Dovoljna su njih dvojica za classico na proljeceSaurman je napisao/la:Loše vijesti za Pepa sad ostaje maltene samo na Mesiju i Sanchezu.
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
burazeru ohladi malo..patrick_9 je napisao/la:Ko ti ista govori za Euro glupane jedan.
š'a ti je...cesto on provocira,ali sada nije nista napisao da bi se moglo nazvat provokacijom
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Ja lika braco milapatrick_9 je napisao/la:Ko ti ista govori za Euro glupane jedan.
Barca ce sigurno lahko naci zamijenu za Vilju, Pedo, Cuanca, Sanchez
Ova povreda je veca steta za repku, nego za Barcelonu.
“You talkin’ to me?”
Šta me briga bolan za repku **** te ona sad se uhvatio nje....nervira me drugi dio posta gdje si prco Guardiolu i još smajli stavio... Nekom da se desi iz Reala (nedo bog nikome) ja se ne bih ponašao tako ko što si ti. Ali et to je tvoje ponašanje...takav si covjek...
Sve je to u zaru borbe 
Djeco draga toplo vam preporucujem saljevanje strave i kupanje u svetim vodama rijeke Ind
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.
Stvarno steta za Villu. Iako smo ga mnogo kritikovali zbog lose realizacije, sve nas je kupio zrtvovanjem za dobrobit ekipe. Nadam se skorom oporavku 
Don't hate what you don't understand.
Ti psujes repku.., koju ja simpatisem vec najmanje 14 godina, tj. za koju igra Vilja, a meni na kraju svega pises - takav si covjek helem uzmimo u obzir da te nervira samo jedan obicni smajl - no coment..patrick_9 je napisao/la:Šta me briga bolan za repku **** te ona sad se uhvatio nje....nervira me drugi dio posta gdje si prco Guardiolu i još smajli stavio... Nekom da se desi iz Reala (nedo bog nikome) ja se ne bih ponašao tako ko što si ti. Ali et to je tvoje ponašanje...takav si covjek...
“You talkin’ to me?”
sta ako nije musliman ?Sparta je napisao/la:Ti psujes repku.., koju ja simpatisem vec najmanje 14 godina, tj. za koju igra Vilja, a meni na kraju svega pises - takav si covjek helem uzmimo u obzir da te nervira samo jedan obicni smajl - no coment..patrick_9 je napisao/la:Šta me briga bolan za repku **** te ona sad se uhvatio nje....nervira me drugi dio posta gdje si prco Guardiolu i još smajli stavio... Nekom da se desi iz Reala (nedo bog nikome) ja se ne bih ponašao tako ko što si ti. Ali et to je tvoje ponašanje...takav si covjek...pametniji popusta, neka si ti nama ziv i zdrav. Selam
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Sad ce se ovo preci u ders ko je bolji Ral ili BarsaT-MAC je napisao/la:sta ako nije musliman ?Sparta je napisao/la:Ti psujes repku.., koju ja simpatisem vec najmanje 14 godina, tj. za koju igra Vilja, a meni na kraju svega pises - takav si covjek helem uzmimo u obzir da te nervira samo jedan obicni smajl - no coment..patrick_9 je napisao/la:Šta me briga bolan za repku **** te ona sad se uhvatio nje....nervira me drugi dio posta gdje si prco Guardiolu i još smajli stavio... Nekom da se desi iz Reala (nedo bog nikome) ja se ne bih ponašao tako ko što si ti. Ali et to je tvoje ponašanje...takav si covjek...pametniji popusta, neka si ti nama ziv i zdrav. Selam
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Posljednje upozorenje trollovima.
S neutralnog gledišta mogu odmah reći i ja kome puca ona stvar za reprezentacijom? U ovom trenutku je NAJBITNIJI pojedinac, a ne repka. Al', nek je troll došao na svoje i prokomentarisao kako mu je žao reprezentacije koja ima x napadača, a Villa samo 2 noge.
S neutralnog gledišta mogu odmah reći i ja kome puca ona stvar za reprezentacijom? U ovom trenutku je NAJBITNIJI pojedinac, a ne repka. Al', nek je troll došao na svoje i prokomentarisao kako mu je žao reprezentacije koja ima x napadača, a Villa samo 2 noge.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Guardiola: "Dovođenje zamjene za Villu? Hajde da pokažemo malo poštovanja. Neko se povrijedio i treba ići na operaciju. O tome možemo pričati poslije."
Gospodin jednom, gospodin uvjek.
Vilja brz oporavak masinoo !
Gospodin jednom, gospodin uvjek.
Vilja brz oporavak masinoo !
Kada ce se igrati finale Svjetskog klupskog prvenstva protiv Santosa?? 
http://www.youtube.com/watch?v=2SBAYzEiI2I
<3 FC Barcelona <3
<3 FC Barcelona <3
18-nestog u 11 i 30damirFCB je napisao/la:Kada ce se igrati finale Svjetskog klupskog prvenstva protiv Santosa??
Guardiola: "Mascherano ima neke modrice, a Alexis je osjetio nelagodu u zadnjoj loži. Sutra ćemo obaviti testove."
Ovo za Alexisa i Maschea izgleda ništa ozbiljno (hvala Bogu).
Ovo za Alexisa i Maschea izgleda ništa ozbiljno (hvala Bogu).
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- Arsenalisation
- Kontakt:
Ima im ko i rec'...Reuf je napisao/la:Kakav jad i cemer od takmicenja pa ovo treba ukinuti.
Neki neandertalci i talibani igraju fudbal , ja mislim jedno 5 startova je bilo ono klasicno gazenje.
Vilja se povrijedio , Alexis takodzer a vjerovatno i Mascherano.
Goru utakmicu u zivotu nisam pogledao i jako mi je zao mog ljubimca u Barci.
Protiv Santosa treba poslati drugi tim sa Messijem i opet ce izdominirati ove Brazilske padavicare.
Nevjerovatno sta se desilo u jednoj obicnoj revijalnoj utakmici koja bi mogla kostati Barcelonu velikog broja titula.
p.s. je l' moze neko opisat kako se povrijedio Villa ovi svi snimci su nekako usporeni i ne vidi se skoro nista...
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
Kada sam dosao kuci reko da vidim golove i udjem na ss.ba i vidim ovo za villu.Nisam mogao vjerovati.
Ja mislim da je ovo kraj za davida villu sto se tice barcelone.S obzirom koliko ima godina nevjerujem da ce se vratiti u forum,ali volio bi da ovo nije istina.Tako da sam ja ipak da se dovede novi igrac,a to je neymar.
Villa zelim ti sve najbolje i brz oporavak.
Ja mislim da je ovo kraj za davida villu sto se tice barcelone.S obzirom koliko ima godina nevjerujem da ce se vratiti u forum,ali volio bi da ovo nije istina.Tako da sam ja ipak da se dovede novi igrac,a to je neymar.
Visca el Barça ! Mes que un club !
Svakako da ne.Vjerujem da ce se prvo sacekat da se oporavi,da se vidi mozel nastaviti igrat na "nivou" ili ne.Uostalom,sad ni ljekarski nigdje nemoze proci tako da,dok je on tu niko nam drugi ne treba.Imamo 3 dobra napadaca Pedro,Messi i Alexis. Na klupi jos uvijek ne dokazani Cuenca , ali sigurna da ako zatreba tu moze uskocit Iniesta,Cesc ali i Soriano koji je opet nastavio sa sjajnim igrama.DesimaL je napisao/la:Ja mislim da je ovo kraj za davida villu sto se tice barcelone.S obzirom koliko ima godina nevjerujem da ce se vratiti u forum,ali volio bi da ovo nije istina.Tako da sam ja ipak da se dovede novi igrac,a to je neymar.
Iz tvojih usta u Bozije usi.Zeka je napisao/la:Svakako da ne.Vjerujem da ce se prvo sacekat da se oporavi,da se vidi mozel nastaviti igrat na "nivou" ili ne.Uostalom,sad ni ljekarski nigdje nemoze proci tako da,dok je on tu niko nam drugi ne treba.Imamo 3 dobra napadaca Pedro,Messi i Alexis. Na klupi jos uvijek ne dokazani Cuenca , ali sigurna da ako zatreba tu moze uskocit Iniesta,Cesc ali i Soriano koji je opet nastavio sa sjajnim igrama.DesimaL je napisao/la:Ja mislim da je ovo kraj za davida villu sto se tice barcelone.S obzirom koliko ima godina nevjerujem da ce se vratiti u forum,ali volio bi da ovo nije istina.Tako da sam ja ipak da se dovede novi igrac,a to je neymar.
Visca el Barça ! Mes que un club !
I ja evo tek sad vidjeh za Villu, pravo mi zao covjeka, nadam se da ce se oporaviti brze nego sto su to napisali novinari, ima Barca igraca da zakrpi njegovu poziciju ali Villa je Villa, zelim mu sve najbolje i sto brzi oporavak 
Trenutno korisnika/ca: FCBLAUGRANA1987 i 5 gostiju.