Evo savez objavio za ulaznice, moze li nas biti bar 5 hiljada?
02.07.2026. R32: USA - BiH
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: 02.07.2026. R32: USA - BiH
Koliki je stadion gdje igramo?
A koja depresiva kada se sve ovo završi
. Povratak u praćenje dnevno-političke događaje, idu i izbori....
Joj tacno jbt
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Da se prije Svjetskog prvenstva mogao kupiti skor u utakmicama grupe sa jednom pobjedom, jednim remijem i jednim porazom dali bi velike pare. Da nam je poslije toga ponuđeno da sljedeći na redu budu Amerikancis svi bi potpisali. I šta sada, da malo mjaučemo ili da skinemo gače prije utakmice. I poslije SP biće pobjeda I poraza al ono kako su naši ljudi predstavili Bosnu i Hercegovinu u Torontu, LA-u, Sijetlu, aBd San Fransisku to će ostati najjača slika svih nas- E to dušmanima (između ostalog koji su instalirani i na forumu) je prema mrtvoj glavi. Mile bi sada dao 20 miliona USD da se ovo ne dešava.
USA je USA, al nas interesuje samo da se uzdamo U Se i u svoje kljuse.
USA je USA, al nas interesuje samo da se uzdamo U Se i u svoje kljuse.
One scene sa tribina za Svicarsku i Qatar su neprocjenjive.
- invincible1921
- Kontakt:
Koliko ce bit nasih protiv Amera...mislim da nece previse..kao prvo domacini su, kao drugo karte su vjerovatno skupe da valja, kao trece ova raja iz evrope je vjerovatno vec na povratku kucama
=\_1921_/=
Svega mi ide Salah a Katic i Kola sami pozadi
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
Marokanci58
- Kontakt:
Bolje 5 hiljada grupisanih svi na jednom mjestu nego 15 000 protiv Kanade na svakom čošku stadiona po 5-6..kao da te nema u masi onoj crvenila.
Volio bi čuti prognozu nekoga ko zna oko ulaznica i grada gdje se igra, kapaciteta koliko je realno naših očekivati.
Ako je stadion od 70 000 kad bi nas se pojavilo 30 000 svi bi se sjebali. Mozda je već i rasprodano? Igraš protiv domaćina, najmoćnije države svijeta. Sigurno će svojima obezbjediti na prevaru više ulaznica.
BRATSTVO GRAČANiCA
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Jaki jesu, imaju stvarno par dobrih igrača kao što su Dest, Tillman, Pepi, McKennie, Pulišić.. dobra ekipa i jesu favoriti. Ali nisu nepobjedivi i nisu sila kao što je Francuska, Španija pa da baš imaš jako male šanse. Imamo sigurno šansu, pametno i odgovorno igrati. Dobra stvar pa su nam glavni igrači sinoć i odmorili. Dedić i Muharemović nisu igrali, Šunjić izašao na poluvremenu, Memić odigrao drugo poluvrijeme, Katić ranije izašao kao i Džeko, Tahirović poluvrijeme odigrao (
),.. Idemo jako i vjerovati u sebe.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Forum selektori, poselamio Vas Sergej:
https://sportsport.ba/fudbal/sergej-bar ... YHfqX4ZoAw
https://sportsport.ba/fudbal/sergej-bar ... YHfqX4ZoAw
Ne bi mu bio u kozi
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Kerim će da pravi djecu Destu.
Pokusavam cijelo jutro kupiti karte, 2 milje jedna gledas iz Japana.Marokanci58 je napisao/la: ↑25 jun 2026, 19:28Bolje 5 hiljada grupisanih svi na jednom mjestu nego 15 000 protiv Kanade na svakom čošku stadiona po 5-6..kao da te nema u masi onoj crvenila.
Volio bi čuti prognozu nekoga ko zna oko ulaznica i grada gdje se igra, kapaciteta koliko je realno naših očekivati.
Ako je stadion od 70 000 kad bi nas se pojavilo 30 000 svi bi se sjebali. Mozda je već i rasprodano? Igraš protiv domaćina, najmoćnije države svijeta. Sigurno će svojima obezbjediti na prevaru više ulaznica.
Al jbg bosna se voli i kad si skroz gore haha.
Niko ne spominje kakvi su u odbrani?
Nema šanse da nas bude kao ove zadnje dvije utakmice, i to iz više razloga.
Kao prvo, jako je malo našeg svijeta u San Franciscu, pa i na zapadnoj obali općenito. Za 80% naših u sjevernoj Americi to će bit dug put sa velikim troškovima (avioni, hoteli), a mnogi su već dosta potrošili na ove prve tri utakmice.
Onda kad još uračunaš da se igra protiv domaćina, da vlada veliki interes i da će ulaznice vjerovatno biti najskuplje do sad, pa i da su naši koji su došli iz Evrope i Australije već sad na putu kući.
Ja očekujem da ćemo rasprodati to što je nama namjereno, ali ne više, i da će na kraju izgledati nešto kao protiv Kanade.
Kao prvo, jako je malo našeg svijeta u San Franciscu, pa i na zapadnoj obali općenito. Za 80% naših u sjevernoj Americi to će bit dug put sa velikim troškovima (avioni, hoteli), a mnogi su već dosta potrošili na ove prve tri utakmice.
Onda kad još uračunaš da se igra protiv domaćina, da vlada veliki interes i da će ulaznice vjerovatno biti najskuplje do sad, pa i da su naši koji su došli iz Evrope i Australije već sad na putu kući.
Ja očekujem da ćemo rasprodati to što je nama namjereno, ali ne više, i da će na kraju izgledati nešto kao protiv Kanade.
- Shategabri
- Kontakt:
- Beduin
- Kontakt:
Mi da smo htjeli skidati gace i doci turisticki u Ameriku, jer smo samim dolaskom premasili prvobitni cilj, mi ne bismo sad igrali protiv Amerike u nokaut fazi.
Te djecije forumske price i nabadanja bas postaju teska smaracima.
Cinjenica jeste da je Amerika zaista jaka i uigrana reprezentacija, fizicki prespremni i sve osim prolaska dalje bi bilo ogromno cudo za njih i fudbalski svijet. Ali kao i u svakoj utakmici, i ovdje se pita nesto i druga ekipa, a pored rang liste i cijene igraca veliki ulogu igra i motivacija, psihicka priprema i nepodcjenjivanje protivnika, kao i "tvoj dan".
Lopta je okrugla, a mi idemo rastereceno odigrati ovaj susret i dobro se postaviti u polju.
Cinjenica jeste da je Amerika zaista jaka i uigrana reprezentacija, fizicki prespremni i sve osim prolaska dalje bi bilo ogromno cudo za njih i fudbalski svijet. Ali kao i u svakoj utakmici, i ovdje se pita nesto i druga ekipa, a pored rang liste i cijene igraca veliki ulogu igra i motivacija, psihicka priprema i nepodcjenjivanje protivnika, kao i "tvoj dan".
Lopta je okrugla, a mi idemo rastereceno odigrati ovaj susret i dobro se postaviti u polju.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Samo da sto duze odrzimo aktivan rezultat. Ovi ako rano zabiju krenuti ce ko budale po jos.Beduin je napisao/la: ↑25 jun 2026, 20:08Mi da smo htjeli skidati gace i doci turisticki u Ameriku, jer smo samim dolaskom premasili prvobitni cilj, mi ne bismo sad igrali protiv Amerike u nokaut fazi.
Od svih historijskih ovo je najveca. Bit ce i uzivanje a i prejebeno za pratiti.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat