FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
IbrahimAga075
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Šta uradiše čaršijaneri od kluba xexexex
Najveci grobar Slobode-Šecerbegovic i OZU
To je ono kao kad nas je Pranjic preuzeo pa je atmosfera na treningu odlicna, pozitivna, zadovoljni igraci Pranjicem, pa ispadosmo.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
-
IbrahimAga075
- Kontakt:
Federalna liga je mjera za upravu koja nas je dovela do nje a i za ove nove prilika da se igraju bitnih likova.Atmosfera je nabrijana mada Krusko ne voli mangupe.
Šta uradiše čaršijaneri od kluba xexexex
Zivjela Sloboda svih njih
Jer moja nije sigurno, dokazali su.
Nabijem im "mrtvu carsiju "na ku rac.
Nabijem i Azmira na ku rac...Dokazao je da je neotesan, bahat i da ga boli ku rac za Slobodom. Moglo je to bolje, lezernije, pametnije popustis, pa im uceras poslije. Ali ne....Medo brundo u kontru, pa opet na racun Slobode. Neka aferim.
Nabijem vas.
Mosa Bodaslo
Jer moja nije sigurno, dokazali su.
Nabijem i Azmira na ku rac...Dokazao je da je neotesan, bahat i da ga boli ku rac za Slobodom. Moglo je to bolje, lezernije, pametnije popustis, pa im uceras poslije. Ali ne....Medo brundo u kontru, pa opet na racun Slobode. Neka aferim.
Nabijem vas.
Mosa Bodaslo
Lokomotiva Zagreb
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Acijeva i Bucijeva prćija!FKBilder je napisao/la: ↑17 jul 2023, 01:52Zivjela Sloboda svih njih![]()
Jer moja nije sigurno, dokazali su.![]()
Nabijem vas.
Mosa Bodaslo
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
-
Sunderland
- Kontakt:
Motivacione misli za uspješan dan:
1. Ko te j.... jednom j....... opet!
2. Kada će skupština?
1. Ko te j.... jednom j....... opet!
2. Kada će skupština?
Sloboda je moja nacija
- Beduin
- Kontakt:
Da, nazalost po njega (mislim da bi vise polazao u Slovackoj, a i plata bi mu bila dobra). Trebao je u Slovacku, bilo skoro sve dogovoreno, ali je opet ispao fer i pokazao koliko voli Slobodu jer je ovaj tranafer daleko unosniji po nas. Jedino ako ne napravi boom pa predje u Dinamo.
Mozda su i ove pare cekali Bundoglavi&svita, da bude i definitovno. I u prvom mandatu Bunda je posudio pare Slobodi i cim je prodao Todorovica vratio je sebi svoj dio.
Ali ima neku nafaku za te transfere, i Krpica prodade pa se kasnije zasra sa njim. Ne sjecam se jel' jos koga tad prodao, nesto sitno!?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Mislim da je i Asim Muratovic prodat u Hajduk u njegovom mandatu. Al nesto sitno smo dobiliBeduin je napisao/la: ↑17 jul 2023, 08:42Da, nazalost po njega (mislim da bi vise polazao u Slovackoj, a i plata bi mu bila dobra). Trebao je u Slovacku, bilo skoro sve dogovoreno, ali je opet ispao fer i pokazao koliko voli Slobodu jer je ovaj tranafer daleko unosniji po nas. Jedino ako ne napravi boom pa predje u Dinamo.
Mozda su i ove pare cekali Bundoglavi&svita, da bude i definitovno. I u prvom mandatu Bunda je posudio pare Slobodi i cim je prodao Todorovica vratio je sebi svoj dio.
Ali ima neku nafaku za te transfere, i Krpica prodade pa se kasnije zasra sa njim. Ne sjecam se jel' jos koga tad prodao, nesto sitno!?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Sve je ovo tanko do sada.
Ovi neće ostati u klubu ako se ne izbori plasman u Premijer ligu to je sigurno, s te strane je dobro.
Ovi neće ostati u klubu ako se ne izbori plasman u Premijer ligu to je sigurno, s te strane je dobro.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- Beduin
- Kontakt:
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
rekla je mackica do kraja sedmice trener, sedmica prodje a zvanicne potvrde/potpisa nema. Gdje su i sta rade rezimski novinari jel se to ne smije isprozivati neko zbog lazi i obmana 
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Ne branim Azmira, al da on uradi ovo ko Senad, tj ne imenuje trenera ili nesto slaze, ne bi mu Aco i kompanija silazili sa grbace.
Eto sto sad niko od tih gnjida ne napise nesto u vezi svega ovog. Gov.nar Aco sad poceo Fukare prozivati kad mu je zelja ispunjena. Yebo sebi mater
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Upravo tako, da Azmir ovako ne dovodi trenera i igrace vec bi mu se psovalo do treceg koljena.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Ljudi večeras fino na trening od 19 ili 19-30 ,da se uvjerite da imamo trenera i igrača (bit će ih još),džaba razbijate glavu i sikirate se i negativu širite...
Pa dobro je ako su nasli trenera. Al zar je toliko tesko napisati 2, 3 recenice o imenovanju trenera? Ne znam kako dobise kvacicu na FB da je verifikovan profil, kad izgledaju ko amateri sa objavama i obavijestenjima.
Mislim haj nije radi nas s foruma, svakako znamo i ko je trener. Al makar ispostujte ono sto je licno Senad izjavio da ce se trener znati do kraja jucerasnjeg dana.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Pa zna se trener, Nalic trener dva pomocnika Mitrovic i Cengic, trener golmana Dedic.
Šta je Cenga u stručnom štabu ? On je budućnost dobra samo ne znam šta konkretno u Slobodi radi
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.