Jarane promijeni temu na forumu, odi na bilijar komentarisi, nema smisla to sto pricas "oni nemaju kvalitet" pozzvidovitadjemila je napisao/la:Ama znam ja to za Ilijevskog i Antica.Ma prije proslog prvenstva ko je dao Makedoniji ikakve sanse.I koje prije toga bio Pera Antic.Pa njega je i proslavilo to prvenstvo.Ja vama pricam o necemu drugom.makedonijha nikada nema vrhunske igrace,ali igraju ljudi fanaticno i imaju srce vece za 30 posto od ostalih.Tako je i u rukometu.Uostalom vidjecete o cemu pricam na prvenstvu.Za njih sam siguran da prolaze.Moje misljenje,koje se zadnjh godina na svim takmicenjima pokazuje kao tacno da su Makedonci mozda na velikim takmicenjima u dvoranskim sportovima i najborbenija evropska reprezentacija.Uvjek imaju veliku podrsku navijaca,igraju za svoju zemlju na tim takmicenjima bas iz razloga sto nemaju mnogo nafuranih zvjezda u svojim redovima,kao pojedine reprezentacije koje se menekenisu na sampionatima, i rezultat ne izostaje...makedonija bez ilijevskog i antica, ostarjelog gecevskog dosta je slabija ekipa od one na EP u litvaniji
PS
debelo se nadam savovicu jer bi nam donio toliko vaznu stabilnost u skok igri, a pogotovu mi se svidja jer je i racionalan igrac
EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
Zadnja izmjena: LloriS, dana/u 18 nov 2012, 23:20, ukupno mijenjano 1 put.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Ne provaljuj se vise, ziv bio. Dzaba srce, kad mogu samo cigle bacat.
[/quote]vidovitadjemila je napisao/la:makedonija bez ilijevskog i antica, ostarjelog gecevskog dosta je slabija ekipa od one na EP u litvaniji
PS
debelo se nadam savovicu jer bi nam donio toliko vaznu stabilnost u skok igri, a pogotovu mi se svidja jer je i racionalan igrac
Ama znamja to za Ilijevskog i Antica.Ma prije proslog prvenstva ko je dao Makedoniji ikakve sanse.I koje prije toga bio Pera Antic.Pa njega je i proslavilo to prvenstvo.Ja vama pricam o necemu drugom.makedonijha nikada nema vrhunske igrace,ali igraju ljudi fanaticno i imaju srce vece za 30 posto od ostalih.Tako je i u rukometu.Uostalom vidjecete o cemu pricam na prvenstvu.Za njih sam siguran da prolaze.Moje misljenje,koje se zadnjh godina na svim takmicenjima pokazuje kao tacno da su Makedonci mozda na velikim takmicenjima u dvoranskim sportovima i najborbenija evropska reprezentacija.Uvjek imaju veliku podrsku navijaca,igraju za svoju zemlju na tim takmicenjima bas iz razloga sto nemaju mnogo nafuranih zvjezda u svojim redovima,kao pojedine reprezentacije koje se menekenisu na sampionatima, i rezultat ne izostaje...
Zadnja izmjena: lumani, dana/u 18 nov 2012, 23:22, ukupno mijenjano 1 put.
- storm_raider
- Kontakt:
-Uh ovo gore ne treba ni komentarisat...
Sto se tice grupe, ja sam zadovoljan. Mozemo i Srbiju tuci, mada se sada s njima nikad ne zna. Ekipa koja moze da izgubi skoro sve utakmice u grupi, a i s druge strane da odu daleko.. Makedonci nece ovo prvenstvo biti ni blizu nivoa proslog. Igraci ostarili, bez Antica i Ilijevskog, ima tu par mladih ali nije to vise to.
Optimista sam, imamo dobru ekipu, savez dobro radi, Aco vodi ove momke lijepo, samo da Mirza dobije koji minut u ekipi vise do ljeta i to je to. Nadam se da nece povreda biti.
Mene licno je strah Latvije. Ne leze nam, nikako.. Mozemo biti u formi, mozemo imati vrhunskog trenera, sigurno imamo bolje igrace, ali s njima cemo uvijek nekako biti u egalu. Dzaba, tricasi, ali hajde samo neka nema Finske.
Sto se tice grupe, ja sam zadovoljan. Mozemo i Srbiju tuci, mada se sada s njima nikad ne zna. Ekipa koja moze da izgubi skoro sve utakmice u grupi, a i s druge strane da odu daleko.. Makedonci nece ovo prvenstvo biti ni blizu nivoa proslog. Igraci ostarili, bez Antica i Ilijevskog, ima tu par mladih ali nije to vise to.
Optimista sam, imamo dobru ekipu, savez dobro radi, Aco vodi ove momke lijepo, samo da Mirza dobije koji minut u ekipi vise do ljeta i to je to. Nadam se da nece povreda biti.
Mene licno je strah Latvije. Ne leze nam, nikako.. Mozemo biti u formi, mozemo imati vrhunskog trenera, sigurno imamo bolje igrace, ali s njima cemo uvijek nekako biti u egalu. Dzaba, tricasi, ali hajde samo neka nema Finske.
Zadnja izmjena: storm_raider, dana/u 18 nov 2012, 23:30, ukupno mijenjano 2 puta.
Sport je lijek za tijelo i duh.
- vidovitadjemila
Sta tebi jarane nije jasno.Napisi neki argumenat nesto pametno jbg.Nemoj ni komentarisati ako neznas o cemu pricas niti imas nikakve argumente.I neces mi ti odredjivati kako cu i sta da pisem.Nemoj da komentarises moje postove na tako glup nacin.A sto se bilijara tice i tu sam bolji od tebe.Hajde u 3 dobijene ako hoces .Izaberi po koliko i gdjeLloriS je napisao/la:Jarane promijeni temu na forumu, odi na bilijar komntarisi, nema smisla to sto pricas "oni nemaju kvalitet" pozzvidovitadjemila je napisao/la:Ama znam ja to za Ilijevskog i Antica.Ma prije proslog prvenstva ko je dao Makedoniji ikakve sanse.I koje prije toga bio Pera Antic.Pa njega je i proslavilo to prvenstvo.Ja vama pricam o necemu drugom.makedonijha nikada nema vrhunske igrace,ali igraju ljudi fanaticno i imaju srce vece za 30 posto od ostalih.Tako je i u rukometu.Uostalom vidjecete o cemu pricam na prvenstvu.Za njih sam siguran da prolaze.Moje misljenje,koje se zadnjh godina na svim takmicenjima pokazuje kao tacno da su Makedonci mozda na velikim takmicenjima u dvoranskim sportovima i najborbenija evropska reprezentacija.Uvjek imaju veliku podrsku navijaca,igraju za svoju zemlju na tim takmicenjima bas iz razloga sto nemaju mnogo nafuranih zvjezda u svojim redovima,kao pojedine reprezentacije koje se menekenisu na sampionatima, i rezultat ne izostaje...makedonija bez ilijevskog i antica, ostarjelog gecevskog dosta je slabija ekipa od one na EP u litvaniji
PS
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
igracemo mi jos 4 utakmice osim srbije, a u svim tim utakmicama pogotovu protiv crnogoraca mislim da savovic itekako moze pomocifloyd je napisao/la:Pa naravno. Ovaj jos konta da tamo Gecevski hara...ili mozda i Naumovski.nerminh74 je napisao/la: makedonija bez ilijevskog i antica, ostarjelog gecevskog dosta je slabija ekipa od one na EP u litvaniji
PS
Savovica treba zaboravit. I ako ne treba njima (srbiji) ucinice sve da ne pojacaju svog konkureta. Sta ocekivat od jednog troprstasa protiv srbije? To bi isto bilo kao kad bi stavili patriotu Supica u barazu protiv Srbije.
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
sem Mcaleba i daleko ispod Samardziskog navedi mi preostale visoko kvalitetne igrace Makedonijevidovitadjemila je napisao/la:
Sta tebi jarane nije jasno.Napisi neki argumenat nesto pametno jbg.Nemoj ni komentarisati ako neznas o cemu pricas niti imas nikakve argumente.I neces mi ti odredjivati kako cu i sta da pisem.Nemoj da komentarises moje postove na tako glup nacin.A sto se bilijara tice i tu sam bolji od tebe.Hajde u 3 dobijene ako hoces .Izaberi po koliko i gdje
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
- vidovitadjemila
Timovi u kojimaje Pero igrao do prvenstva su Zvjezda ,Akademik Sofija,Lokomotiv Kuban i Spartak st. Petersburg tako da o nekim vrhunskim timovima nema govora.Druga Evropska liga i to njeno dno,u najmanju ruku.Tek je poslije prvenstva otisao u Olimpiakos.dobro znam o cemu pricamPerouvjek igrao u solidnim timovima,gec im je bio srce,a vlado prevodio loptu..info,info.
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
Pise solidnim a ne vrhunski.Gec im srce bio,a Vlado kreator igre.Sta u opste da ti objasnjavam,kada ne pratis ovaj sport.vidovitadjemila je napisao/la:Timovi u kojimaje Pero igrao do prvenstva su Zvjezda ,Akademik Sofija,Lokomotiv Kuban i Spartak st. Petersburg tako da o nekim vrhunskim timovima nema govora.Druga Evropska liga i to njeno dno,u najmanju ruku.Tek je poslije prvenstva otisao u Olimpiakos.dobro znam o cemu pricamPerouvjek igrao u solidnim timovima,gec im je bio srce,a vlado prevodio loptu..info,info.
- vidovitadjemila
Ja vama govorim da Makedonci nemaju vrh igrace ali imaju reprezentaciju,naveo sam gore i razloge.Borba srce i fanatizam.I opet ce na ovom prvenstvu iskrsnuti neki Antic,budite uvjereni.Srbi imaju vrh igrace ,ponasaju se ko piyde i zamalo ne ispadose iz kvaslifikacija.E o tome vam pricam...nerminh74 je napisao/la:sem Mcaleba i daleko ispod Samardziskog navedi mi preostale visoko kvalitetne igrace Makedonijevidovitadjemila je napisao/la:
Sta tebi jarane nije jasno.Napisi neki argumenat nesto pametno jbg.Nemoj ni komentarisati ako neznas o cemu pricas niti imas nikakve argumente.I neces mi ti odredjivati kako cu i sta da pisem.Nemoj da komentarises moje postove na tako glup nacin.A sto se bilijara tice i tu sam bolji od tebe.Hajde u 3 dobijene ako hoces .Izaberi po koliko i gdje
- vidovitadjemila
Pratim itekako sve sportove ali vi nikako necete da svatite da je u sportu srce i zelja najbitnija stvar.lumani je napisao/la:Pise solidnim a ne vrhunski.Gec im srce bio,a Vlado kreator igre.Sta u opste da ti objasnjavam,kada ne pratis ovaj sport.vidovitadjemila je napisao/la:Timovi u kojimaje Pero igrao do prvenstva su Zvjezda ,Akademik Sofija,Lokomotiv Kuban i Spartak st. Petersburg tako da o nekim vrhunskim timovima nema govora.Druga Evropska liga i to njeno dno,u najmanju ruku.Tek je poslije prvenstva otisao u Olimpiakos.dobro znam o cemu pricamPerouvjek igrao u solidnim timovima,gec im je bio srce,a vlado prevodio loptu..info,info.
sa ovim igracima,nista nije moguce.
- vidovitadjemila
Ma prvenstvo ce sve pokazati, svako ima svoje misljenje.I pravo na njega. pozdrav...lumani je napisao/la:sa ovim igracima,nista nije moguce.
Ja se neadam da ce Mirza zaigrat u NBA, inace nam se crno pise ako on ne bude u dobroj formi. Ovako realno gledajuci Grupa je gurava sve u 5 deka, daleko od toga da se ne moze proci lici mi na ovu fudbalsku u kvalifikacijama.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Bas sam napisao tamo na teletovicevoj temi , stvarno mi je krivo ako se ne uspije nametnuti u ovoj sezoni i da presjedi na klupi osjetit cemo to itekako na eurobasketu...
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Dobili smo najtežu skupinu. Mislim da su minimalne šanse za prolaz u narednu fazu takmičenja. Volim petrovića, drag mi je ali roster je siromašan da bi se neko čudo napravilo.
Svi koji misle da je srbiji zadnji šesir mjerilo kvaliteta su u velikoj zabludi. Srbija & Litvanija su favoriti ne samo grupe nego i cijelog takmičenja. Crnogorci & makedonci su u nekakvom uzletu, euforiji i imaju solidno popunjene rostere.
A BiH i Latvija borba za 5 mjesto...
Svi koji misle da je srbiji zadnji šesir mjerilo kvaliteta su u velikoj zabludi. Srbija & Litvanija su favoriti ne samo grupe nego i cijelog takmičenja. Crnogorci & makedonci su u nekakvom uzletu, euforiji i imaju solidno popunjene rostere.
A BiH i Latvija borba za 5 mjesto...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
KOLIKO GLUPOSTI NA OVOM FORUMU,NAJBOLJE SE ISKLJUCITI JEDNO 10 DANA.
*** ŽIVOT ZA IGOKEU ***
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Miljan je napisao/la:KOLIKO GLUPOSTI NA OVOM FORUMU,NAJBOLJE SE ISKLJUCITI JEDNO 10 DANA.
Pokušaj malo duže...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
1. kolo - 4. septembar
Serbia vs. Lithuania
Macedonia vs. Montenegro
Latvia vs. Bosnia and Herzegovina
2. kolo - 5. September
Bosnia and Herzegovina vs. Serbia
Montenegro vs. Latvia
Lithuania vs. Macedonia
3. kolo - 6. September
Montenegro vs. Bosnia and Herzegovina
Macedonia vs. Serbia
Latvia vs. Lithuania
4.kolo - 8. September
Bosnia and Herzegovina vs. Macedonia
Lithuania vs. Montenegro
Serbia vs. Latvia
5.kolo - 9. September
Lithuania vs. Bosnia and Herzegovina
Latvia vs. Macedonia
Montenegro vs. Serbia

Serbia vs. Lithuania
Macedonia vs. Montenegro
Latvia vs. Bosnia and Herzegovina
2. kolo - 5. September
Bosnia and Herzegovina vs. Serbia
Montenegro vs. Latvia
Lithuania vs. Macedonia
3. kolo - 6. September
Montenegro vs. Bosnia and Herzegovina
Macedonia vs. Serbia
Latvia vs. Lithuania
4.kolo - 8. September
Bosnia and Herzegovina vs. Macedonia
Lithuania vs. Montenegro
Serbia vs. Latvia
5.kolo - 9. September
Lithuania vs. Bosnia and Herzegovina
Latvia vs. Macedonia
Montenegro vs. Serbia
Racunica je jasna, moramo dobiti prvu tekmu sa Latvijom, zatim jednu od Srbije ili Crne Gore i Makedonce, tada prolazimo u drugi krug.
Najvaznije je dobro startati i dernuti Latviju koja ce namuciti mnoge.
Najvaznije je dobro startati i dernuti Latviju koja ce namuciti mnoge.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.