lazesssjoker90 je napisao/la:Pozdravlja vas brat @mcmxlvi![]()
Pored Kroševskog i Blagoje ne moze ni muha proci!

lazesssjoker90 je napisao/la:Pozdravlja vas brat @mcmxlvi![]()
joker90 je napisao/la:Pozdravlja vas brat @mcmxlvi![]()
Neka se napokon vidi kakvi su navijaci Zelje. Krdo balija koje je sljeglo u grad ali ne mogu da nauce civilizacijske norme.newborn je napisao/la:je.bem li vam mrtvog ćevabdžiju za ovaj zadnji članak. futavci obični
Brate, nek ti ne bude žao izdvojit koliko god vremena ti bude potrebno da je prelistaš od prve stranice. Moraćeš na transplataciju čitave utrobe od smijeha.Marsal je napisao/la:Kakva tema![]()
![]()
Ne mogu vjerovat da je ranije nisam pratio iako redovno pratim PLBiH. Mogu mislit samo kakve sve antologijske postove sam propustio.
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... start=5220Marsal je napisao/la:Kakva tema![]()
![]()
Ne mogu vjerovat da je ranije nisam pratio iako redovno pratim PLBiH. Mogu mislit samo kakve sve antologijske postove sam propustio.
Mnogo si propustio, vjeruj.Marsal je napisao/la:Kakva tema![]()
![]()
Smiri se bagrcavi, nema potrebe da tako planeš zbog par kompleksaša koji više mrze Želju nego što vole Sarajevo (valjda), što je očit dokaz vođenja ove stranicenewborn je napisao/la:pisoar mu treba na mezaru napravit futavci obični
Nema teme na forumu koja moze ponuditi smijeh do suza kao ova, kakvih slika, gifova, psovki je bilo, to nema ni u pricama..Marsal je napisao/la:Kakva tema![]()
![]()
Cirkus odatle, pa do 265. str. Vazda oplačem.pinoglavi je napisao/la:http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... start=5220Marsal je napisao/la:Kakva tema![]()
![]()
Tako je pinceta prvi put uletio, napisao par postova i trajni popusio kad se sva bagra sjatila na njega
al smo se mi tad znali raspravljati s mostarcima, šteta što odoše. Ove rasprave Sarajevo-Zenica od prije par dana su nulauNbx je napisao/la: Cirkus odatle, pa do 265. str. Vazda oplačem.
To je ono sto je admin rekao kad je usao onda ovamo, kaze ako nisi đubre sami te forumasi otjeraju sa ove teme!pinoglavi je napisao/la:al smo se mi tad znali raspravljati s mostarcima, šteta što odoše. Ove rasprave Sarajevo-Zenica od prije par dana su nulauNbx je napisao/la: Cirkus odatle, pa do 265. str. Vazda oplačem.
@joker najjače je što smo ga svi zajedno otjerali
A ja ,sad je to peace..jeleLockScroll je napisao/la:
Na nasim prostorim tri prsta zna se sta predstavljaju, medjutim u svijetu je to pozdrav kao i "peace", i ta prica sa ovim slikama je smijesna, pokusavas biti smiijesan ali ti ne uspijeva, pokusaj s necim drugim
Kakav peace odma kidati sva tri prsta. Tiago nije znao ako na to mislis.bambus je napisao/la:A ja ,sad je to peace..jeleLockScroll je napisao/la:
Na nasim prostorim tri prsta zna se sta predstavljaju, medjutim u svijetu je to pozdrav kao i "peace", i ta prica sa ovim slikama je smijesna, pokusavas biti smiijesan ali ti ne uspijeva, pokusaj s necim drugim![]()
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 8 gostiju.