Laganini

Auuu dobar dobar
Do dna do dna.Antipolitika3 je napisao/la: ↑19 feb 2022, 19:15Uzeo Zrinjski Prvenstvo![]()
Nije jos ali na dobrom smo putu i nismo se uzjogunili![]()
Svaka cast
A Srbije?tersnakvadrat je napisao/la: ↑19 feb 2022, 19:16Kralju, nismo nacionalisti. Zasto bi mi smetala zastava bilo koje zemlje ili Srbi u upravi ? To je ideja te vase prcije cim tebi smeta sve to, to je u sustini vas problem. Mi nemamo nista osim FK Velez u imenu. Dodji i donesi zastavu Konga ako hoces.Antipolitika3 je napisao/la: ↑19 feb 2022, 19:09Jok eto ste dosljedni sebi.
Tito vam se okrece u grobu![]()
![]()
![]()
Pogotovo osnovaci kluba ,vrte se ko ringispil![]()
![]()
![]()
al pokusao se prikrit na samom pocetku, al isplivava polako jedinstvena glupost koja ga uvijek otkrije
Tako je. Nekad SDP, nekad SDA, ali strana je stranatersnakvadrat je napisao/la: ↑18 feb 2022, 23:09Dzaba sto titula, dzaba sve... naspram Veleza svi ste misevi. I da izgubimo ovaj spor, pokazali smo muda i bunt. I naravno, uvijek na ispravnoj strani. Od osnivanja pa do danas. Ideja tokmaci, eto odakle tolika ljubav prema Velezovom grbu i crvenoj boji. Jbo vas vase titule, navijajte za Real Madrid ako je do toga kao oni bolidi na temama liga petice. Ljubav je sasvim drugi pojam od toga. Avangarda. Meni kupljene i namjestene titule ne trebaju, samo me moze stid biti toga. Ponos je biti zadnji u kantonalnoj ali opet biti drugaciji, sam protiv svih. Ustati kad izgovarate sveto ime.
Sta su isprebijali? Samo vracali divljacima..citave pripreme kukaju kako ih kofol udaraju i onda onako divljacko poluvrijeme odigraju. Pravi derbi začelja..
Obzirom da nije bilo prenosa nigdje, hvala ti sto si se zaputio i pogledao svoje Rodjene. Uvijek si dobrodosao, drugi put se slobodno meni u pp najavi, mozemo nesto popit i pojest zajedno odmah protiv Zeljeznicara, vjerujem da neces propustiti ukoliko nam dopuste gledaoce.tutankamon1905 je napisao/la: ↑19 feb 2022, 22:04Sta su isprebijali? Samo vracali divljacima..citave pripreme kukaju kako ih kofol udaraju i onda onako divljacko poluvrijeme odigraju. Pravi derbi začelja..
Opala sta cemo, kakav je dogovor? Necu bezveze taj ogavni grb stavit..preciziraj sta se treba desit i oces li ti stavit grb zrinjskog ako budes u krivu
Tzv čmičak-ječmir
Ovdje bi odgovor trebao bit zanimljiv.killafrommanilla je napisao/la: ↑19 feb 2022, 22:13Obzirom da nije bilo prenosa nigdje, hvala ti sto si se zaputio i pogledao svoje Rodjene. Uvijek si dobrodosao, drugi put se slobodno meni u pp najavi, mozemo nesto popit i pojest zajedno odmah protiv Zeljeznicara, vjerujem da neces propustiti ukoliko nam dopuste gledaoce.tutankamon1905 je napisao/la: ↑19 feb 2022, 22:04Sta su isprebijali? Samo vracali divljacima..citave pripreme kukaju kako ih kofol udaraju i onda onako divljacko poluvrijeme odigraju. Pravi derbi začelja..
Opala sta cemo, kakav je dogovor? Necu bezveze taj ogavni grb stavit..preciziraj sta se treba desit i oces li ti stavit grb zrinjskog ako budes u krivu
Zivio!
Live prijenos sportsport.ba? 3 clanka o nebitnoj utakmici u vrapcicima..prvo bombarduju pripreme kako vas udaraju. Sad kad odigrate isto tako nikom nista. Bjeri bola. Ponovo poletili prije vremenamozak je napisao/la: ↑19 feb 2022, 22:19Ovdje bi odgovor trebao bit zanimljiv.killafrommanilla je napisao/la: ↑19 feb 2022, 22:13Obzirom da nije bilo prenosa nigdje, hvala ti sto si se zaputio i pogledao svoje Rodjene. Uvijek si dobrodosao, drugi put se slobodno meni u pp najavi, mozemo nesto popit i pojest zajedno odmah protiv Zeljeznicara, vjerujem da neces propustiti ukoliko nam dopuste gledaoce.tutankamon1905 je napisao/la: ↑19 feb 2022, 22:04
Sta su isprebijali? Samo vracali divljacima..citave pripreme kukaju kako ih kofol udaraju i onda onako divljacko poluvrijeme odigraju. Pravi derbi začelja..
Zivio!![]()
to Amaw platio
Za finih pojacanja su skupili zeljovci, nema sta
Ma vjerovatno ce potpisati do kraja godine da malo formu odrzavaju,ta nigdje nisu pripreme prosli pa daj sto das.
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, 19vendetta87, amypitar, aqarius, bhfanatic14, Burberry46, fks74, Fudo, Guest1945, Hrammm1921, jurisicduska, leo1946, perodeformero, VolimBiH96 i 128 gostiju.