Isti qrac, nemoj me samo opet pitati sta da narucis a zivimo u razlicitim gradovima

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Isti qrac, nemoj me samo opet pitati sta da narucis a zivimo u razlicitim gradovima
Nisam znao da si sa sela.
I opet si ti jedina seljacina u ovom razgovoru
Ne moze nikako dzaba ce pokusavati...admin tako dobro radi svoj posao da ce mu samo reci kako nema pristup tim porukama i kako ne zna i ne zeli da zna da li se razgovor prije vodio..tako da mu je najbolje da ignorise retardirane poruke koje je dobio...Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑24 feb 2023, 17:58Vjv ne možeš direktno jer ni admin nema pristup privatnim porukama. Možeš mu poslat screenshot poruke u pp.
Ovo nema ni u Nikaragvi"Komisija za analizu prikupljene dokumentacije u okviru provjere vjerodostojnosti isprava vezanih za postdiplomski studij Sebije Izetbegović, uputila je zvaničan prijedlog da se poništava diploma o postdiplomskom studiju direktorice KCUS-a.
Postidplomski studij
Komisija je jučer završila rad, a kako saznaje portal "Dnevnog avaza", komisija je dala zvaničan prijedlog da se poništi diploma postidplomskog studija Sebije Izetbegović, u skladu sa članom 77. Zakona o visokom obrazovanju.
Posljedično, ovo po automatizmu znači da se Sebiji Izetbegović poništavaju ranije ostvareni statusi magistra, docenta i da joj se poništavaju i doktorat, i status profesora na Univerzitetu u Sarajevu.
Zanimljivo je međutim, mišljenje i članova ove Komisije.
Oni su naime prije pet dana prije sjednice Komisije, koja je donijela prijedlog Senatu da se Sebiji oduzme lažna diploma naveli dosta nelogičnosti kada je u pitanju njen akademski put.
O svemu ovome jutros je obavješteno i Tužilaštvo KS, koje je dobilo sve ove podatke. Isto je biti proslijeđeno i Ured za borbu protiv korupcije KS.
Između ostalog, u mišljenju, nakon analize sve dokumentacije se navodi:
- Potpis prof. dr. Sebije Izetbegović nije isti kao i potpis u indeksu. Tvrdi se da je upisala postdiplomski studij u Sarajevu 1990. na Medicinskom fakultetu u Sarajevu - a dokaza za to nema - navodi jedan član Komisije.
U analizi se navodi da potpis prof. dr. Asima Kurjaka je isti kao i prof. dr. Nedžada Mulabegovića i da se neko "potpisivao u nečije ime!"
- Prof. dr. Nedžad Mulabegović ističe da prof. dr. Sebija Izetbegović ispunjava sve uvijete za izbor u zvanje asistenta. A to nije tačno, prema tadašnjim zakonskim propisima! Dakle, iznosi neistinite tvrdnje, što svaku svoju daljnju i istinitu tvrdnju dovodi u pitanje. Nije mi jasno da prof. dr. Mulabegović obnaša službu rektora u oktobru 1996., a u novembru 1996. službu dekana Medicinskog fakulteta - navodi se u izvještaju.
U indeksu, koji je popunila prof. dr. Sebija Izetbegović na kraju liste gdje se govori o Ispravi na temelju koje je izvršen upis, "NIJE pisan istim rukopisom, niti istom olovkom."
- Tu se tvrdi da je diplomirala 1988., a ona je diplomirala 17. 4. 1989. Malo je čudno da prof. dr. Sebija Izetbegović ne zna kada je diplomirala! Očito je neko drugi upisao podatak na temelju koje je isprave izvršen upis - navedeno je.
Mnogo nelogičnosti
Studij je upisan 2. 3. 1993. godine a prema indeksu već je 19. 3. 1993. položen ispit Diagnostic and ultrasound in other fields of medicine - sa excellent.
- Pa onda ima položenih ispita u aprilu 1993. godine, te većina u maju 1993. U ljetnom semestru postoji položen ispit Interventional ultras in clinical, već 23.4. 1993. Uvjerenje da je prof. dr. Sebija Izetbegović položila sve ispite nije potpisao dekan, nego neko drugi. Tj. ne radi se o potpisu dekana prof. dr. Nedžada Mulabegovića - naveo je jedan član Komsije."
da joj tek vidis sine predavanja na medicinskom fakultetunumanumaye22 je napisao/la: ↑24 feb 2023, 23:33Jel se ovo Seki Causesku osporava i obicna diploma.![]()
Ovo nema ni u Nikaragvi"Komisija za analizu prikupljene dokumentacije u okviru provjere vjerodostojnosti isprava vezanih za postdiplomski studij Sebije Izetbegović, uputila je zvaničan prijedlog da se poništava diploma o postdiplomskom studiju direktorice KCUS-a.
Postidplomski studij
Komisija je jučer završila rad, a kako saznaje portal "Dnevnog avaza", komisija je dala zvaničan prijedlog da se poništi diploma postidplomskog studija Sebije Izetbegović, u skladu sa članom 77. Zakona o visokom obrazovanju.
Posljedično, ovo po automatizmu znači da se Sebiji Izetbegović poništavaju ranije ostvareni statusi magistra, docenta i da joj se poništavaju i doktorat, i status profesora na Univerzitetu u Sarajevu.
Zanimljivo je međutim, mišljenje i članova ove Komisije.
Oni su naime prije pet dana prije sjednice Komisije, koja je donijela prijedlog Senatu da se Sebiji oduzme lažna diploma naveli dosta nelogičnosti kada je u pitanju njen akademski put.
O svemu ovome jutros je obavješteno i Tužilaštvo KS, koje je dobilo sve ove podatke. Isto je biti proslijeđeno i Ured za borbu protiv korupcije KS.
Između ostalog, u mišljenju, nakon analize sve dokumentacije se navodi:
- Potpis prof. dr. Sebije Izetbegović nije isti kao i potpis u indeksu. Tvrdi se da je upisala postdiplomski studij u Sarajevu 1990. na Medicinskom fakultetu u Sarajevu - a dokaza za to nema - navodi jedan član Komisije.
U analizi se navodi da potpis prof. dr. Asima Kurjaka je isti kao i prof. dr. Nedžada Mulabegovića i da se neko "potpisivao u nečije ime!"
- Prof. dr. Nedžad Mulabegović ističe da prof. dr. Sebija Izetbegović ispunjava sve uvijete za izbor u zvanje asistenta. A to nije tačno, prema tadašnjim zakonskim propisima! Dakle, iznosi neistinite tvrdnje, što svaku svoju daljnju i istinitu tvrdnju dovodi u pitanje. Nije mi jasno da prof. dr. Mulabegović obnaša službu rektora u oktobru 1996., a u novembru 1996. službu dekana Medicinskog fakulteta - navodi se u izvještaju.
U indeksu, koji je popunila prof. dr. Sebija Izetbegović na kraju liste gdje se govori o Ispravi na temelju koje je izvršen upis, "NIJE pisan istim rukopisom, niti istom olovkom."
- Tu se tvrdi da je diplomirala 1988., a ona je diplomirala 17. 4. 1989. Malo je čudno da prof. dr. Sebija Izetbegović ne zna kada je diplomirala! Očito je neko drugi upisao podatak na temelju koje je isprave izvršen upis - navedeno je.
Mnogo nelogičnosti
Studij je upisan 2. 3. 1993. godine a prema indeksu već je 19. 3. 1993. položen ispit Diagnostic and ultrasound in other fields of medicine - sa excellent.
- Pa onda ima položenih ispita u aprilu 1993. godine, te većina u maju 1993. U ljetnom semestru postoji položen ispit Interventional ultras in clinical, već 23.4. 1993. Uvjerenje da je prof. dr. Sebija Izetbegović položila sve ispite nije potpisao dekan, nego neko drugi. Tj. ne radi se o potpisu dekana prof. dr. Nedžada Mulabegovića - naveo je jedan član Komsije."![]()
![]()
Drug ti si pickica, jednom se zivi zapamti toFelixians4 je napisao/la: ↑21 feb 2023, 01:17ružan, glup i lud, ukratko to je moja ličnost. zadnjih godina nemam stalan posao, prije tog osjećao sam se i bio koristan u obiteljskom dućanu. ne snalazim se na bilo kakve novonastale okolnosti, a radnja je zatvorila 2020. nešto uleti honorarno(no i tu sam uzimao manje no što su mi davali jer znam da nisam nešto doprinio sem fizički,a slabić sam, no dao sam sve od sebe) i ujesen berba maslina, nekad uletim pomoći oko kuće što održavamo čovjeku koji je veći dio godine u njemačkoj i to je otprilike to.BosniaBoston je napisao/la: ↑21 feb 2023, 01:10Pa čime se baviš uopšte felixians? Ako uopšte imaš posao nemoj nipodaštavat taj uspjeh, to je već 70 posto cijele priče. Malo žene, dotjerati fizički izgled, hobi i tjt - kompletna ličnost
nema šanse za nikakve žene, uostalom sam sebe mrzim s pravom, a i od 10 poziva na druženje s prijateljima, 8 bih odbio, znam da nisam nimalo dobro društvo niti se sa mnom može pričati osim par tema, ograničen sam u svakom smislu i to dobro znam. da sam manje samovjestan, više bih riskirao pa možda i profitirao u nekom segmentu. makar mi je brat ispao dobar, samo vodi brz život- ultras, dobro i prođe, udesi s autom, motorna pila.. pred put u pariz s dragom, a sada pred london za valentinovo sjebe nogu na treningu. i tako ozlijeđen je uživao, nek.
Ovo prvo si zasigurno u pravu, ovo drugo.. kako tko vjeruje u ovom životu. Ali eto, žalim da nisam živio, svjestan da je to-to. Mladost završila, nigdje ništa, nema ni zdravlja ni realnog motiva,a ni svrhe niti ja koristim, naprotiv, može samo gore valjda. Sve je to normalno, sada nas 8 i kusur milijardi, životinje i sve što okružuje, nikada nije savršeno, nekome ovako-onako, tako treba biti, tako je zacrtanoegocentrik je napisao/la: ↑25 feb 2023, 02:18Drug ti si pickica, jednom se zivi zapamti toFelixians4 je napisao/la: ↑21 feb 2023, 01:17ružan, glup i lud, ukratko to je moja ličnost. zadnjih godina nemam stalan posao, prije tog osjećao sam se i bio koristan u obiteljskom dućanu. ne snalazim se na bilo kakve novonastale okolnosti, a radnja je zatvorila 2020. nešto uleti honorarno(no i tu sam uzimao manje no što su mi davali jer znam da nisam nešto doprinio sem fizički,a slabić sam, no dao sam sve od sebe) i ujesen berba maslina, nekad uletim pomoći oko kuće što održavamo čovjeku koji je veći dio godine u njemačkoj i to je otprilike to.BosniaBoston je napisao/la: ↑21 feb 2023, 01:10Pa čime se baviš uopšte felixians? Ako uopšte imaš posao nemoj nipodaštavat taj uspjeh, to je već 70 posto cijele priče. Malo žene, dotjerati fizički izgled, hobi i tjt - kompletna ličnost
nema šanse za nikakve žene, uostalom sam sebe mrzim s pravom, a i od 10 poziva na druženje s prijateljima, 8 bih odbio, znam da nisam nimalo dobro društvo niti se sa mnom može pričati osim par tema, ograničen sam u svakom smislu i to dobro znam. da sam manje samovjestan, više bih riskirao pa možda i profitirao u nekom segmentu. makar mi je brat ispao dobar, samo vodi brz život- ultras, dobro i prođe, udesi s autom, motorna pila.. pred put u pariz s dragom, a sada pred london za valentinovo sjebe nogu na treningu. i tako ozlijeđen je uživao, nek.
Justin je napisao/la: ↑22 feb 2023, 00:34Toronto i Minneapolis su odlicni za one kojim ne smeta hladnije vrijeme.alemsa je napisao/la: ↑22 feb 2023, 00:26Ne bi ni ja zivio u New Yorku, guzve vazda, prenatrpano, ogromno. Central park da obices pjeske treba ti 8 sati (da vidis sve atrakcije i zanimljivosti). Eto bas taj drug je isao sa zenom i napravili ono listu sta sve zele vidjeti tipa gdje sniman home alone 2, pa gdje upucan John Lennon, pa onaj pub gdje su snimani Friends, pa time swuare itd. Ma ni pola nisu uspjeli za 3 dana. Mada mene New York nikad nije ni privlacio, vise mi je LA. Tamo east Boston mi je gotivan gradnumanumaye22 je napisao/la: ↑22 feb 2023, 00:02New York, ko sto Laka kaze, najbolji grad na svijetu, dok je cekao radnu dozvolu pa malo gledao one visoke zgrade, divio se. Kad je poceo radit, brzo se i vratio. U metrou ujutru u 6 poluzatvorenih ociju, pa na poso, onda kuci navecer u metrou, isto poluzatvorenih ociju.
Valjda vise vrijednosti. A da li treba cajke zabraniti te umjesto mikrofona tim nazovi pjevacima lopate a pjevacicama konobarske tacne ili sta vec drugo mogu da rade dati - treba.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 9 gostiju.