a ti se na oba foruma trudis da pljujes.SaboBabo je napisao/la:Nek objasni neko ovom djecaku da nam niko nije bjezao vise od 4 boda za evropu, neko ga je dobro nalozio da je evropu bilo nemoguce dostici.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
ludilomozga
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ma, uopste nije bitno jel ta brojka 11, 7, 6 ili 1. Ono sto je bitnije od toga da je prethodni prelazni rok odradjen katastrofalno, da je slovenac totalno izgubio konce, da je u ekipi vladalo rasulo. Nije Slavko dosao u svlacionicu, mahnuo stapicem, i svi su postali odjednom 'njegovi' igraci. Puno je tu bilo rada i zayebancije da se stvari isprave. Nasa ambicija o evropi je bila sasvim realna, nadjite postove iz tog perioda ako mislite da je Uprava bila preskromna sa tom ambicijom.LjoZee je napisao/la:3 boda nam je bjezao treceplasirani,a 6 prvoplasirani. Zaostatak od -11 ili vise ne sjecam se tacno napravljen je nasim porazom u Sirokom i remijem na Grbavici protiv Slobode. Poslije smo to smanjili na -6 i tako otisli na zimsku pauzu.
Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
I Oda je bio nas covjek, pa je za njegov odlazak nakon dva poraza bilo 99% navijaca. Ovdje je samo rezultat kralj, sve ostalo su bajke koji sami sebi pricamo.narodniheroj je napisao/la:Moje lično mišljenje da je za takvog čovjeka imamo dosta kandidata iz vlastitih redova, Željo je specifičan i nama su kroz istoriju najbolje rezultate davali ljudi željovci, nismo mi plastika i ovi šatro-moderni klubovi, mi imamo dušu, a kad si takav ko će bolje od svog raditi ?
U sta ces da ti se zakunem da sam samo registrovan na ovom forumu sa samo ovim nickom jel hoces u dijete da ti se zakunem, koga to pljujem jel to ti vise volis Petrovica od Zelje?ludilomozga je napisao/la:a ti se na oba foruma trudis da pljujes.SaboBabo je napisao/la:Nek objasni neko ovom djecaku da nam niko nije bjezao vise od 4 boda za evropu, neko ga je dobro nalozio da je evropu bilo nemoguce dostici.
-
ludilomozga
- Kontakt:
Nemoj se kleti, na to nisam spao. Slicna prica na oba foruma se vrti od strane pojedinaca.SaboBabo je napisao/la:U sta ces da ti se zakunem da sam samo registrovan na ovom forumu sa samo ovim nickom jel hoces u dijete da ti se zakunem, koga to pljujem jel to ti vise volis Petrovica od Zelje?ludilomozga je napisao/la:a ti se na oba foruma trudis da pljujes.SaboBabo je napisao/la:Nek objasni neko ovom djecaku da nam niko nije bjezao vise od 4 boda za evropu, neko ga je dobro nalozio da je evropu bilo nemoguce dostici.
Boli me ki.ta blago receno za petrovica,ali ako nemas neko rjesenje, zasto covjeku davati otkaz?
Odu su otjerali igraci predvodjeni njegovim pomocnikom. Oni igraci kojima je Odaovic dao sansu u prvom timu. I od njegovog tjeranja ekipa nema nafake, kao sto je danas neko reko karma je kur.va
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Realno i nije mogao reci nijedan drugi cilj tad jer je ekipa imala tri poraza u nizu gdje nije dala nijedan gol. Samo bi neko ko nije bas sav svoj tad rekao da nam je cilj titula. Medjutim,poslije zimske pauze se znao cilj. Taj cilj,nazalost, nije ispunjen. Krivci su igraci i Slavko. Neko mora odgovarati za to. Ljudi u klubu znaju bolje situaciju pa cemo vjerovati njima sta god da odluce.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Nemas potrebe drug da se kunes ili pravdas nekome , samo ignor i cao , jer imas pravo na svoj licni stav ili misljenje kraj price... Zasto da ostane Slavko? navedite samo par razloga na osnovu pickaste igre ?zbog izgubljenje titule ? zbog toga sto nije promovisao nit jednog naseg juniora ? Zbog tog što mu se igra svodi samo nabij na Miru kao i prethodna dva stručnjaka ? Zbog specijalne fizičke spreme o kojoj je vazio pola godine, na kraju FKŽ spreman kao i ekipe koje nemaju spešl trenera za kondiciju kakvim se on predstavljao ? Zbog tog što nema nikakvog napretka u igri i nakon dovedenih ciljanih akvizicija ? Zbog tog što izgledamo kao dom penzionera ? Zbog tog što je stručnjak za defanzivu a nama svaki iole prekid gol ?SaboBabo je napisao/la:U sta ces da ti se zakunem da sam samo registrovan na ovom forumu sa samo ovim nickom jel hoces u dijete da ti se zakunem, koga to pljujem jel to ti vise volis Petrovica od Zelje?ludilomozga je napisao/la:a ti se na oba foruma trudis da pljujes.SaboBabo je napisao/la:Nek objasni neko ovom djecaku da nam niko nije bjezao vise od 4 boda za evropu, neko ga je dobro nalozio da je evropu bilo nemoguce dostici.
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
-
ludilomozga
- Kontakt:
Zbog poltrona kao sto si ti.
ludilomozga@
Pa oni moraju naci rjesenje nek ga izmisle ako ne mogu nek daju ostavke pa niko nije veci od Zelje, hocu da kazem da Petrovic ne moze da podnese i da se nosi sa pritiskom jer je Zeljo za njega svemirski brod, a ovdje ga brane jos onaj Rokoko87 kaze 11 bodova za evropu... i to kaze da malo bolje pratis znao bi, sta ti njemu da napsies kad je on nalozen da je nama nemoguce bilo osigurati evropu .
Pa oni moraju naci rjesenje nek ga izmisle ako ne mogu nek daju ostavke pa niko nije veci od Zelje, hocu da kazem da Petrovic ne moze da podnese i da se nosi sa pritiskom jer je Zeljo za njega svemirski brod, a ovdje ga brane jos onaj Rokoko87 kaze 11 bodova za evropu... i to kaze da malo bolje pratis znao bi, sta ti njemu da napsies kad je on nalozen da je nama nemoguce bilo osigurati evropu .
-
ludilomozga
- Kontakt:
ma nisam ja protiv da se petrovicu da otkaz, ali ako nemas bolje rjesenje od njega trenutno, onda nema potrebe davati mu otkaz.SaboBabo je napisao/la:ludilomozga@
Al ovi orgijaju 
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
@Ludilopsihjatire mi rece pa osta tuzan dusha dragaludilomozga je napisao/la:Zbog poltrona kao sto si ti.
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
-
ludilomozga
- Kontakt:
haj pogledaj malo sta raja pise pa naleti nesto (pre)pisati
@Ludilospihe smaras fkt, sta je tvoj problem sto ne zelimo Slavku na klupi i tvoje problem nije stace ko pisat ili kopirat ili prekopirat ne svidja ti se ne citaj imas opciju ignor i caoludilomozga je napisao/la:haj pogledaj malo sta raja pise pa naleti nesto (pre)pisati
-
ludilomozga
- Kontakt:
ko ti drma kavez insajderu?
-11 evropa, bravo.Rokoko87 je napisao/la:Al ovi orgijaju
Neymar11@
Ma normala al ovdje ne smijes imati drugacije misljenje odmah si pljuvac i imas 300 profila.
Ma normala al ovdje ne smijes imati drugacije misljenje odmah si pljuvac i imas 300 profila.
Nije to on za bodove napisao Allah vas nagradio.
Zadnja izmjena: LjoZee, dana/u 25 maj 2017, 23:40, ukupno mijenjano 1 put.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ja gledam što me citira..LjoZee je napisao/la:Nije to on za bodove napisao Allah vas nagradio.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- MocMahale444
Rekao sam necu pisati ali eto moram sad.
Nikad dok sam bio JA prisutan nisu se kofrcili na prepucavanjima. Nikad sigurno.
Jesu vam to knjige udarile u vugla ili ste se naguzili. Sramota sviju vas.
Jos ovo gubljenje titule utice na mene, nista nemam na to reci duša me boli.
Nikad dok sam bio JA prisutan nisu se kofrcili na prepucavanjima. Nikad sigurno.
Jesu vam to knjige udarile u vugla ili ste se naguzili. Sramota sviju vas.
Jos ovo gubljenje titule utice na mene, nista nemam na to reci duša me boli.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Trenutno korisnika/ca: kontra, MoSaZeLjo1921 i 13 gostiju.