Posebno bez postavljanja statistike prosječnih ocjena Messija driblinga predasistencija i kljucnih dodavanja
Cak mi je zao sto se ovo veceras zavrsilo ovako i sto je rasprava Messi vs Ronaldo prakticno ugasena
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo
Moraš razumjeti da su ona finala ostavila trajne posljedice na milicajca.
Budimo realni, kako imati razumijevanje za maloumno trollanje, nedostatak humora i ponavljanje istih folova vec dvije godine
Realno gledano, Messiju bi bilo najbolje da ode u PSG. Nikakva konkurencija u ligi, sigurna titula i lagano spremanje za nokaut fazu. A u napadu trio Neymar, Mbappe, MessiZonked je napisao/la: ↑15 avg 2020, 02:02Messi je veliki igrac ali ne mozes sebi dopustiti da iz godine u godinu u kljucnim utakmicama izgledas teret za ekipu ovo veceras mu se ponovio Liverpool/Roma
Mogu ga braniti koliko hoce i opet vaditi neke pateticne izgovore ali lik je veceras odigrao za zatvora pa lik izgleda kao usporeni snimak pored igraca Bayerna i mislim da je Bayern zabio 3 ili 4 gola samo od njegovih izgubljenih loptiod pokusaja da kopira Neymarov show od neku vecer
Bit cu iznenađen ako ostane u Barci nakon veceras ne zato sto on kao zasluzuje bolje jer je on jedan od glavnih krivaca sto je Barca u ovom stanju nego da spasi karijeru koliko toliko jer mu je ostalo vjerovatno sezona ili 2 u nogama a za tako kratko vrijeme Barca nece biti nista bolja nego veceras
Roomario i Evander ovi ostali su izgleda slijepi nema drugog objasnjenja
Mora pustiti klub da krene u novo poglavlje znam da mu se tesko odreci plate od €100m ali ovo je postalo mučenje kako za njega tako i za trenere koji preuzmu ekipuPetardaa je napisao/la: ↑15 avg 2020, 02:21Realno gledano, Messiju bi bilo najbolje da ode u PSG. Nikakva konkurencija u ligi, sigurna titula i lagano spremanje za nokaut fazu. A u napadu trio Neymar, Mbappe, Messi![]()
Vjerovatno neće to uraditi jer ipak nije neko ko će prvi napusititi brod koji tone, a tone već odavno.
Pa imao bi toliku platu i u PSGu? Oni kao nemaju para jel?Zonked je napisao/la: ↑15 avg 2020, 02:40Roomario i Evander ovi ostali su izgleda slijepi nema drugog objasnjenja
Mora pustiti klub da krene u novo poglavlje znam da mu se tesko odreci plate od €100m ali ovo je postalo mučenje kako za njega tako i za trenere koji preuzmu ekipuPetardaa je napisao/la: ↑15 avg 2020, 02:21Realno gledano, Messiju bi bilo najbolje da ode u PSG. Nikakva konkurencija u ligi, sigurna titula i lagano spremanje za nokaut fazu. A u napadu trio Neymar, Mbappe, Messi![]()
Vjerovatno neće to uraditi jer ipak nije neko ko će prvi napusititi brod koji tone, a tone već odavno.
PSG je za njega idealan da trofejno zavrsi karijeru
Pa napustio je Argentinu 3 puta tako da napustanje broda koji tone za njega ne bi bilo nesto novo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.