Pa imao bi toliku platu i u PSGu? Oni kao nemaju para jel?Zonked je napisao/la: ↑15 avg 2020, 02:40Roomario i Evander ovi ostali su izgleda slijepi nema drugog objasnjenja
Mora pustiti klub da krene u novo poglavlje znam da mu se tesko odreci plate od €100m ali ovo je postalo mučenje kako za njega tako i za trenere koji preuzmu ekipuPetardaa je napisao/la: ↑15 avg 2020, 02:21Realno gledano, Messiju bi bilo najbolje da ode u PSG. Nikakva konkurencija u ligi, sigurna titula i lagano spremanje za nokaut fazu. A u napadu trio Neymar, Mbappe, Messi![]()
Vjerovatno neće to uraditi jer ipak nije neko ko će prvi napusititi brod koji tone, a tone već odavno.
PSG je za njega idealan da trofejno zavrsi karijeru
Pa napustio je Argentinu 3 puta tako da napustanje broda koji tone za njega ne bi bilo nesto novo

A koliko ja znam, napustio je jednom pa se vratio. Ono poslije SPa je se odmah dogovorio da neće igrati u onim prijateljskim utakmicama za razliku od Ronalda koji tada pola godine nije odigrao meč za reprezentaciju i koji je rekao da neće igrati u ligi nacija jer je nebitno takmičenje pa je poslije promjenio mišljenje kada je Portugal došao do polufinala