Sent from my SM-G925F using Tapatalk
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ide za marketing grupe, koreografije i uopšte funkcionisanje grupe. To vam je ono kad se svi **** kako je bila moćna bakljada protiv Slobode, pa pola Evrope na to drka, ehh pa to sve košta
Ideja po meni odlična, što za vizuelan izgled ovih 1725, što kao način zarade grupe 
- scootzzZzTM87
- Kontakt:
Zenzo ne serendaj puno majke ti ako ne znas kako grupa radi posljednje 2 godineZenzo je napisao/la:1725 * 10 = 17.250 KM
To je jako dobra cifra i treba se znati gdje idu ove pare.
OVAJ ŽELJO SVE ĆE J.EBATI, VAŠE PRIČE I SVA FURANJA, SMARAJU NAS VEĆ GODINAMA
Super ova ideja za majicu 
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Pa na majice.Zenzo je napisao/la:1725 * 10 = 17.250 KM
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Grupa, naravno, funkcionise kao i sve ostalo.. Od novca.. Grupa sama izmislja nacin da dodje do novca za koreografije, bakljade, nove transove, parole, barjake, etc.Zenzo je napisao/la:1725 * 10 = 17.250 KM
Po svakoj majici, nemaju 10KM vec mozda 5KM zarade, tako da mozes odmah prepoloviti cifru. Grupa je iz budzeta, od zarade na ovakav nacin, za Krupu uplatila tri autobusa tako da veliki broj navijaca Zelje nije morao ni placati prijevoz u Krupu vec samo ponijeti novac za ulaznicu.
Grupa mora organizovati ovaj derbi da sve bude na europskom nivou kao kroz citavu sezonu. Takodjer, grupa mora od necega organizovati i mogucu proslavu titule.
Sve to kosta silu novca, a nerijetko su mnogi izdvajali iz svog dzepa da bi tribina licila na nesto. Svi mozemo biti dio ovoga i svi mozemo pomoci grupi, kao sto pomazemo klubu, da se izdigne na neki veci nivo. Bez novca, to dakako nije moguce.
Dovoljno je sto ti momci svoje slobodno vrijeme izdvajaju da organizuju utakmice, rade na koreografijama, pisu parole, spremaju bakljade, etc.
Samo to je dovoljno da im se kapa skine.
Kroz sve ove nedace su prosli i bez obzira sto mnoge trupe i dalje nisu na jugu, izdigli su grupu na neki novi nivo. Nevjerovatni su svi oni koji se bore za ovo.. Ranije je lakse bilo, kad ih je bilo daleko vise..
Jesi li se divio bakljadi protiv Slobode? Obisla je citav svijet, bukvalno.. Ne pretjerujem...Zenzo je napisao/la:Kakva su ovo pravila karata kosta 10, moras dati 20 radi majice.
Ko preko leđa kluba zarđuje, par pojedianca iz grupe ?
Prebroj baklje pa mi javi koliko ih je bilo, ja cu ti reci koliko je to kostalo. Da ne govorim o koreografijama i svemu ostalom.
Degutantno je u tom kontekstu spominjati momke koji svaki slobodan trenutak svog zivota izdvajaju da Manijaci budu daleko iznad ostalih.
Manijaci su Zeljo.
Manijacima niko ne placa te bakljade, ne donose im bratske grupe baklje niti topovske udare, ne daju im bratske grupe novac za koreografije, ne daje im Uprava novac, ne placa im klub gostovanja.
Je li jasnije?
Životni saputnik! 1921
Ovo je extra ideja sa majicama
svaka mu cast ko se sjetio toga.
Normalno da ce te pare ici u kasu manijaka, sasvim logicno.
A što se tice karata, one ce planuti za par sati, ali bolje da kupuju oni koji više zaslužuju kartu.
A što se tice karata, one ce planuti za par sati, ali bolje da kupuju oni koji više zaslužuju kartu.
Kako ovo pitari debilno rade, stave kofa cijena za jug i sjever ista (10 maraka) i onda stave sa clanskom mozes sjever za petaka a istina je da ti ne treba ni clanska, odes i kupis za petaka
, treba fino njima sljedece godine 500 ulaznica i cijenu stavit 15
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Ma realno kartu su zasluzili da kupe svi oni koji su napravili fenomenalnu atmosferu u Krupi ! Zbog njih i zbog svih nas duzni su nam igraci ostali sad je na njima red da nam to vrate, SRCE NA TEREN do pobjede ! Volim te Zeljolet3 je napisao/la:Ovo je extra ideja sa majicama![]()
svaka mu cast ko se sjetio toga.
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Nek stave majice u prodaju i bez karata siguran sam da ima zainteresovanih
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Dobra fora, hos na derbi daj jos cenera.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
- Neandertalac
- Kontakt:
Nije majica i print na majici džaba. Bezveze priča, fakat.
Svi koji su nekada skakali po jugu znaju kako se sredstva prikupljaju, ovi što nisu pametuju. Smiješno.
Svi koji su nekada skakali po jugu znaju kako se sredstva prikupljaju, ovi što nisu pametuju. Smiješno.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Nadam se da Zakaric nece poceti derbi.
Nije ni Crnov neki majstor,ali nam je bolja lijeva strana kad su tamo Stanic i on.
Nije ni Crnov neki majstor,ali nam je bolja lijeva strana kad su tamo Stanic i on.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- MocMahale444
Koliko bi nam legla ova titula ko budali samar, neko je napisao da je Slavko vec ispunio cilj jer cilj je bio Europa kad nas je preuzeo.
Znas nas
nikad nas otpisati nemoj, izletila je prilika i pogledala nas u oci. Treba priliku (pehar) zgrabit ko Pamelu u naboljim danima baywatchA.
Znas nas
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Odlicna ideja ovo sa majicama , prije svega tu ce biti relativno probrana grupa navijaca bez puno sabana jos kad na to dodas da ce svi biti u istom , dolazis do zakljucka da se sprema fantansticno izadnje Manijaka.
Ova neka prozivanja ko to uzima pare su za malu djecu.Cijena majice je minimalno i grupi sigurno nece ostati puno para.Dok je UNFKZ redovno izbacivalo artkile majice su bile po 20KM , a ja mislim da je i u fanshopu slicna cijena.
Ova neka prozivanja ko to uzima pare su za malu djecu.Cijena majice je minimalno i grupi sigurno nece ostati puno para.Dok je UNFKZ redovno izbacivalo artkile majice su bile po 20KM , a ja mislim da je i u fanshopu slicna cijena.
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
- MocMahale444
Nas narodni ModVirtu4l je napisao/la:
Svi su snimci dobri ali ovaj je najjaci od te bakljade.
Kaze brat Hamdo turci bili sokirani u 16 ozbiljno, ekstra ekstra ekstra pozitivni komentari a posebno s razlogom sto nista nije bilo ubaceno u teren.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- diplomatija
- Kontakt:
Odlicno je ovo sto su skontali UZ kartu i majicu, svi isti i jos balavurdiju odstranili, svala cast
Hoffenheim i Koeln zapazili su raspucanog Bajića, koji bi lako mogao već ovog ljeta napustiti Konyaspor, s kojim igra finale Turskog kupa protiv Višćinog Basaksehira.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- grbavicka1921
- Kontakt:
Šta će pisati na majcama?
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Trenutno korisnika/ca: PeppermintSA, ZaZelju i 19 gostiju.