[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

INSTITUCIJANa mail adresu naše stranice stigla je fotografija sa druge utakmice odigrane u Osnabrucku na kojoj se jasno vide transparent Hordi Zla, transparent posvećen Vedranu Puljiću te barjak sa trogrbom. Odlučili smo podijeliti sa vama ovu fotografiju koja je djelo ekipe magazina "Pasion Latina", fudbalskog i navijačkog magazina u Južnoj Americi. Ovo je još jedan dokaz da je jezik fudbala i navijača zaista svjetski i da ne poznaje granice te se iskreno zahvaljujemo kolegama iz Južne Amerike na ustupljenoj fotografiji.
glup si 100%rossoneri83_sa je napisao/la:samosarajvo je napisao/la:u drugo ulazimo direktno..tu smo nosioci i bolji smo od 90% timova....sa jednim ili dva smo ravnopravni a moze se za jedan klub (RAD BG) reci da je bolji od nas...znaci imamo dobre sanse da prodjemo
U trecem pretkolu,od 31 kluba, smo bolji od mozda 10 ak, sa jedno desetak bi bili ravnopravni i odlucivala bi sreca ili raspoloozenje nekog pojedinca.. 5-6 klubova je jace od nas sigurno za 2-3 razlike a onih 5-6 najjacih bi nas razvalili 5-6 razlike..mislim na Romu,Atletico,Stoke,Mainz pa i Zvezdu donekle...
znaci sanse da prodjemo u play off su nam mozda 40-50% a sanse u trece pretkolo 80%
ako doguramo u play off sanse za grupu su 1% ali cuda se desavaju
naravn osve zavisi od pojacanja,trenera itd[/quot
ma u finalu ste 80%
Ma nece on brate otici ni poslije Veleza ja ti kazem da ima imalo obraza osho bi on davnodzenan01 je napisao/la:Pa stvarno ne mogu da vjerujem da čovjek može biti ovoliko bezobrazan, kao zalizanko![]()
Lik nam se smije u facu i šprda se s nama. Doći će i tvoj kraj bezobrazniče .
Treba mu jeb.at sutra sve po spisku(mada je to uobicajeno svaku tekmu), ali sutra posebno izrazeno i to cijelu utakmicu. Sa njim nam je u Evropi pusionaGiallorossi je napisao/la:Ma nece on brate otici ni poslije Veleza ja ti kazem da ima imalo obraza osho bi on davnodzenan01 je napisao/la:Pa stvarno ne mogu da vjerujem da čovjek može biti ovoliko bezobrazan, kao zalizanko![]()
Lik nam se smije u facu i šprda se s nama. Doći će i tvoj kraj bezobrazniče .![]()
17:00 satiado-hz je napisao/la:u koliko uri je tekma?
pise negdje 17:30 hGiallorossi je napisao/la:17:00 satiado-hz je napisao/la:u koliko uri je tekma?