FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

bparena
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la bparena » 15 dec 2011, 13:51

Saurman je napisao/la:Loše vijesti za Pepa sad ostaje maltene samo na Mesiju i Sanchezu.
Dovoljna su njih dvojica za classico na proljece ;)
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 15 dec 2011, 13:51

patrick_9 je napisao/la:Ko ti ista govori za Euro glupane jedan.
burazeru ohladi malo..

š'a ti je...cesto on provocira,ali sada nije nista napisao da bi se moglo nazvat provokacijom :roll:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Sparta
Kontakt:

Post Postao/la Sparta » 15 dec 2011, 13:51

patrick_9 je napisao/la:Ko ti ista govori za Euro glupane jedan.
Ja lika braco mila :( steta je za repku...sad Del Bosque mora zvati Torresa, pa bolje bi mu bilo da uzme u obzir legendu Raula :)

Barca ce sigurno lahko naci zamijenu za Vilju, Pedo, Cuanca, Sanchez :roll: zar ne...ohladi malo, sta si zapo pa nije ti Vilja neko iz blize familije,to je samo nogomet, sutra se u Real Madridu moze npr. povr. Casillas steta bi bila veca za Real Madrid a bogami i za rep. Spanije...

Ova povreda je veca steta za repku, nego za Barcelonu.
“You talkin’ to me?”

patrick_9
Kontakt:

Post Postao/la patrick_9 » 15 dec 2011, 13:56

Šta me briga bolan za repku **** te ona sad se uhvatio nje....nervira me drugi dio posta gdje si prco Guardiolu i još smajli stavio... Nekom da se desi iz Reala (nedo bog nikome) ja se ne bih ponašao tako ko što si ti. Ali et to je tvoje ponašanje...takav si covjek...

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 15 dec 2011, 13:57

Sve je to u zaru borbe :P

Reuf
Kontakt:

Post Postao/la Reuf » 15 dec 2011, 14:00

Djeco draga toplo vam preporucujem saljevanje strave i kupanje u svetim vodama rijeke Ind
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 15 dec 2011, 14:07

Stvarno steta za Villu. Iako smo ga mnogo kritikovali zbog lose realizacije, sve nas je kupio zrtvovanjem za dobrobit ekipe. Nadam se skorom oporavku :(
Don't hate what you don't understand.

Sparta
Kontakt:

Post Postao/la Sparta » 15 dec 2011, 14:11

patrick_9 je napisao/la:Šta me briga bolan za repku **** te ona sad se uhvatio nje....nervira me drugi dio posta gdje si prco Guardiolu i još smajli stavio... Nekom da se desi iz Reala (nedo bog nikome) ja se ne bih ponašao tako ko što si ti. Ali et to je tvoje ponašanje...takav si covjek...
Ti psujes repku.., koju ja simpatisem vec najmanje 14 godina, tj. za koju igra Vilja, a meni na kraju svega pises - takav si covjek helem uzmimo u obzir da te nervira samo jedan obicni smajl - no coment.. :roll: pametniji popusta, neka si ti nama ziv i zdrav. Selam
“You talkin’ to me?”

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 15 dec 2011, 14:14

Sparta je napisao/la:
patrick_9 je napisao/la:Šta me briga bolan za repku **** te ona sad se uhvatio nje....nervira me drugi dio posta gdje si prco Guardiolu i još smajli stavio... Nekom da se desi iz Reala (nedo bog nikome) ja se ne bih ponašao tako ko što si ti. Ali et to je tvoje ponašanje...takav si covjek...
Ti psujes repku.., koju ja simpatisem vec najmanje 14 godina, tj. za koju igra Vilja, a meni na kraju svega pises - takav si covjek helem uzmimo u obzir da te nervira samo jedan obicni smajl - no coment.. :roll: pametniji popusta, neka si ti nama ziv i zdrav. Selam
sta ako nije musliman ?

:mrgreen:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 15 dec 2011, 14:17

T-MAC je napisao/la:
Sparta je napisao/la:
sta ako nije musliman ?

:mrgreen:
Sad ce se ovo preci u ders ko je bolji Ral ili Barsa :D
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 15 dec 2011, 14:20

Posljednje upozorenje trollovima.

S neutralnog gledišta mogu odmah reći i ja kome puca ona stvar za reprezentacijom? U ovom trenutku je NAJBITNIJI pojedinac, a ne repka. Al', nek je troll došao na svoje i prokomentarisao kako mu je žao reprezentacije koja ima x napadača, a Villa samo 2 noge. ;)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Reuf
Kontakt:

Post Postao/la Reuf » 15 dec 2011, 14:22

Guardiola: "Dovođenje zamjene za Villu? Hajde da pokažemo malo poštovanja. Neko se povrijedio i treba ići na operaciju. O tome možemo pričati poslije."

Gospodin jednom, gospodin uvjek.

Vilja brz oporavak masinoo !

damirFCB
Kontakt:

Post Postao/la damirFCB » 15 dec 2011, 14:32

Kada ce se igrati finale Svjetskog klupskog prvenstva protiv Santosa?? :D
http://www.youtube.com/watch?v=2SBAYzEiI2I

<3 FC Barcelona <3

Reuf
Kontakt:

Post Postao/la Reuf » 15 dec 2011, 14:33

damirFCB je napisao/la:Kada ce se igrati finale Svjetskog klupskog prvenstva protiv Santosa?? :D
18-nestog u 11 i 30

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 15 dec 2011, 15:50

Guardiola: "Mascherano ima neke modrice, a Alexis je osjetio nelagodu u zadnjoj loži. Sutra ćemo obaviti testove."

Ovo za Alexisa i Maschea izgleda ništa ozbiljno (hvala Bogu).
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 15 dec 2011, 16:38

Reuf je napisao/la:Kakav jad i cemer od takmicenja pa ovo treba ukinuti.
Neki neandertalci i talibani igraju fudbal , ja mislim jedno 5 startova je bilo ono klasicno gazenje.

Vilja se povrijedio , Alexis takodzer a vjerovatno i Mascherano.

Goru utakmicu u zivotu nisam pogledao i jako mi je zao mog ljubimca u Barci.
Protiv Santosa treba poslati drugi tim sa Messijem i opet ce izdominirati ove Brazilske padavicare.
Nevjerovatno sta se desilo u jednoj obicnoj revijalnoj utakmici koja bi mogla kostati Barcelonu velikog broja titula.
Ima im ko i rec'... :mrgreen:

p.s. je l' moze neko opisat kako se povrijedio Villa ovi svi snimci su nekako usporeni i ne vidi se skoro nista... :oops: A nemojte mislit da se i Santos moze dobit sa drugom postavom,imaju oni solidnu ekipicu prije svega napadacki dio ekipe... ;)
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 15 dec 2011, 16:43

Kada sam dosao kuci reko da vidim golove i udjem na ss.ba i vidim ovo za villu.Nisam mogao vjerovati.

Ja mislim da je ovo kraj za davida villu sto se tice barcelone.S obzirom koliko ima godina nevjerujem da ce se vratiti u forum,ali volio bi da ovo nije istina.Tako da sam ja ipak da se dovede novi igrac,a to je neymar.
Villa zelim ti sve najbolje i brz oporavak.
Visca el Barça ! Mes que un club !

Zeka
Kontakt:

Post Postao/la Zeka » 15 dec 2011, 16:47

DesimaL je napisao/la:Ja mislim da je ovo kraj za davida villu sto se tice barcelone.S obzirom koliko ima godina nevjerujem da ce se vratiti u forum,ali volio bi da ovo nije istina.Tako da sam ja ipak da se dovede novi igrac,a to je neymar.
Svakako da ne.Vjerujem da ce se prvo sacekat da se oporavi,da se vidi mozel nastaviti igrat na "nivou" ili ne.Uostalom,sad ni ljekarski nigdje nemoze proci tako da,dok je on tu niko nam drugi ne treba.Imamo 3 dobra napadaca Pedro,Messi i Alexis. Na klupi jos uvijek ne dokazani Cuenca , ali sigurna da ako zatreba tu moze uskocit Iniesta,Cesc ali i Soriano koji je opet nastavio sa sjajnim igrama.

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 15 dec 2011, 16:53

Zeka je napisao/la:
DesimaL je napisao/la:Ja mislim da je ovo kraj za davida villu sto se tice barcelone.S obzirom koliko ima godina nevjerujem da ce se vratiti u forum,ali volio bi da ovo nije istina.Tako da sam ja ipak da se dovede novi igrac,a to je neymar.
Svakako da ne.Vjerujem da ce se prvo sacekat da se oporavi,da se vidi mozel nastaviti igrat na "nivou" ili ne.Uostalom,sad ni ljekarski nigdje nemoze proci tako da,dok je on tu niko nam drugi ne treba.Imamo 3 dobra napadaca Pedro,Messi i Alexis. Na klupi jos uvijek ne dokazani Cuenca , ali sigurna da ako zatreba tu moze uskocit Iniesta,Cesc ali i Soriano koji je opet nastavio sa sjajnim igrama.
Iz tvojih usta u Bozije usi.
Visca el Barça ! Mes que un club !

nafrI82
Kontakt:

Post Postao/la nafrI82 » 15 dec 2011, 17:29

I ja evo tek sad vidjeh za Villu, pravo mi zao covjeka, nadam se da ce se oporaviti brze nego sto su to napisali novinari, ima Barca igraca da zakrpi njegovu poziciju ali Villa je Villa, zelim mu sve najbolje i sto brzi oporavak ;)

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.