Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Svaka cast Posusju sto su isprebijali seljacine i pokazali im da su najmanji klub ne samo u bosni nego i u hercegovini..
Ima li kakvih izvjestaja? Jel plako dudlic pred kamerama?
Ima li kakvih izvjestaja? Jel plako dudlic pred kamerama?
-
- Kontakt:
Evo opet ovog vicinog pusikurca , spremi grb po dogovoru . Lijepo je vidjet da ti , kone , ovaj Bot 1946 vise pratite Velež nego svoje raspale klubove , to je snaga i poticaj da i na prijateljskim utakmicama imamo brojke o kojima vi možete samo sanjatiVelikanizPlatonove je napisao/la: ↑19 feb 2022, 18:13tersnakvadrat je napisao/la: ↑18 feb 2022, 23:09Dzaba sto titula, dzaba sve... naspram Veleza svi ste misevi. Ustati kad izgovarate sveto ime.opalaopala je napisao/la: ↑19 feb 2022, 16:35Da se ne lažemo ovo tebe boli , ono sto vi ne možete ni kad igrate derbi protiv velikana kao sto je Željo ili Velež .fudbalfudbal je napisao/la: ↑19 feb 2022, 17:47Igrat cemo, igrat cemo. To vas i jede, danas utakmica se igra a bageri ne staju, priprema se za četvrtu tribinu..
I onda se pitaju sto im se svi smiju, zasto su predmet sprdnje i maskote ovog foruma.opalaopala je napisao/la: ↑19 feb 2022, 17:56To njih boli , uz frizirane podatke ne mogu dokučiti ovakvu gledanost . A realno ko bi ih gledo , vidiš da su i oni digli rukeLOBOTOMIJA

#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Ova sam sebi hvalospjeve.... Nije ni čudo što trideset godina pate, kukaju kad su im vođe tipovi tipa opala....
-
- Kontakt:
Šta ti radiš ovdje , zar nisi otišao na paradu , maloprije samo parada ti u glavi . Spremi zastavice i lagano na paradu kao sto si rekao
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Ja na paradu samo sa tobom i gotovo. Bolan ne brini vratićeš se sa novim vidicima, sam sebi ćeš govorit... joj da me vidi moja mila mati...opalaopala je napisao/la: ↑19 feb 2022, 18:41Šta ti radiš ovdje , zar nisi otišao na paradu , maloprije samo parada ti u glavi . Spremi zastavice i lagano na paradu kao sto si rekao
-
- Kontakt:
Tako je misevi. Mozete ga samo sisati. Instant klubovi i navijaci. Zvezdasi i Hajdukovci. Ne znate ni ko ste ni sta ste. Ptica srpkinja i hrvatska pepeljara. Da li vam da Marin Topic da pisete ovdje, gdje je nacionalni predznak u nicku ?
Onako bez da provociram,jesi li ikada bio na gostovanju kada npr gostujemo pod bb pa otisao popio par piva sa rajom iz Mo druzio se citav dan prije tekme pa i poslije?? Sa njima autom do pred gostujucu tribinu???Mislim da si ti nekji balavac koji misli da je i ovakva zajebancija interesantna.Vjeruj da nije isto kao sto nisu interesantni ovi debilcici sto pisu u kontra smjeru.Pozz
ajde ne seriFeridaga je napisao/la: ↑19 feb 2022, 18:59Onako bez da provociram,jesi li ikada bio na gostovanju kada npr gostujemo pod bb pa otisao popio par piva sa rajom iz Mo druzio se citav dan prije tekme pa i poslije?? Sa njima autom do pred gostujucu tribinu???Mislim da si ti nekji balavac koji misli da je i ovakva zajebancija interesantna.Vjeruj da nije isto kao sto nisu interesantni ovi debilcici sto pisu u kontra smjeru.Pozz

1946
- Antipolitika3
- Kontakt:
Koje su zastave danas bile na knauf areni ,kraljevine jugoslavije,SFRJ ,Titine,Ljiljani,drzave BiH ili meni osobno najdraza Turska?tersnakvadrat je napisao/la: ↑19 feb 2022, 18:47Tako je misevi. Mozete ga samo sisati. Instant klubovi i navijaci. Zvezdasi i Hajdukovci. Ne znate ni ko ste ni sta ste. Ptica srpkinja i hrvatska pepeljara. Da li vam da Marin Topic da pisete ovdje, gdje je nacionalni predznak u nicku ?

Suncokreti jehbeni

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
- Kontakt:
Ono nekome govori suncokret.Antipolitika3 je napisao/la: ↑19 feb 2022, 19:02Koje su zastave danas bile na knauf areni ,kraljevine jugoslavije,SFRJ ,Titine,Ljiljani,drzave BiH ili meni osobno najdraza Turska?tersnakvadrat je napisao/la: ↑19 feb 2022, 18:47Tako je misevi. Mozete ga samo sisati. Instant klubovi i navijaci. Zvezdasi i Hajdukovci. Ne znate ni ko ste ni sta ste. Ptica srpkinja i hrvatska pepeljara. Da li vam da Marin Topic da pisete ovdje, gdje je nacionalni predznak u nicku ?![]()
Suncokreti jehbeni![]()

-
- Kontakt:
Cujem od iduce sezone prvi put pustate u prodaju clanske? U roze bojiAntipolitika3 je napisao/la: ↑19 feb 2022, 19:02Koje su zastave danas bile na knauf areni ,kraljevine jugoslavije,SFRJ ,Titine,Ljiljani,drzave BiH ili meni osobno najdraza Turska?tersnakvadrat je napisao/la: ↑19 feb 2022, 18:47Tako je misevi. Mozete ga samo sisati. Instant klubovi i navijaci. Zvezdasi i Hajdukovci. Ne znate ni ko ste ni sta ste. Ptica srpkinja i hrvatska pepeljara. Da li vam da Marin Topic da pisete ovdje, gdje je nacionalni predznak u nicku ?![]()
Suncokreti jehbeni![]()
- Antipolitika3
- Kontakt:
Jok eto ste dosljedni sebi.tersnakvadrat je napisao/la: ↑19 feb 2022, 19:06Ono nekome govori suncokret.Antipolitika3 je napisao/la: ↑19 feb 2022, 19:02Koje su zastave danas bile na knauf areni ,kraljevine jugoslavije,SFRJ ,Titine,Ljiljani,drzave BiH ili meni osobno najdraza Turska?tersnakvadrat je napisao/la: ↑19 feb 2022, 18:47Tako je misevi. Mozete ga samo sisati. Instant klubovi i navijaci. Zvezdasi i Hajdukovci. Ne znate ni ko ste ni sta ste. Ptica srpkinja i hrvatska pepeljara. Da li vam da Marin Topic da pisete ovdje, gdje je nacionalni predznak u nicku ?![]()
Suncokreti jehbeni![]()
![]()
![]()
Tito vam se okrece u grobu

Pogotovo osnovaci kluba ,vrte se ko ringispil

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
- Kontakt:
ne ko ringišpil nego ko janje na ražnjuAntipolitika3 je napisao/la: ↑19 feb 2022, 19:09Jok eto ste dosljedni sebi.tersnakvadrat je napisao/la: ↑19 feb 2022, 19:06Ono nekome govori suncokret.Antipolitika3 je napisao/la: ↑19 feb 2022, 19:02
Koje su zastave danas bile na knauf areni ,kraljevine jugoslavije,SFRJ ,Titine,Ljiljani,drzave BiH ili meni osobno najdraza Turska?![]()
Suncokreti jehbeni![]()
![]()
![]()
Tito vam se okrece u grobu![]()
![]()
![]()
Pogotovo osnovaci kluba ,vrte se ko ringispil![]()
![]()
![]()

A sto su se UZP ovci uzjogunuli hahahaha
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- Antipolitika3
- Kontakt:
Uzeo Zrinjski Prvenstvo

Nije jos ali na dobrom smo putu i nismo se uzjogunili

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
- Kontakt:
Kralju, nismo nacionalisti. Zasto bi mi smetala zastava bilo koje zemlje ili Srbi u upravi ? To je ideja te vase prcije cim tebi smeta sve to, to je u sustini vas problem. Mi nemamo nista osim FK Velez u imenu. Dodji i donesi zastavu Konga ako hoces.Antipolitika3 je napisao/la: ↑19 feb 2022, 19:09Jok eto ste dosljedni sebi.tersnakvadrat je napisao/la: ↑19 feb 2022, 19:06Ono nekome govori suncokret.Antipolitika3 je napisao/la: ↑19 feb 2022, 19:02
Koje su zastave danas bile na knauf areni ,kraljevine jugoslavije,SFRJ ,Titine,Ljiljani,drzave BiH ili meni osobno najdraza Turska?![]()
Suncokreti jehbeni![]()
![]()
![]()
Tito vam se okrece u grobu![]()
![]()
![]()
Pogotovo osnovaci kluba ,vrte se ko ringispil![]()
![]()
![]()
Zadnja izmjena: tersnakvadrat, dana/u 19 feb 2022, 19:20, ukupno mijenjano 1 put.
- Antipolitika3
- Kontakt:
Kazes ljudima koji u svojoj upravi imaju pehdera i zidova da su nacionalisti,sram te bilo
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
[/quote]
ajde ne seri

[/quote]
To ti argumenti seljacicu mali
ajde ne seri

[/quote]
To ti argumenti seljacicu mali

-
- Kontakt:
To govori samo kako ste dosljedni sami sebi. Kukasti krst, Zidovi, **** i demokrscanske vrijednosti nikako ne idu u isti kos. Jeste li suncokreti u tom slucaju ? Ili ste samo latentni ****.Antipolitika3 je napisao/la: ↑19 feb 2022, 19:20Kazes ljudima koji u svojoj upravi imaju pehdera i zidova da su nacionalisti,sram te bilo
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, mosarajvosa83, nedimmmm1337, Vanja8 i 38 gostiju.