Ubij se.Viper je napisao/la:Po meni precijenjeni igraci:
Luka Modric
Viktor Valdes
Alexis Sanchez
Javi Martinez
Emir Spahic
Eldin Adilovic![]()
Lukas Podolski
Sergio Busquets
Alexandre Paro
Rio Ferdinand
De Gea
Jose Bosingwa
Precijenjeni igraci
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
- tyler durden
- Kontakt:
Re: Precijenjeni igraci
Sta kao Modric, Valdes i Sergio nisu precijenjenityler durden je napisao/la:Ubij se.Viper je napisao/la:Po meni precijenjeni igraci:
Luka Modric
Viktor Valdes
Alexis Sanchez
Javi Martinez
Emir Spahic
Eldin Adilovic![]()
Lukas Podolski
Sergio Busquets
Alexandre Paro
Rio Ferdinand
De Gea
Jose Bosingwa

SAMO ČELIK !
- tyler durden
- Kontakt:
Viper je napisao/la:Sta kao Modric, Valdes i Sergio nisu precijenjenityler durden je napisao/la:Ubij se.Viper je napisao/la:Po meni precijenjeni igraci:
Luka Modric
Viktor Valdes
Alexis Sanchez
Javi Martinez
Emir Spahic
Eldin Adilovic![]()
Lukas Podolski
Sergio Busquets
Alexandre Paro
Rio Ferdinand
De Gea
Jose BosingwaAjde Ferdinand i nekako, ali ova 3
![]()
![]()
Po cemu su precijenjeni?
Valdes ne moze biti precijenjen jer ga niko ne smatra ozbiljnim golmanom
Od mene: Modric, Buskec, Kerik i recimo Pike

Od mene: Modric, Buskec, Kerik i recimo Pike
- tyler durden
- Kontakt:
Smijesno koliko ne znate 

Modrić
Sanchez
Di Maria
Benzema
Bale
Nani,....
Sanchez
Di Maria
Benzema
Bale
Nani,....
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Eto super nek je Valdes prvoklasni golman a svaki drugi treci mec sjebe po gol...neka Modric vrijedi 40ak miliona a od Dinama nije osvojio nista bitno jos kad vidim na indexu da je Ronaldo nezadovoljan jer se brine da ce Modric biti glavna zvijezda i plus jos danas izbace i da je i Ozil zabrinut samo me jos vise iznerviraju kao da nije dovoljno to preseravanje od 40 milki...Buskec u rangu Derena Flecera, cim dobije loptu proslijedi najblizem do sebe + ona bacanja po terenu kao da je u holivudu...Pike ajde manje vise, njega opasno mrzim pa i nisam toliko objektivan tu al covjek je taraba samo ima srece sto Barsa drzi loptu 70ak minuta na protivnickoj polovinityler durden je napisao/la:Smijesno koliko ne znate
ko je ovaj ?Viper je napisao/la:Po meni precijenjeni igraci:
Luka Modric
Viktor Valdes
Alexis Sanchez
Javi Martinez
Emir Spahic
Eldin Adilovic![]()
Lukas Podolski
Sergio Busquets
Alexandre Paro
Rio Ferdinand
De Gea
Jose Bosingwa

mislim da je to taj sa tvog avataraahmad_tz je napisao/la:ko je ovaj ?Viper je napisao/la:Po meni precijenjeni igraci:
Luka Modric
Viktor Valdes
Alexis Sanchez
Javi Martinez
Emir Spahic
Eldin Adilovic![]()
Lukas Podolski
Sergio Busquets
Alexandre Paro
Rio Ferdinand
De Gea
Jose Bosingwa
I ja sam konto da jest, ali nisam mogao da vjerujem da bi to neko napisao
. Uostalom mozda i bi ako prati fudbal od ove prosle sezone 

Bale, De Gea, Pike, Modric, Pastore, Gourcuf, Pato(možda),Kedira, Baloteli...
Ovdje samo opletes 10 imena ''precijenjenih igraca'' ,a niko da obrazlozi sto je imenovao odredjenog fudbalera
Evo ovi gore kazu Ge Gea
ne znam sta ocekujete od dvadesetjednogodisnjaka? Vec dobro brani za jedan od najvecih klubova,u Atleticu je bio odlican,a sta ce tek biti za 3-4 sezone . Ima sve predispozicije da bude najbolji golman na svijetu .
Takodje, ne razumijem kako neko za Spahica moze napisati da je precijenjen .Jel to njegov transfer kostao 20 miliona ili 2 mil eura? Eh,to je rec' podcijenjen igrac . Kada uzmes u obzir kako je igrao za Repku i kako igra sada za Sevillu ,samo nam moze biti zao sto nije mladji .

Evo ovi gore kazu Ge Gea

Takodje, ne razumijem kako neko za Spahica moze napisati da je precijenjen .Jel to njegov transfer kostao 20 miliona ili 2 mil eura? Eh,to je rec' podcijenjen igrac . Kada uzmes u obzir kako je igrao za Repku i kako igra sada za Sevillu ,samo nam moze biti zao sto nije mladji .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Messi.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Obzirom da je De Gea placen 17 miliona funti(rekord za golmana u VB) a uzimajuci u obzir njegove nastupe precijenjen je. Ne znaci da nece nekad opravdati cijenu, ali u onom, a i u ovom trenutku ne vriejdi toliko. A ako cemo finansijski i Ronaldo je, i Modric, i svaki igrac iznad 15-ak miliona funti je precijenjen. A igracki mi je odbrana Barce definitivno precijenjena, mislim u defanzivnom smislu, onda ima masa Engleza koji su precijenjeni.
Celik!3,2,2.
C.Ronaldo
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta
Eksperiment uspio. Hvala sto si se upecao.Vidal je napisao/la:C.Ronaldo
Jesi zdrav lave?AllGunsBlazing je napisao/la:Obzirom da je De Gea placen 17 miliona funti(rekord za golmana u VB) a uzimajuci u obzir njegove nastupe precijenjen je. Ne znaci da nece nekad opravdati cijenu, ali u onom, a i u ovom trenutku ne vriejdi toliko. A ako cemo finansijski i Ronaldo je, i Modric, i svaki igrac iznad 15-ak miliona funti je precijenjen. A igracki mi je odbrana Barce definitivno precijenjena, mislim u defanzivnom smislu, onda ima masa Engleza koji su precijenjeni.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Santos Aveiro
Higuain
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
kakav si ti moron, malo je reci! od kad ti pratis fudbal?Viper je napisao/la:Po meni precijenjeni igraci:
Luka Modric
Viktor Valdes
Alexis Sanchez
Javi Martinez
Emir Spahic
Eldin Adilovic![]()
Lukas Podolski
Sergio Busquets
Alexandre Paro
Rio Ferdinand
De Gea
Jose Bosingwa
Luka Modric: toliko je los, da su ga Realu pustili za sitne pare!
Viktor Valdes: covjek brani godinama u Barci, misli da takva ekipa nebi kupila nekog boljeg, da je tako los?
Emir Spahic: najvece srce od svih igraca BiH, isto ko da kazes navijacu Milana da je Gatusso los!

Lukas Podolski: jesi ti kad gledao Njemacku repku?
Sergio Busquets, toliko je los da je jednog Yayu Tourea izbacio iz ekipe! to sto volio da simulira je druga stvar, volio je i Pipo, pa je svejedno majstor!
Pato: reci da se zaebajes?
Rio Ferdinand: covjek je na zalasku karijere, on kad je razvaljivao ti si vjerovatno gurao tutu u rikverc!
De Gea: za njega cemo tek vidjeti, al ja mislim da ce biti zvijer!
Jose Bosingwa: kako moze biti precijenjen neko ko igra za QPR? to dovoljno govori o njemu!

usput, i Ronaldo je precijenjen, sta ima covjek, osim suta, brzine, driblinga, tehinke i pasa, ja stvarno neznam sta ljudi vide u njemu

BRAVE HEART 1979-2005
- Nail for Real
- Kontakt:
Kad vec koristite temu za svoje hejterske postove, fino napisite u prvoj recenici: Igraci koje ne mogu da smislim i koje mrzim.
A ovo sto sada radite je smijesno.
A ovo sto sada radite je smijesno.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.