Po stavu igraca, Velez i Siroki ce biti dva koja idu.
Sarajevo toksicna sredina, raspad. Ali to je bilo i za ocekivati, svake godine oni po istom.
Ova maica i slogan pocinju da dobijaju sasvim novo znacenje malo vise morbidnog tipa na zalost za navijace Sarajeva. Pitanje je koga ce Adem na kraju najvise nategnuti .
Al bukvalno i zeljo isto radi
Sudiš Savi nakon 3 meča?
Sudim Savi na osnovu njegove dosadasnje trenerske karijere.
Inflacija, petoba legla. Cekamo naredni sukob lesinara medjusobno sa agentima koji gaze kilometre.Combattente87 je napisao/la: ↑15 mar 2026, 08:16Opaaaa mašala text za Zula cvancikuPablo11 je napisao/la: ↑15 mar 2026, 04:08Nikome nije kao lesevima, pamtice se godinama ono na kupresu, taj strah vidis preko videa kad se zacuje Tekbir. Pa sjekire su nosali, brojcano nadmocniji ali dzaba opet. Jede ih godinama i tako ce biti, dok ne pokusaju vratiti, a trenutno to ne mogu uraditi jer su samo skupina placenika po gostovanjima i domacim tekmama.
Veca bruka odavno nije vidjena na nasoj sceni, ne pikam kradju transparenata RA.![]()
Al upravu si nikako mi nije dobro koliko sam se napio sinoć :S
Pa da ima bolju karijeru ne bi ni preuzeo Želju koji nije pobjedio 10 zaredom
Onda je Slaviša trebao da nas povede da sada budemo 3. mjesto, ako gledmo CV. Savo radi top posao za sada…
Savo je u pogrešno vrijeme došao tu. Nije on tako loš kako ga pojedinci nastoje predstaviti. U Partizanu bi ga rado opet vidjeli na klupi. Cvitanović je jednostavno limitiran i to je to. Za kratko vrijeme ustabilio ekipu i napravio tim i onda za još kraće vrijeme sve uništio svojim egizibicijama, neracionalnim rokadama i potezima.
FK Sarajevo je klub za dublje analize.Zoran Mamić ima mjesečno preko 20 tisuća eura.Forumaši i navijači psuju majke ustaške a u momčadi imaju 10 hrvata plus sportski direktor osuđeni kriminalac -naravno hrvat.Simpatizer je napisao/la: ↑15 mar 2026, 17:18Odlicno je ovo za ligu, bice zestoka borba za 3. mjesto.
Po stavu igraca, Velez i Siroki ce biti dva koja idu.
Sarajevo toksicna sredina, raspad. Ali to je bilo i za ocekivati, svake godine oni po istom.![]()
Daj Boze da se mi usrecimo sa Savom i da nas povede u Evropu
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, brig, Combattente87, GG3, Zrinjaaaa i 72 gosta.