FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

maldini3
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la maldini3 » 19 maj 2017, 10:21

Gledajuci ove moguce protivnike u LP nista dobro titula ne donosi. Vjerovato ispadanje u prvom dvomecu nosi sa sobom i slabljenje koeficijenta u euro takmicenjima. Finansijski 530 000 eura u LP je nesto slicno kao prolazak jednog pretkola u LE 450 000 i ako dodate jos jednu utakmicu na grbavici vise to dodje na isto. A eventualne pobjede u LE popravile bi i koeficijent za iducu sezonu u kojoj se mjenja sistem takmicenja.

P.S.
Naravno da ocekujem da budemo prvaci ovo samo onako pisem da vrijeme do derbija brze ide :D
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 19 maj 2017, 10:21

u SAP-u mu je sigurno veći plafon nego u turskoj, ali sad oni igralu ligu šampiona, dovešće sigurno još nekoliko novih igrača, to on treba dobro izvagati

ali samo neka on mijenja klub, to je veoma dobrodošlo :mrgreen: da hoće bogdo džeko dobiti novoga trenera i biti nezadovoljan snjim ... gdje bi nam bio kraj! :mrgreen: :mrgreen:
Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 19 maj 2017, 10:23, ukupno mijenjano 1 put.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 19 maj 2017, 10:22

Dzeko
Bajic
Hodzic
:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Nema puno fudbalskih skola u evropi koje se mogu pohvalit sa izbacivanjem ovakvih napadaca :tokralju:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 19 maj 2017, 10:25

irfo je napisao/la:Dzeko
Bajic
Hodzic

Nema puno fudbalskih skola u evropi koje se mogu pohvalit sa izbacivanjem ovakvih napadaca :tokralju:

:cool: $$ €€ KM .... samo kapaj :mrgreen:

možda taj jug i nije nemoguć :D

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 19 maj 2017, 11:06

jestamaji je napisao/la:
irfo je napisao/la:Dzeko
Bajic
Hodzic

:cool: $$ €€ KM .... samo kapaj :mrgreen:

možda taj jug i nije nemoguć :D
Još bolje, s novcem koji budemo dobili potpisati nove ugovore sa Mirom i Vecom, ja ih smatram našim dva ključna igrača trenutno, a i ubuduće.

Što se tiče Juga, siguran sam da finansiranje neće biti problem. Načuo sam već odavno ali ne volim da iznosim nešto u što nisam 100% siguran, a to je da je Džeko pri obilasku istočne tribine obećao dati pola novca za jug. Možda je to razlog zašto nije uplatio za istok.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 19 maj 2017, 11:08

Još da npr Kemo, Žera, Mujagić sada imaju po dvadesetak utakmica u nogama, bar da znamo na čemu smo.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 19 maj 2017, 11:14

Znači komšije sutra definitvno bez Crnkića, Husejinovića, Mihojevića i Rustemovića. Kada se uzme u obzir da im je ovo četvrta teška utakmica u dvije sedmice, atmosfera u i oko kluba, sve što se dešavalo u srijedu, ako bar bod ne uzmemo onda tjeraj sve u neku stvar
ZELJEZNICAR 1921!

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 19 maj 2017, 11:23

Svi na bijelom i sal oko vrata :cool: :cool:
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!

THE MANIACS 1987 SARAJEVO

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 19 maj 2017, 11:59

Sutra ići na pobjedu, ništa bod i kalkulacije.

grbavicka1921
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka1921 » 19 maj 2017, 12:06

Sad ako ih ne klepimo ostat' ce i dalje vjeciti X
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 19 maj 2017, 12:18

Ovo sa majicama je fenomenalan potez. Ne samo zbog izgleda 'tribine', vec ce izgleda ici bas odabrana ekipa gore. Ocekujem lekcije iz navijanja :tokralju:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 maj 2017, 12:48

Sve ovo meni djeluje kao kmečanje i taktika pred derbi, da se naši malo uljuljkaju, opuste, ono kao da je kod njih raspad sistema. Taktika à la Vlado Jagodić.

Ne treba nasjedati na te folove, tri puta su nas ove sezone nadigrali i sutra će ostaviti dušu na terenu da nas pobijede. Biće ovo skroz drugačija utakmica u odnosu na ostale, oni će jurcati glavom bez obzira jer se samo pobjedom mogu oprati. Mi moramo biti pametni, ne smijemo ništa poklanjati i valjda je red da se napokon istrči poneki dobar kontranapad.

Isto tako se previše bavimo nekim floskulama 'nećemo igrati na bod' i slično. Igraćemo onako kako igramo pa ćemo vidjeti kako se utakmica otvori. Nikad nisam shvatao razliku između te famozne igre na bod i igre na pobjedu.

Ta igra na pobjedu valjda znači da izađeš visoko sa odbranom, pokušaš prenijeti težište igre na polovinu protivnika, pa Blagojević izgubi loptu i onda te Duljević masakrira. Ne smije im se dati puno prostora i igru 1 na 1 sa našim drvenim stoperima koje će pretrčati svaki ozbiljan igrač.

Petrović zna šta znači igrati utakmicu koju ne smiješ izgubiti, ako je u nečemu dobar onda je dobar u tome.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 19 maj 2017, 14:17

Ja se nadam Musi na lijevom krilu sutra. Treba nam brzina i nepredvidivost u napadu, a Musa i Miro na krilima su najbolja opcija. Čak bi se mogli rotirati s vremena na vrijeme. Ukoliko Siniša ne bude mogao igrati cijelu utakmicu, ili ako zaradi žuti karton, prebaciti Musu na beka, a ubaciti Crnova.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 19 maj 2017, 14:17

Hajde Željo pobijedi, titulu donesi!

UPRAVA NAPOLJE!

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 19 maj 2017, 14:19

Virtu4l je napisao/la:Sve ovo meni djeluje kao kmečanje i taktika pred derbi, da se naši malo uljuljkaju, opuste, ono kao da je kod njih raspad sistema. Taktika à la Vlado Jagodić.

Ne treba nasjedati na te folove, tri puta su nas ove sezone nadigrali i sutra će ostaviti dušu na terenu da nas pobijede. Biće ovo skroz drugačija utakmica u odnosu na ostale, oni će jurcati glavom bez obzira jer se samo pobjedom mogu oprati. Mi moramo biti pametni, ne smijemo ništa poklanjati i valjda je red da se napokon istrči poneki dobar kontranapad.

Isto tako se previše bavimo nekim floskulama 'nećemo igrati na bod' i slično. Igraćemo onako kako igramo pa ćemo vidjeti kako se utakmica otvori. Nikad nisam shvatao razliku između te famozne igre na bod i igre na pobjedu.

Ta igra na pobjedu valjda znači da izađeš visoko sa odbranom, pokušaš prenijeti težište igre na polovinu protivnika, pa Blagojević izgubi loptu i onda te Duljević masakrira. Ne smije im se dati puno prostora i igru 1 na 1 sa našim drvenim stoperima koje će pretrčati svaki ozbiljan igrač.

Petrović zna šta znači igrati utakmicu koju ne smiješ izgubiti, ako je u nečemu dobar onda je dobar u tome.
Ovo pogotovo, nevjerovatno koliko smo im šansi poklonili na ovaj način. Bukvalno im poklanjali lopte,a Dulja se pretvori u Bale-a protiv naše odbrane.

http://sportsport.ba/ino_fudbal/crnogor ... dak/237522

Virto možel' ovaj biti zamjena za Lendru? :mrgreen:

nellic07
Kontakt:

Post Postao/la nellic07 » 19 maj 2017, 14:23

ZaZelju je napisao/la:Ja se nadam Musi na lijevom krilu sutra. Treba nam brzina i nepredvidivost u napadu, a Musa i Miro na krilima su najbolja opcija. Čak bi se mogli rotirati s vremena na vrijeme. Ukoliko Siniša ne bude mogao igrati cijelu utakmicu, ili ako zaradi žuti karton, prebaciti Musu na beka, a ubaciti Crnova.
Iz tvojih usta u Slavkine uši ! :thumbup:

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 19 maj 2017, 14:33

Pitari ce sve uciniti da nam pokvare slavlje, nadam se da su igraci svjesni koliki je ulog u pitanju, sigurana sam da Slavko jeste i da ce on sa njegove strane uciniti sve.
- Zeljeznicar -

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 19 maj 2017, 14:34

Pet puta pokušavam nešto napisat pa brišem, sve mi nekako nejasno i bez smisla.

Jako teška utakmica, oni se neće predati sigurno a mi moramo ući agresivno i sa autoritetom ili nas nema. Nema više sakrivanja, popravki, kalkulacija, računica je savršeno jasna, sa Koševa nam treba minimalno bod. Vjerujem da smo u ovom trenutku favoriti i tako bih se ponašao na terenu ni jednog trenutka ne dopuštajući da se oni nadigravaju sa nama. Psihološki oni su pred ambisom, čereče ih njihovi navijači na jedan brutalan način i neki pritisak na početku utakmice koji bi ih primorao na individualne greške bi im dodatno svezao noge. Od igre na bod nema ništa, ne želim da se dovedemo u situaciju da drhtimo zbog prekida u zadnjih deset, dvadeset minuta, utakmicu treba riješiti u ranoj fazi čime bi ih dodatno demoralisali a moguče u nekom transu i natrpali. Takođe, imali bi vremena i za popravke nekih naših eventualnih kikseva.

Znači, jako, hrabro, šampionski, od prve minute.

UPRAVA NAPOLJE!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 maj 2017, 14:59

braco je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/crnogor ... dak/237522
Virto možel' ovaj biti zamjena za Lendru? :mrgreen:
Sad mu je porasla cijena, ušli su u baraž za drugu ligu. Neka me Ćenan kontaktira, završiću ga za dan :lol:
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 19 maj 2017, 15:35

Kako pobjedite pitare a u Krupi nisu akcije napravio akcije,odbrana haos Bogi se poceo gubit cak Sam poceo sumljat y njega sumljiv mi je,Zakaric nece nece da igra protiv svojih pa kako mislite pobjedit ici na Stevu pa sta BOG da e nemoze.Mi gubimi a Zrinjski igra nerjeseno i tako cemo osvojit titulu.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, FksOtokaHz, ristagrad i 14 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []