FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la irfo » 19 maj 2017, 10:00

Virtu4l je napisao/la:
Hoffenheim i Koeln zapazili su raspucanog Bajića, koji bi lako mogao već ovog ljeta napustiti Konyaspor, s kojim igra finale Turskog kupa protiv Višćinog Basaksehira.
:pray:
Oj kad bi u Hofu otiso sljedece godine, a igraju ligu sampiona, daju mladim igracima sansu, to bi bio realno najbolji moguci klub za otic od svih, jos vjerujem da bi izbacio kramarica iz postave koji po meni nije nesto znacajno bolji od njeg.
Hoffenheim bi stvarno bio klub iz snova za njeg :pray: .
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 19 maj 2017, 10:19

Samo im mahalski provući: "novi Džeko".
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 19 maj 2017, 10:21

Gledajuci ove moguce protivnike u LP nista dobro titula ne donosi. Vjerovato ispadanje u prvom dvomecu nosi sa sobom i slabljenje koeficijenta u euro takmicenjima. Finansijski 530 000 eura u LP je nesto slicno kao prolazak jednog pretkola u LE 450 000 i ako dodate jos jednu utakmicu na grbavici vise to dodje na isto. A eventualne pobjede u LE popravile bi i koeficijent za iducu sezonu u kojoj se mjenja sistem takmicenja.

P.S.
Naravno da ocekujem da budemo prvaci ovo samo onako pisem da vrijeme do derbija brze ide :D
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 19 maj 2017, 10:21

u SAP-u mu je sigurno veći plafon nego u turskoj, ali sad oni igralu ligu šampiona, dovešće sigurno još nekoliko novih igrača, to on treba dobro izvagati

ali samo neka on mijenja klub, to je veoma dobrodošlo :mrgreen: da hoće bogdo džeko dobiti novoga trenera i biti nezadovoljan snjim ... gdje bi nam bio kraj! :mrgreen: :mrgreen:
Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 19 maj 2017, 10:23, ukupno mijenjano 1 put.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 19 maj 2017, 10:22

Dzeko
Bajic
Hodzic
:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Nema puno fudbalskih skola u evropi koje se mogu pohvalit sa izbacivanjem ovakvih napadaca :tokralju:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 19 maj 2017, 10:25

irfo je napisao/la:Dzeko
Bajic
Hodzic

Nema puno fudbalskih skola u evropi koje se mogu pohvalit sa izbacivanjem ovakvih napadaca :tokralju:

:cool: $$ €€ KM .... samo kapaj :mrgreen:

možda taj jug i nije nemoguć :D

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 19 maj 2017, 11:06

jestamaji je napisao/la:
irfo je napisao/la:Dzeko
Bajic
Hodzic

:cool: $$ €€ KM .... samo kapaj :mrgreen:

možda taj jug i nije nemoguć :D
Još bolje, s novcem koji budemo dobili potpisati nove ugovore sa Mirom i Vecom, ja ih smatram našim dva ključna igrača trenutno, a i ubuduće.

Što se tiče Juga, siguran sam da finansiranje neće biti problem. Načuo sam već odavno ali ne volim da iznosim nešto u što nisam 100% siguran, a to je da je Džeko pri obilasku istočne tribine obećao dati pola novca za jug. Možda je to razlog zašto nije uplatio za istok.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 19 maj 2017, 11:08

Još da npr Kemo, Žera, Mujagić sada imaju po dvadesetak utakmica u nogama, bar da znamo na čemu smo.

UPRAVA NAPOLJE!

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 19 maj 2017, 11:14

Znači komšije sutra definitvno bez Crnkića, Husejinovića, Mihojevića i Rustemovića. Kada se uzme u obzir da im je ovo četvrta teška utakmica u dvije sedmice, atmosfera u i oko kluba, sve što se dešavalo u srijedu, ako bar bod ne uzmemo onda tjeraj sve u neku stvar
ZELJEZNICAR 1921!

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 19 maj 2017, 11:23

Svi na bijelom i sal oko vrata :cool: :cool:
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!

THE MANIACS 1987 SARAJEVO

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 19 maj 2017, 11:59

Sutra ići na pobjedu, ništa bod i kalkulacije.

grbavicka1921
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka1921 » 19 maj 2017, 12:06

Sad ako ih ne klepimo ostat' ce i dalje vjeciti X
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 19 maj 2017, 12:18

Ovo sa majicama je fenomenalan potez. Ne samo zbog izgleda 'tribine', vec ce izgleda ici bas odabrana ekipa gore. Ocekujem lekcije iz navijanja :tokralju:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 maj 2017, 12:48

Sve ovo meni djeluje kao kmečanje i taktika pred derbi, da se naši malo uljuljkaju, opuste, ono kao da je kod njih raspad sistema. Taktika à la Vlado Jagodić.

Ne treba nasjedati na te folove, tri puta su nas ove sezone nadigrali i sutra će ostaviti dušu na terenu da nas pobijede. Biće ovo skroz drugačija utakmica u odnosu na ostale, oni će jurcati glavom bez obzira jer se samo pobjedom mogu oprati. Mi moramo biti pametni, ne smijemo ništa poklanjati i valjda je red da se napokon istrči poneki dobar kontranapad.

Isto tako se previše bavimo nekim floskulama 'nećemo igrati na bod' i slično. Igraćemo onako kako igramo pa ćemo vidjeti kako se utakmica otvori. Nikad nisam shvatao razliku između te famozne igre na bod i igre na pobjedu.

Ta igra na pobjedu valjda znači da izađeš visoko sa odbranom, pokušaš prenijeti težište igre na polovinu protivnika, pa Blagojević izgubi loptu i onda te Duljević masakrira. Ne smije im se dati puno prostora i igru 1 na 1 sa našim drvenim stoperima koje će pretrčati svaki ozbiljan igrač.

Petrović zna šta znači igrati utakmicu koju ne smiješ izgubiti, ako je u nečemu dobar onda je dobar u tome.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 19 maj 2017, 14:17

Ja se nadam Musi na lijevom krilu sutra. Treba nam brzina i nepredvidivost u napadu, a Musa i Miro na krilima su najbolja opcija. Čak bi se mogli rotirati s vremena na vrijeme. Ukoliko Siniša ne bude mogao igrati cijelu utakmicu, ili ako zaradi žuti karton, prebaciti Musu na beka, a ubaciti Crnova.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 19 maj 2017, 14:17

Hajde Željo pobijedi, titulu donesi!

UPRAVA NAPOLJE!

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 19 maj 2017, 14:19

Virtu4l je napisao/la:Sve ovo meni djeluje kao kmečanje i taktika pred derbi, da se naši malo uljuljkaju, opuste, ono kao da je kod njih raspad sistema. Taktika à la Vlado Jagodić.

Ne treba nasjedati na te folove, tri puta su nas ove sezone nadigrali i sutra će ostaviti dušu na terenu da nas pobijede. Biće ovo skroz drugačija utakmica u odnosu na ostale, oni će jurcati glavom bez obzira jer se samo pobjedom mogu oprati. Mi moramo biti pametni, ne smijemo ništa poklanjati i valjda je red da se napokon istrči poneki dobar kontranapad.

Isto tako se previše bavimo nekim floskulama 'nećemo igrati na bod' i slično. Igraćemo onako kako igramo pa ćemo vidjeti kako se utakmica otvori. Nikad nisam shvatao razliku između te famozne igre na bod i igre na pobjedu.

Ta igra na pobjedu valjda znači da izađeš visoko sa odbranom, pokušaš prenijeti težište igre na polovinu protivnika, pa Blagojević izgubi loptu i onda te Duljević masakrira. Ne smije im se dati puno prostora i igru 1 na 1 sa našim drvenim stoperima koje će pretrčati svaki ozbiljan igrač.

Petrović zna šta znači igrati utakmicu koju ne smiješ izgubiti, ako je u nečemu dobar onda je dobar u tome.
Ovo pogotovo, nevjerovatno koliko smo im šansi poklonili na ovaj način. Bukvalno im poklanjali lopte,a Dulja se pretvori u Bale-a protiv naše odbrane.

http://sportsport.ba/ino_fudbal/crnogor ... dak/237522

Virto možel' ovaj biti zamjena za Lendru? :mrgreen:

nellic07
Kontakt:

Post Postao/la nellic07 » 19 maj 2017, 14:23

ZaZelju je napisao/la:Ja se nadam Musi na lijevom krilu sutra. Treba nam brzina i nepredvidivost u napadu, a Musa i Miro na krilima su najbolja opcija. Čak bi se mogli rotirati s vremena na vrijeme. Ukoliko Siniša ne bude mogao igrati cijelu utakmicu, ili ako zaradi žuti karton, prebaciti Musu na beka, a ubaciti Crnova.
Iz tvojih usta u Slavkine uši ! :thumbup:

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 19 maj 2017, 14:33

Pitari ce sve uciniti da nam pokvare slavlje, nadam se da su igraci svjesni koliki je ulog u pitanju, sigurana sam da Slavko jeste i da ce on sa njegove strane uciniti sve.
- Zeljeznicar -

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 19 maj 2017, 14:34

Pet puta pokušavam nešto napisat pa brišem, sve mi nekako nejasno i bez smisla.

Jako teška utakmica, oni se neće predati sigurno a mi moramo ući agresivno i sa autoritetom ili nas nema. Nema više sakrivanja, popravki, kalkulacija, računica je savršeno jasna, sa Koševa nam treba minimalno bod. Vjerujem da smo u ovom trenutku favoriti i tako bih se ponašao na terenu ni jednog trenutka ne dopuštajući da se oni nadigravaju sa nama. Psihološki oni su pred ambisom, čereče ih njihovi navijači na jedan brutalan način i neki pritisak na početku utakmice koji bi ih primorao na individualne greške bi im dodatno svezao noge. Od igre na bod nema ništa, ne želim da se dovedemo u situaciju da drhtimo zbog prekida u zadnjih deset, dvadeset minuta, utakmicu treba riješiti u ranoj fazi čime bi ih dodatno demoralisali a moguče u nekom transu i natrpali. Takođe, imali bi vremena i za popravke nekih naših eventualnih kikseva.

Znači, jako, hrabro, šampionski, od prve minute.

UPRAVA NAPOLJE!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.