kontakt:

Post Postao/la Justin » 24 feb 2023, 16:59

harden je napisao/la:
Justin je napisao/la:
Isti qrac, nemoj me samo opet pitati sta da narucis a zivimo u razlicitim gradovima :lol:
klocino
Nisam znao da si sa sela. :kafa:
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜

matanisunje
Kontakt:

Post Postao/la matanisunje » 24 feb 2023, 17:04

čekajte, zar postoji neki Gojko sisa?

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 24 feb 2023, 17:07

:tokralju:
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

Baboon
Kontakt:

Post Postao/la Baboon » 24 feb 2023, 17:11

Bečki konjušari pate od kompleksa manje vrijednosti. Ne slušaju cajke, ne pripadaju balkanu i tom mentalitetu. Oni su iznad toga. How yes no. :roll:
it's football day

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 24 feb 2023, 17:19

Kako se mogu prijaviti postovi koji dodju u DM?
@igrajlopte 🐦

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 24 feb 2023, 17:22

Justin je napisao/la:
24 feb 2023, 16:59
harden je napisao/la:
Justin je napisao/la:
klocino
Nisam znao da si sa sela. :kafa:
I opet si ti jedina seljacina u ovom razgovoru :kafa:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Cipiripiblicblic
Kontakt:

Post Postao/la Cipiripiblicblic » 24 feb 2023, 17:58

ReX je napisao/la:
24 feb 2023, 17:19
Vjv ne možeš direktno jer ni admin nema pristup privatnim porukama. Možeš mu poslat screenshot poruke u pp.

ACAB67
Kontakt:

Post Postao/la ACAB67 » 24 feb 2023, 18:47

Cipiripiblicblic je napisao/la:
24 feb 2023, 17:58
ReX je napisao/la:
24 feb 2023, 17:19
Vjv ne možeš direktno jer ni admin nema pristup privatnim porukama. Možeš mu poslat screenshot poruke u pp.
Ne moze nikako dzaba ce pokusavati...admin tako dobro radi svoj posao da ce mu samo reci kako nema pristup tim porukama i kako ne zna i ne zeli da zna da li se razgovor prije vodio..tako da mu je najbolje da ignorise retardirane poruke koje je dobio...

matanisunje
Kontakt:

Post Postao/la matanisunje » 24 feb 2023, 18:58

slika
Ferdo i Jura na slici :rol: :rol: :rol:

numanumaye22
Kontakt:

Post Postao/la numanumaye22 » 24 feb 2023, 23:33

Jel se ovo Seki Causesku osporava i obicna diploma. :shock:
"Komisija za analizu prikupljene dokumentacije u okviru provjere vjerodostojnosti isprava vezanih za postdiplomski studij Sebije Izetbegović, uputila je zvaničan prijedlog da se poništava diploma o postdiplomskom studiju direktorice KCUS-a.

Postidplomski studij

Komisija je jučer završila rad, a kako saznaje portal "Dnevnog avaza", komisija je dala zvaničan prijedlog da se poništi diploma postidplomskog studija Sebije Izetbegović, u skladu sa članom 77. Zakona o visokom obrazovanju.

Posljedično, ovo po automatizmu znači da se Sebiji Izetbegović poništavaju ranije ostvareni statusi magistra, docenta i da joj se poništavaju i doktorat, i status profesora na Univerzitetu u Sarajevu.

Zanimljivo je međutim, mišljenje i članova ove Komisije.

Oni su naime prije pet dana prije sjednice Komisije, koja je donijela prijedlog Senatu da se Sebiji oduzme lažna diploma naveli dosta nelogičnosti kada je u pitanju njen akademski put.

O svemu ovome jutros je obavješteno i Tužilaštvo KS, koje je dobilo sve ove podatke. Isto je biti proslijeđeno i Ured za borbu protiv korupcije KS.

Između ostalog, u mišljenju, nakon analize sve dokumentacije se navodi:

- Potpis prof. dr. Sebije Izetbegović nije isti kao i potpis u indeksu. Tvrdi se da je upisala postdiplomski studij u Sarajevu 1990. na Medicinskom fakultetu u Sarajevu - a dokaza za to nema - navodi jedan član Komisije.

U analizi se navodi da potpis prof. dr. Asima Kurjaka je isti kao i prof. dr. Nedžada Mulabegovića i da se neko "potpisivao u nečije ime!"

- Prof. dr. Nedžad Mulabegović ističe da prof. dr. Sebija Izetbegović ispunjava sve uvijete za izbor u zvanje asistenta. A to nije tačno, prema tadašnjim zakonskim propisima! Dakle, iznosi neistinite tvrdnje, što svaku svoju daljnju i istinitu tvrdnju dovodi u pitanje. Nije mi jasno da prof. dr. Mulabegović obnaša službu rektora u oktobru 1996., a u novembru 1996. službu dekana Medicinskog fakulteta - navodi se u izvještaju.

U indeksu, koji je popunila prof. dr. Sebija Izetbegović na kraju liste gdje se govori o Ispravi na temelju koje je izvršen upis, "NIJE pisan istim rukopisom, niti istom olovkom."

- Tu se tvrdi da je diplomirala 1988., a ona je diplomirala 17. 4. 1989. Malo je čudno da prof. dr. Sebija Izetbegović ne zna kada je diplomirala! Očito je neko drugi upisao podatak na temelju koje je isprave izvršen upis - navedeno je.
Mnogo nelogičnosti

Studij je upisan 2. 3. 1993. godine a prema indeksu već je 19. 3. 1993. položen ispit Diagnostic and ultrasound in other fields of medicine - sa excellent.

- Pa onda ima položenih ispita u aprilu 1993. godine, te većina u maju 1993. U ljetnom semestru postoji položen ispit Interventional ultras in clinical, već 23.4. 1993. Uvjerenje da je prof. dr. Sebija Izetbegović položila sve ispite nije potpisao dekan, nego neko drugi. Tj. ne radi se o potpisu dekana prof. dr. Nedžada Mulabegovića - naveo je jedan član Komsije."
Ovo nema ni u Nikaragvi :bow: :rol:

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 25 feb 2023, 00:37

numanumaye22 je napisao/la:
24 feb 2023, 23:33
Jel se ovo Seki Causesku osporava i obicna diploma. :shock:
"Komisija za analizu prikupljene dokumentacije u okviru provjere vjerodostojnosti isprava vezanih za postdiplomski studij Sebije Izetbegović, uputila je zvaničan prijedlog da se poništava diploma o postdiplomskom studiju direktorice KCUS-a.

Postidplomski studij

Komisija je jučer završila rad, a kako saznaje portal "Dnevnog avaza", komisija je dala zvaničan prijedlog da se poništi diploma postidplomskog studija Sebije Izetbegović, u skladu sa članom 77. Zakona o visokom obrazovanju.

Posljedično, ovo po automatizmu znači da se Sebiji Izetbegović poništavaju ranije ostvareni statusi magistra, docenta i da joj se poništavaju i doktorat, i status profesora na Univerzitetu u Sarajevu.

Zanimljivo je međutim, mišljenje i članova ove Komisije.

Oni su naime prije pet dana prije sjednice Komisije, koja je donijela prijedlog Senatu da se Sebiji oduzme lažna diploma naveli dosta nelogičnosti kada je u pitanju njen akademski put.

O svemu ovome jutros je obavješteno i Tužilaštvo KS, koje je dobilo sve ove podatke. Isto je biti proslijeđeno i Ured za borbu protiv korupcije KS.

Između ostalog, u mišljenju, nakon analize sve dokumentacije se navodi:

- Potpis prof. dr. Sebije Izetbegović nije isti kao i potpis u indeksu. Tvrdi se da je upisala postdiplomski studij u Sarajevu 1990. na Medicinskom fakultetu u Sarajevu - a dokaza za to nema - navodi jedan član Komisije.

U analizi se navodi da potpis prof. dr. Asima Kurjaka je isti kao i prof. dr. Nedžada Mulabegovića i da se neko "potpisivao u nečije ime!"

- Prof. dr. Nedžad Mulabegović ističe da prof. dr. Sebija Izetbegović ispunjava sve uvijete za izbor u zvanje asistenta. A to nije tačno, prema tadašnjim zakonskim propisima! Dakle, iznosi neistinite tvrdnje, što svaku svoju daljnju i istinitu tvrdnju dovodi u pitanje. Nije mi jasno da prof. dr. Mulabegović obnaša službu rektora u oktobru 1996., a u novembru 1996. službu dekana Medicinskog fakulteta - navodi se u izvještaju.

U indeksu, koji je popunila prof. dr. Sebija Izetbegović na kraju liste gdje se govori o Ispravi na temelju koje je izvršen upis, "NIJE pisan istim rukopisom, niti istom olovkom."

- Tu se tvrdi da je diplomirala 1988., a ona je diplomirala 17. 4. 1989. Malo je čudno da prof. dr. Sebija Izetbegović ne zna kada je diplomirala! Očito je neko drugi upisao podatak na temelju koje je isprave izvršen upis - navedeno je.
Mnogo nelogičnosti

Studij je upisan 2. 3. 1993. godine a prema indeksu već je 19. 3. 1993. položen ispit Diagnostic and ultrasound in other fields of medicine - sa excellent.

- Pa onda ima položenih ispita u aprilu 1993. godine, te većina u maju 1993. U ljetnom semestru postoji položen ispit Interventional ultras in clinical, već 23.4. 1993. Uvjerenje da je prof. dr. Sebija Izetbegović položila sve ispite nije potpisao dekan, nego neko drugi. Tj. ne radi se o potpisu dekana prof. dr. Nedžada Mulabegovića - naveo je jedan član Komsije."
Ovo nema ni u Nikaragvi :bow: :rol:
da joj tek vidis sine predavanja na medicinskom fakultetu :kafa: :kafa: :mrgreen:

matanisunje
Kontakt:

Post Postao/la matanisunje » 25 feb 2023, 00:42

"pištolj uzmi, život mi oduzmi, ja bez tebe i ovako umirem polako" :urnebes:

egocentrik
Kontakt:

Post Postao/la egocentrik » 25 feb 2023, 02:18

Felixians4 je napisao/la:
21 feb 2023, 01:17
BosniaBoston je napisao/la:
21 feb 2023, 01:10
Pa čime se baviš uopšte felixians? Ako uopšte imaš posao nemoj nipodaštavat taj uspjeh, to je već 70 posto cijele priče. Malo žene, dotjerati fizički izgled, hobi i tjt - kompletna ličnost
ružan, glup i lud, ukratko to je moja ličnost. zadnjih godina nemam stalan posao, prije tog osjećao sam se i bio koristan u obiteljskom dućanu. ne snalazim se na bilo kakve novonastale okolnosti, a radnja je zatvorila 2020. nešto uleti honorarno(no i tu sam uzimao manje no što su mi davali jer znam da nisam nešto doprinio sem fizički,a slabić sam, no dao sam sve od sebe) i ujesen berba maslina, nekad uletim pomoći oko kuće što održavamo čovjeku koji je veći dio godine u njemačkoj i to je otprilike to.

nema šanse za nikakve žene, uostalom sam sebe mrzim s pravom, a i od 10 poziva na druženje s prijateljima, 8 bih odbio, znam da nisam nimalo dobro društvo niti se sa mnom može pričati osim par tema, ograničen sam u svakom smislu i to dobro znam. da sam manje samovjestan, više bih riskirao pa možda i profitirao u nekom segmentu. makar mi je brat ispao dobar, samo vodi brz život- ultras, dobro i prođe, udesi s autom, motorna pila.. pred put u pariz s dragom, a sada pred london za valentinovo sjebe nogu na treningu. i tako ozlijeđen je uživao, nek.
Drug ti si pickica, jednom se zivi zapamti to
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness

Felixians4
Kontakt:

Post Postao/la Felixians4 » 25 feb 2023, 02:26

egocentrik je napisao/la:
25 feb 2023, 02:18
Felixians4 je napisao/la:
21 feb 2023, 01:17
BosniaBoston je napisao/la:
21 feb 2023, 01:10
Pa čime se baviš uopšte felixians? Ako uopšte imaš posao nemoj nipodaštavat taj uspjeh, to je već 70 posto cijele priče. Malo žene, dotjerati fizički izgled, hobi i tjt - kompletna ličnost
ružan, glup i lud, ukratko to je moja ličnost. zadnjih godina nemam stalan posao, prije tog osjećao sam se i bio koristan u obiteljskom dućanu. ne snalazim se na bilo kakve novonastale okolnosti, a radnja je zatvorila 2020. nešto uleti honorarno(no i tu sam uzimao manje no što su mi davali jer znam da nisam nešto doprinio sem fizički,a slabić sam, no dao sam sve od sebe) i ujesen berba maslina, nekad uletim pomoći oko kuće što održavamo čovjeku koji je veći dio godine u njemačkoj i to je otprilike to.

nema šanse za nikakve žene, uostalom sam sebe mrzim s pravom, a i od 10 poziva na druženje s prijateljima, 8 bih odbio, znam da nisam nimalo dobro društvo niti se sa mnom može pričati osim par tema, ograničen sam u svakom smislu i to dobro znam. da sam manje samovjestan, više bih riskirao pa možda i profitirao u nekom segmentu. makar mi je brat ispao dobar, samo vodi brz život- ultras, dobro i prođe, udesi s autom, motorna pila.. pred put u pariz s dragom, a sada pred london za valentinovo sjebe nogu na treningu. i tako ozlijeđen je uživao, nek.
Drug ti si pickica, jednom se zivi zapamti to
Ovo prvo si zasigurno u pravu, ovo drugo.. kako tko vjeruje u ovom životu. Ali eto, žalim da nisam živio, svjestan da je to-to. Mladost završila, nigdje ništa, nema ni zdravlja ni realnog motiva,a ni svrhe niti ja koristim, naprotiv, može samo gore valjda. Sve je to normalno, sada nas 8 i kusur milijardi, životinje i sve što okružuje, nikada nije savršeno, nekome ovako-onako, tako treba biti, tako je zacrtano

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 25 feb 2023, 03:02

Justin je napisao/la:
22 feb 2023, 00:34
alemsa je napisao/la:
22 feb 2023, 00:26
numanumaye22 je napisao/la:
22 feb 2023, 00:02
New York, ko sto Laka kaze, najbolji grad na svijetu, dok je cekao radnu dozvolu pa malo gledao one visoke zgrade, divio se. Kad je poceo radit, brzo se i vratio. U metrou ujutru u 6 poluzatvorenih ociju, pa na poso, onda kuci navecer u metrou, isto poluzatvorenih ociju.
Ne bi ni ja zivio u New Yorku, guzve vazda, prenatrpano, ogromno. Central park da obices pjeske treba ti 8 sati (da vidis sve atrakcije i zanimljivosti). Eto bas taj drug je isao sa zenom i napravili ono listu sta sve zele vidjeti tipa gdje sniman home alone 2, pa gdje upucan John Lennon, pa onaj pub gdje su snimani Friends, pa time swuare itd. Ma ni pola nisu uspjeli za 3 dana. Mada mene New York nikad nije ni privlacio, vise mi je LA. Tamo east Boston mi je gotivan grad
Toronto i Minneapolis su odlicni za one kojim ne smeta hladnije vrijeme.

Toronto ima dobru klimu a Minneapolis je poput Winnipega :D :) Oregon je :clap:

RacioEmocionalan
Kontakt:

Post Postao/la RacioEmocionalan » 25 feb 2023, 05:36

Baboon je napisao/la:
24 feb 2023, 17:11
Bečki konjušari pate od kompleksa manje vrijednosti. Ne slušaju cajke, ne pripadaju balkanu i tom mentalitetu. Oni su iznad toga. How yes no. :roll:
Valjda vise vrijednosti. A da li treba cajke zabraniti te umjesto mikrofona tim nazovi pjevacima lopate a pjevacicama konobarske tacne ili sta vec drugo mogu da rade dati - treba.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 25 feb 2023, 10:07

Koncerti u Puli i Splitu rasprodati ovi ih zabraniše :urnebes:
Hajde što brane ovima iz Srbije da pjevaju nego ni Dušku Kulišu ne daju :tokralju: :tokralju:

Šta sve obična raja mora tamo trpiti od bagre na vlasti nevjerovatno

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 9 gostiju.