Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Monolog, nadji taj post svega ti.Megamon je napisao/la:Nadji mi i jedan post gdje sam ja rek'o da treba Zebu zvati u repku??
Ako nadjes odmah odlazim sa foruma.
Megamon je napisao/la:Mislim da bi Zebu trebalo vratiti u repku...
Edin TM87 je napisao/la:Megamon je napisao/la:Mislim da bi Zebu trebalo vratiti u repku...
A ti eskimac norveski vikng popusti me malo idi ganjaj irvase.Sad ce kod vas mrak gore.EDIN TM87 je napisao/la:Saraj'vo sampion
čime je zaslužio Mravac da bude u repci?harry_90 je napisao/la:Torlak i Zeba u repci![]()
da mi je znati cime su to zasluzili ??
Nicim,kao i ta dvojicaNumber1 je napisao/la:čime je zaslužio Mravac da bude u repci?harry_90 je napisao/la:Torlak i Zeba u repci![]()
da mi je znati cime su to zasluzili ??
Ma Mravac je sve gori i gori. Ono u Rumuniji je bila komedija za neutralne, a za nas horor. Ali eto vraca se Papac, i on mora u prvih 11 kao centar-half. Cocalic je isto tako zasluzio poziv, ne znam igra li Bunoza standardno u Poljskoj...Mozda bi valjalo Torlaka pozvat, ali price o njemu u prvih 11 su ciste gluposti.Dylan Dog je napisao/la:Ajd dobro za Zebu,ionako je velika konkurencija na njegovoj poziciji,ali ja stvarno mislim da je Torlak bolji od Mravca,pa bolje je ponovno zvati Branimira Bajica nego njega,Mravac za mene spada u skupinu najvecih kloceva koji su prosli kroz reprezentaciju,Jakirevic i kompanija.
Sta se sve radi Stilicu, ne bi me cudilo i da je Zeba ispred njega.soko je napisao/la:Igramo protiv Grcke, Cocalic vise puta prosle sezone bio u timu kola i to bas protiv naj boljih grckih timova. A vecina grka bas igra u tim timovi tako da je veoma jasno zasto bi on trebao dobiti poziv. Hadzic se isto tako moze isprobati.
Zeba, opet sigurno ne ispred Stilica. Cak bi bilo bolje zvati malog Cajica neg Zebu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.