Biće na Sky SportsJavierPortillo je napisao/la:Kad bi se zbog pisanja gluposti mogao dobiti ban, ovaj bparena bi bio trajno banovan na dan svoje registracije. Pisao sam na desetine foruma ali glupljeg clana jos nisam vidio. Da on barem trolla na neki fin nacin, da su mu ove fraze i smijesne, pa ajde, al' decko ima preko 20 godina a pise postove na razini jednog balavca iz osnovne skole. Djaba, ti njemu trubio ja ne trubio, on ostaje isti. Zamolio bih nekog od moderatora da brise sve njegove postove na ovoj temi koji ne pridonose nikakvoj diskusiji.
Inace, sutra bez Xabija kojeg ce najvjerovatnije zamjeniti Granero. Za ocekivati je da se od pocetka krene sa "tridenteom" Ronaldo-Higuain-Benzema koji je odigrao savrsenu utakmicu protiv Reala za vikend. Za ocekivati je pobjedu, minimalnu pa onda tranje u Madridu. Kartone neka ocisti ko ima i to je to.
Prijenosa nigdje nema
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- raul-zakon
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
- JavierPortillo
- Kontakt:
Ma dobro, nadigrali smo dosta ekipa u gostima, ali samo kada je Primera u pitanju. Sevilla 6-2, Malaga 4-0, Zaragoza 6-0, Espanyol 4-1 (...). Ali u Ligi prvaka nismo bas odavno. Kada su u pitanju dvije utakmice (nokaut faza) Mou u utakimci u gostima uvijek ide prvo da ne primi gol, ako sta udje dobro i jest, ali primarni cilj uvijek mu je bio izvuci se sa gostovanja bez primljenog gola. Vidjecemo, ne ocekujem goleadu, ali minimalnu ili malo jacu pobjedu, da. Ipak se radi o APOEL-u.MARCELO je napisao/la:Ne sjecam se kad smo zadnji put u gostima nekog nadigrali,al ono bas,kako umijemopa eto,nadam se da bi sutra mogli "procepit" zbog ove zadnje tekme koja je ,vjerujem,itekako djelovala na psihe igraca.
"Preferiram poraz u odnosu na pobjedu sa golom iz penala" - Marcelo Bielsa
- JavierPortillo
- Kontakt:
Nemam Arene.
http://www.defensacentral.com/real_madr ... i-napoles/" onclick="window.open(this.href);return false;
Steta sto je to objavio Sun.
http://www.defensacentral.com/real_madr ... i-napoles/" onclick="window.open(this.href);return false;
Steta sto je to objavio Sun.
"Preferiram poraz u odnosu na pobjedu sa golom iz penala" - Marcelo Bielsa
hahaha upravu si bgmi,prije bi povjerovo veseloj svesci nego njima xD
Jesmo mi nadigrali ali je to sve bilo u 1. polusezoni.Ne sjecam se u zadnje vrijeme da smo nekog nadigrali u gostima,ovih zadnjih 5-6 tekmi.Zadnja prilicno uvjerljiva pobjeda bila je protiv seville i to 17.12.2011.JavierPortillo je napisao/la:Ma dobro, nadigrali smo dosta ekipa u gostima, ali samo kada je Primera u pitanju. Sevilla 6-2, Malaga 4-0, Zaragoza 6-0, Espanyol 4-1 (...). Ali u Ligi prvaka nismo bas odavno. Kada su u pitanju dvije utakmice (nokaut faza) Mou u utakimci u gostima uvijek ide prvo da ne primi gol, ako sta udje dobro i jest, ali primarni cilj uvijek mu je bio izvuci se sa gostovanja bez primljenog gola. Vidjecemo, ne ocekujem goleadu, ali minimalnu ili malo jacu pobjedu, da. Ipak se radi o APOEL-u.MARCELO je napisao/la:Ne sjecam se kad smo zadnji put u gostima nekog nadigrali,al ono bas,kako umijemopa eto,nadam se da bi sutra mogli "procepit" zbog ove zadnje tekme koja je ,vjerujem,itekako djelovala na psihe igraca.
Prilicno drugaciji pristup igri se javlja,s ne bas velikim posjedom i kontrolom igre.Ide se vise na duge lopte( sto me najvise zivcira jer je vecinom pepe taj koji salje duge lopte
Sve u svemu,da iznesem svoj zakljucak i preskocim svoje opsirno i cudno misljenje,jedva cekam da se vrati di maria i "izbaci" kaku iz 1. postave jer on po nekom mom gledistu ,nezz kako da se izrazim tacno,al jednostavno ga nema na terenu,a on je taj koji ima ulogu kreatora.Cesto drzi loptu i duzo nego sto treba(malo kontraindiktorno prethodnoj recenici-znaci ima ga ali nema kad treba
Ja mozda i previse "oblati" kaku,al msm da je di maria trenutno (jbg trenutno,msm prije ozljede,ja se nadam da ce se isti vratit abd i kad se oporavi
Pri tome najvise msm na gostovanja jer na sb-u se prilicno lako rjesavaju tekme.
Naravno bude odredjenih bljeskova i dobrih tekmi kake al sve je to slabo i vrlo "rijetko".
Prilicno nevezano za sam tvoj post,al jbg kad sam kreno pisat samo je "skrenulo"
Sretno zmajevi!!
Vidi njega i poziva.JavierPortillo je napisao/la:Kad bi se zbog pisanja gluposti mogao dobiti ban, ovaj bparena bi bio trajno banovan na dan svoje registracije. Pisao sam na desetine foruma ali glupljeg clana jos nisam vidio. Da on barem trolla na neki fin nacin, da su mu ove fraze i smijesne, pa ajde, al' decko ima preko 20 godina a pise postove na razini jednog balavca iz osnovne skole. Djaba, ti njemu trubio ja ne trubio, on ostaje isti. Zamolio bih nekog od moderatora da brise sve njegove postove na ovoj temi koji ne pridonose nikakvoj diskusiji.
Inace, sutra bez Xabija kojeg ce najvjerovatnije zamjeniti Granero. Za ocekivati je da se od pocetka krene sa "tridenteom" Ronaldo-Higuain-Benzema koji je odigrao savrsenu utakmicu protiv Reala za vikend. Za ocekivati je pobjedu, minimalnu pa onda tranje u Madridu. Kartone neka ocisti ko ima i to je to.
Prijenosa nigdje nema
p.s. a niste spremni koji dinar za voljeni klub dati.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Ima naznaka da će Angel biti spreman za subotu,dobra vijest pred jedno od ključnih gostovanja sezone.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
veceras potop apoela, ipak dosta je bilo njih i njihove sretne price 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Dobro je sto Mou kaze da treba imati opreza i ako je Real favorit respektirati protivnika ocekujem jednu pobjedu od 0:2.
Di Maria spreman za vikend protiv Osasune
mnogo bitnije barem meni od vecerasnjih kiparskih grka,turaka sta su vec koji cu se derati messi,messi,messi
motor ekipe je ponovo u pogonu.
mnogo bitnije barem meni od vecerasnjih kiparskih grka,turaka sta su vec koji cu se derati messi,messi,messi
motor ekipe je ponovo u pogonu.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Ma nek se deru a kad im bude mesi dolazio s barcom nek onda viču golum,golum,golum!
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
-
Bundesliga
- Kontakt:
Forza Apoel
.
Nego ajde barem ce biti lijepa utakmica za gledanje.
Nego ajde barem ce biti lijepa utakmica za gledanje.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Za Sahina još ima nade, Mourinho razmatra mogućnost posudbe, ali Altintop i Albiol nikako se ne uklapaju u njegove vizije
Iako u jeku borbe za naslov španjolskog i europskog prvaka, trener madridskoga Reala Jose Mourinho već se polako bavi igračkom križaljkom za sljedeću sezonu. Tako list El Confidencial tvrdi da se portugalski stručnjak namjerava zahvaliti trojici igrača koje ne vidi u svojim planovima - Nuriju Sahinu, Hamitu Altintopu i Raulu Albiolu.
Za Sahina, koji je prošle godine stigao iz dortmundske Borussije, možda i ima nade, jer ga je Mourinho spreman poslati na posudbu, ali za Albiola i Altintopa nema mjesta u vizijama kontroverznog Josea.
Real je trenutno prvolplasirana momčad Primere, sa šest bodova ispred Barcelone. Posljednji naslov prvaka 'kraljevski klub' je osvojio 2007/08.
Iako u jeku borbe za naslov španjolskog i europskog prvaka, trener madridskoga Reala Jose Mourinho već se polako bavi igračkom križaljkom za sljedeću sezonu. Tako list El Confidencial tvrdi da se portugalski stručnjak namjerava zahvaliti trojici igrača koje ne vidi u svojim planovima - Nuriju Sahinu, Hamitu Altintopu i Raulu Albiolu.
Za Sahina, koji je prošle godine stigao iz dortmundske Borussije, možda i ima nade, jer ga je Mourinho spreman poslati na posudbu, ali za Albiola i Altintopa nema mjesta u vizijama kontroverznog Josea.
Real je trenutno prvolplasirana momčad Primere, sa šest bodova ispred Barcelone. Posljednji naslov prvaka 'kraljevski klub' je osvojio 2007/08.
Nek se deru Mesi mesi, pa će proć kao i mi u baražu. 

nego daj postavite sve golove od ronalda u realu da ne tražim... treba mi
veceras 0-2 sasvim dovoljno da igraci apoela izgube samopouzdanje pred revans na bernabeu i onda im napuniti mrezu do vrha ako budu nasi raspolozeni.Samo da Mou ne pocne utakmicu opet sa 3 defanzivna vezna 
Koja je razlika između Karlovačkog piva i Dinamo?
“Karlovačko se puni u Karlovcu, a Dinamo u Madridu.”
“Karlovačko se puni u Karlovcu, a Dinamo u Madridu.”
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
10 things that are more likely to occur than APOEL beating Real Madrid
HOWARD WEBB FINALLY ADMITS HE IS A MAN UTD FAN![]()
LUIS SUAREZ & PATRICE EVRA BECOME BLOOD BROTHERS![]()
JOSE MOURINHO ACTUALLY TAKES THE BLAME FOR A LOSS![]()
INTER & JUVE REACH PEACE ACCORD OVER CALCIOPOLI![]()
ADRIANO SETTLES DOWN AND FINDS A NICE GIRL![]()
BAYER LEVERKUSEN WIN THE BUNDESLIGA![]()
NEYMAR SNUBS BARCA & REAL IN FAVOUR OF ANZHI![]()
IBRAHIMOVIC AGREES TO STOP BEATING UP HIS TEAM-MATES![]()
PELE ADMITS THAT MARADONA OR MESSI IS THE BEST EVER![]()
BARCA FORCED TO PLAY 11 VS 11 IN KNOCKOUT ROUND
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Live UEFA Champions League APOEL V Real Madrid 20:30 SPORT2&5 http://****.cc.cc/p/sport-uzivo2.html" onclick="window.open(this.href);return false; , http://****.cc.cc/p/sport5.html" onclick="window.open(this.href);return false; 
Za mene slobodnjake u bjelom dresuPetardaa je napisao/la:
![]()
![]()
nego daj postavite sve golove od ronalda u realu da ne tražim... treba mi
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.