Znaci atmosfera se urusava radi nas placenika koji trebamo traziti promjene nakon SP-a, a sa druge strane smo mi placenici, niko i nista i nemamo nikakav uticaj na selektora kao i na atmosferu, dakle ko je skonto ovde nebulozu

? Odlucite se ba, ne moze i jare i pare.
@dreamer
Ja sam tebi nabrojao nekoliko cinjenica sa mojeg gledista i mislim da sam greske selektora argumentovano prikazao. Eh, sada sto ti na to odgovaras sa jasnim ciljem relativiranja njegovih gresaka kao i klasicnim hipotezama tipa "nijedan selektor nece ugoditi nasim navijacima", je nesto sasvim drugo. Greske su, dakle,
1) Misimovic u igri bez dva zadnja vezna, ako zadnji vezni onda Medunjanin koji uospte to nije, dakle -> ludnica
2) bez koncepta nastupamo protiv jacih reprezentacija, gubimo redovno, nista se ne mijenja
3) Ibisevic nije krilni igrac, koliko puta jos da igra na toj poziciji i da imamo igraca manja na terenu.
4) zovemo igrace na pozicijama koje ne igraju ni u klubu niti su im prirodne pozicije, niti imaju dovoljan kvalitet za repku (Susic Jr.)
5) hebe mi se sta je ustvari 5) kada su 1-4) vec ubi Boze.
Dakle kako mozes da vidis postoji argumentovana kritika, koje se ne zasniva na hebavanju majke Susica na tribinama.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.