Dovoljna su njih dvojica za classico na proljeceSaurman je napisao/la:Loše vijesti za Pepa sad ostaje maltene samo na Mesiju i Sanchezu.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Dovoljna su njih dvojica za classico na proljeceSaurman je napisao/la:Loše vijesti za Pepa sad ostaje maltene samo na Mesiju i Sanchezu.
burazeru ohladi malo..patrick_9 je napisao/la:Ko ti ista govori za Euro glupane jedan.
Ja lika braco milapatrick_9 je napisao/la:Ko ti ista govori za Euro glupane jedan.
Ti psujes repku.., koju ja simpatisem vec najmanje 14 godina, tj. za koju igra Vilja, a meni na kraju svega pises - takav si covjek helem uzmimo u obzir da te nervira samo jedan obicni smajl - no coment..patrick_9 je napisao/la:Šta me briga bolan za repku **** te ona sad se uhvatio nje....nervira me drugi dio posta gdje si prco Guardiolu i još smajli stavio... Nekom da se desi iz Reala (nedo bog nikome) ja se ne bih ponašao tako ko što si ti. Ali et to je tvoje ponašanje...takav si covjek...
sta ako nije musliman ?Sparta je napisao/la:Ti psujes repku.., koju ja simpatisem vec najmanje 14 godina, tj. za koju igra Vilja, a meni na kraju svega pises - takav si covjek helem uzmimo u obzir da te nervira samo jedan obicni smajl - no coment..patrick_9 je napisao/la:Šta me briga bolan za repku **** te ona sad se uhvatio nje....nervira me drugi dio posta gdje si prco Guardiolu i još smajli stavio... Nekom da se desi iz Reala (nedo bog nikome) ja se ne bih ponašao tako ko što si ti. Ali et to je tvoje ponašanje...takav si covjek...pametniji popusta, neka si ti nama ziv i zdrav. Selam
Sad ce se ovo preci u ders ko je bolji Ral ili BarsaT-MAC je napisao/la:sta ako nije musliman ?Sparta je napisao/la:Ti psujes repku.., koju ja simpatisem vec najmanje 14 godina, tj. za koju igra Vilja, a meni na kraju svega pises - takav si covjek helem uzmimo u obzir da te nervira samo jedan obicni smajl - no coment..patrick_9 je napisao/la:Šta me briga bolan za repku **** te ona sad se uhvatio nje....nervira me drugi dio posta gdje si prco Guardiolu i još smajli stavio... Nekom da se desi iz Reala (nedo bog nikome) ja se ne bih ponašao tako ko što si ti. Ali et to je tvoje ponašanje...takav si covjek...pametniji popusta, neka si ti nama ziv i zdrav. Selam
18-nestog u 11 i 30damirFCB je napisao/la:Kada ce se igrati finale Svjetskog klupskog prvenstva protiv Santosa??
Ima im ko i rec'...Reuf je napisao/la:Kakav jad i cemer od takmicenja pa ovo treba ukinuti.
Neki neandertalci i talibani igraju fudbal , ja mislim jedno 5 startova je bilo ono klasicno gazenje.
Vilja se povrijedio , Alexis takodzer a vjerovatno i Mascherano.
Goru utakmicu u zivotu nisam pogledao i jako mi je zao mog ljubimca u Barci.
Protiv Santosa treba poslati drugi tim sa Messijem i opet ce izdominirati ove Brazilske padavicare.
Nevjerovatno sta se desilo u jednoj obicnoj revijalnoj utakmici koja bi mogla kostati Barcelonu velikog broja titula.
Svakako da ne.Vjerujem da ce se prvo sacekat da se oporavi,da se vidi mozel nastaviti igrat na "nivou" ili ne.Uostalom,sad ni ljekarski nigdje nemoze proci tako da,dok je on tu niko nam drugi ne treba.Imamo 3 dobra napadaca Pedro,Messi i Alexis. Na klupi jos uvijek ne dokazani Cuenca , ali sigurna da ako zatreba tu moze uskocit Iniesta,Cesc ali i Soriano koji je opet nastavio sa sjajnim igrama.DesimaL je napisao/la:Ja mislim da je ovo kraj za davida villu sto se tice barcelone.S obzirom koliko ima godina nevjerujem da ce se vratiti u forum,ali volio bi da ovo nije istina.Tako da sam ja ipak da se dovede novi igrac,a to je neymar.
Villa zelim ti sve najbolje i brz oporavak.
Iz tvojih usta u Bozije usi.Zeka je napisao/la:Svakako da ne.Vjerujem da ce se prvo sacekat da se oporavi,da se vidi mozel nastaviti igrat na "nivou" ili ne.Uostalom,sad ni ljekarski nigdje nemoze proci tako da,dok je on tu niko nam drugi ne treba.Imamo 3 dobra napadaca Pedro,Messi i Alexis. Na klupi jos uvijek ne dokazani Cuenca , ali sigurna da ako zatreba tu moze uskocit Iniesta,Cesc ali i Soriano koji je opet nastavio sa sjajnim igrama.DesimaL je napisao/la:Ja mislim da je ovo kraj za davida villu sto se tice barcelone.S obzirom koliko ima godina nevjerujem da ce se vratiti u forum,ali volio bi da ovo nije istina.Tako da sam ja ipak da se dovede novi igrac,a to je neymar.
Villa zelim ti sve najbolje i brz oporavak.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.