KUP BiH za sezonu 2012/13
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: KUP BiH za sezonu 2012/13
mogla bi sloga ovo i proci, jest da nismo nesto ali nije ni ovaj gosk. bice zanimljivo, ako se vratimo iz gabele sa povoljnim rezultatom sve je moguce.
zrinja1905 je napisao/la:prava steta, bar da jednom igrate pred punim stadionom, bar u gostima na stadionu pod bijelim brijegom sluzbenog naziva stadion HŠK ZRINJSKIMaestro^^ je napisao/la:Steta sto Velez nije prosao , pa da opet gledamo gradski derbi u kupu , pa da ih opet Velez lagano izbaci.
![]()
posto bi kod vas bilo 500 ljudi kao i prosle godine, jos bi i svim silama htjeli zabraniti dolazak ultrasa
inace polufinale skoro pa sigurno igraju zeljo, zrinja,siroki i gosk
Kako imas obraza tako nesto govoriti,ali dok se ponosis time sto ste oteli tudzi stadion i sad ga nazivas svojim,sve mi je jasno. Ali doci ce sve na svoje...
Celik u srcu
Zvijezda-Zrinjski 40 %-60%
Čelik-Široki Brijeg 30%-70%
Olimpik-Željezničar 20%-80%
Sloga-GOŠK 20%-80%
Čelik-Široki Brijeg 30%-70%
Olimpik-Željezničar 20%-80%
Sloga-GOŠK 20%-80%
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
Zvijezda - Zrinjski - Prolazi Zrinjski ,ovo ja srcem
!A razum kaže bježite od ovog para.
Olimpic -Željo - Olimpic ide dalje i to na gol razliku
!!Vrijeme je da Olimpic naplati Želji sve one frustracije i poraze od 1-0.
Široki-Čelik - Široki ide dalje , Musa posložio ekipu , bit će gusto ali Široki po meni kompletnija i bolja ekipa i u dvije tekme će biti uspješniji.Mislim da prvu tekmu Široki neće primiti gol i to će biti odlučujuće.
Sloga -Gošk - Valjda Gošk ide dalje ali pošto ne poznajem Slogu ne mogu ništa konkretnije reći.Katalinić je iskusan vuk i revanš je u Gabeli pa zato prolaz Goška ali sumnjam da će biti lagano.
Olimpic -Željo - Olimpic ide dalje i to na gol razliku
Široki-Čelik - Široki ide dalje , Musa posložio ekipu , bit će gusto ali Široki po meni kompletnija i bolja ekipa i u dvije tekme će biti uspješniji.Mislim da prvu tekmu Široki neće primiti gol i to će biti odlučujuće.
Sloga -Gošk - Valjda Gošk ide dalje ali pošto ne poznajem Slogu ne mogu ništa konkretnije reći.Katalinić je iskusan vuk i revanš je u Gabeli pa zato prolaz Goška ali sumnjam da će biti lagano.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!
acovic1 je napisao/la:
Prva utakmica je u Gabeli, koliko ja znam. Revans je u Doboju!

Vjerovatno si u pravu , ja se ravnao prema ovom postu iznad mog ali i dalje stoji da je Gošk favorit a što se tiče Sloge za mene je nepoznanica pa zato kažem da je moguće i neko iznenađenje , posebno u prvoj tekmi bez obzira gdje se igrala.po'marke je napisao/la:acovic1 je napisao/la:
Prva utakmica je u Gabeli, koliko ja znam. Revans je u Doboju!
Moje misljenje da dalju idu Zrinjski, Siroki, Gosk i Zeljo a i kad pogledas tako je realno.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Baš zato je kup čudno natjecanje jer često favoriti ispadnu.Ja sam napisao neko svoje razmišljanje ali ne bi bilo čudno da bude totalno suprotno.I da Zvijezda izbaci Zrinju (jezik pregrizoElegant je napisao/la:Moje misljenje da dalju idu Zrinjski, Siroki, Gosk i Zeljo a i kad pogledas tako je realno.
po cemu je to siroki toliki favorit u odnosu na celik, daj mi neko njihovo gazenje celika u par zadnjih godinaacovic1 je napisao/la:Baš zato je kup čudno natjecanje jer često favoriti ispadnu.Ja sam napisao neko svoje razmišljanje ali ne bi bilo čudno da bude totalno suprotno.I da Zvijezda izbaci Zrinju (jezik pregrizoElegant je napisao/la:Moje misljenje da dalju idu Zrinjski, Siroki, Gosk i Zeljo a i kad pogledas tako je realno.),Olimpic - Želju,Čelik -Širokog i Sloga -Goška.Kad pogledaš ni ovo nije baš nerealno.Nisu kod nas uopće velike razlike između ekipa i zato je dovoljan jedan loš dan ili da jednu ekipu malo više pomazi sreća i eto iznenađenje.
za prolaz najvece sanse imaju ; osimovci, gosk, celik i zvijezda pozz
Moje mišljenje je da je po trenutnoj formi Široki bolji (imaju 5 ili 6 pobjeda u nizu) i mislim da u dvije utakmice ide dalje ali sam isto tako napisao da ne bi bilo neko veliko iznenađenje i da Čelik prođe.Nećemo sada o gaženju mada sam prije možda 2 godine gledao na Pecari Široki -Čelik i završilo je 4-1 za domaće.Ne znam je li to bilo gaženje ali nije ugodno sigurno.Doduše Čelik je dobio početkom prvenstva na Kamberovića polju 2-0 ali mislim da je od tada Široki u usponu a Čelik stagnira.turku je napisao/la:po cemu je to siroki toliki favorit u odnosu na celik, daj mi neko njihovo gazenje celika u par zadnjih godinaacovic1 je napisao/la:Baš zato je kup čudno natjecanje jer često favoriti ispadnu.Ja sam napisao neko svoje razmišljanje ali ne bi bilo čudno da bude totalno suprotno.I da Zvijezda izbaci Zrinju (jezik pregrizoElegant je napisao/la:Moje misljenje da dalju idu Zrinjski, Siroki, Gosk i Zeljo a i kad pogledas tako je realno.),Olimpic - Želju,Čelik -Širokog i Sloga -Goška.Kad pogledaš ni ovo nije baš nerealno.Nisu kod nas uopće velike razlike između ekipa i zato je dovoljan jedan loš dan ili da jednu ekipu malo više pomazi sreća i eto iznenađenje.
Posteno.Ja navijam za Celik pa mislim da je Siroki veliki favorit u ovoj utakmici,imaju sjajnu formu pred ovaj mec,tako da nece Celiku nimalo biti lako.acovic1 je napisao/la:
Moje mišljenje je da je po trenutnoj formi Široki bolji (imaju 5 ili 6 pobjeda u nizu) i mislim da u dvije utakmice ide dalje ali sam isto tako napisao da ne bi bilo neko veliko iznenađenje i da Čelik prođe.Nećemo sada o gaženju mada sam prije možda 2 godine gledao na Pecari Široki -Čelik i završilo je 4-1 za domaće.Ne znam je li to bilo gaženje ali nije ugodno sigurno.Doduše Čelik je dobio početkom prvenstva na Kamberovića polju 2-0 ali mislim da je od tada Široki u usponu a Čelik stagnira.
Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45
Chelsea FC
Chelsea FC
Baš zato je kup čudno natjecanje jer često favoriti ispadnu.Ja sam napisao neko svoje razmišljanje ali ne bi bilo čudno da bude totalno suprotno.I da Zvijezda izbaci Zrinju (jezik pregrizo
),Olimpic - Želju,Čelik -Širokog i Sloga -Goška.Kad pogledaš ni ovo nije baš nerealno.Nisu kod nas uopće velike razlike između ekipa i zato je dovoljan jedan loš dan ili da jednu ekipu malo više pomazi sreća i eto iznenađenje.[/quote]
po cemu je to siroki toliki favorit u odnosu na celik, daj mi neko njihovo gazenje celika u par zadnjih godina[/quote]
Moje mišljenje je da je po trenutnoj formi Široki bolji (imaju 5 ili 6 pobjeda u nizu) i mislim da u dvije utakmice ide dalje ali sam isto tako napisao da ne bi bilo neko veliko iznenađenje i da Čelik prođe.Nećemo sada o gaženju mada sam prije možda 2 godine gledao na Pecari Široki -Čelik i završilo je 4-1 za domaće.Ne znam je li to bilo gaženje ali nije ugodno sigurno.Doduše Čelik je dobio početkom prvenstva na Kamberovića polju 2-0 ali mislim da je od tada Široki u usponu a Čelik stagnira.[/quote]
druze moj vidi nesto, od tih 5 pobjeda sirokog imaju 2 nad orasjem, travnikom i gradinom tako da nije nesto za pohvalit, uostalom i celik ima niz od 5 neporazenih ako vec gledas formu, a liga u cijelosti je uzas kao i siroki i celik. Siroki ima istrosenu ekipu i staru u kojoj sve zavisi od vagnera al eto sve vise od 1 razlike za siroki vam je uspjeh
po cemu je to siroki toliki favorit u odnosu na celik, daj mi neko njihovo gazenje celika u par zadnjih godina[/quote]
Moje mišljenje je da je po trenutnoj formi Široki bolji (imaju 5 ili 6 pobjeda u nizu) i mislim da u dvije utakmice ide dalje ali sam isto tako napisao da ne bi bilo neko veliko iznenađenje i da Čelik prođe.Nećemo sada o gaženju mada sam prije možda 2 godine gledao na Pecari Široki -Čelik i završilo je 4-1 za domaće.Ne znam je li to bilo gaženje ali nije ugodno sigurno.Doduše Čelik je dobio početkom prvenstva na Kamberovića polju 2-0 ali mislim da je od tada Široki u usponu a Čelik stagnira.[/quote]
druze moj vidi nesto, od tih 5 pobjeda sirokog imaju 2 nad orasjem, travnikom i gradinom tako da nije nesto za pohvalit, uostalom i celik ima niz od 5 neporazenih ako vec gledas formu, a liga u cijelosti je uzas kao i siroki i celik. Siroki ima istrosenu ekipu i staru u kojoj sve zavisi od vagnera al eto sve vise od 1 razlike za siroki vam je uspjeh
Ja navijam za Zrinju i nadam se prolazu ali s obzirom da nam Zvijezda ne leži i da nam je forma u padu bio bih sutra zadovoljan i sa minimalnim porazom pod uvjetom da damo gol!Ali i da igramo sa Barcom ja bih se nadao nečemu i zato svak ima pravo da igra i da se nada,a nogomet i jeste zanimljiv zato što se događaju iznenađenja.Ne bio ga nitko gledao kad bi sve bilo predvidljivo.Tko zna majstore onaj Travančić vam nije loš ,možda ga krene i eto problema Musi i ekipi.Kup je čudno natjecanje zato oprez....amEl_rooB je napisao/la:Posteno.Ja navijam za Celik pa mislim da je Siroki veliki favorit u ovoj utakmici,imaju sjajnu formu pred ovaj mec,tako da nece Celiku nimalo biti lako.acovic1 je napisao/la:
Moje mišljenje je da je po trenutnoj formi Široki bolji (imaju 5 ili 6 pobjeda u nizu) i mislim da u dvije utakmice ide dalje ali sam isto tako napisao da ne bi bilo neko veliko iznenađenje i da Čelik prođe.Nećemo sada o gaženju mada sam prije možda 2 godine gledao na Pecari Široki -Čelik i završilo je 4-1 za domaće.Ne znam je li to bilo gaženje ali nije ugodno sigurno.Doduše Čelik je dobio početkom prvenstva na Kamberovića polju 2-0 ali mislim da je od tada Široki u usponu a Čelik stagnira.
druze moj vidi nesto, od tih 5 pobjeda sirokog imaju 2 nad orasjem, travnikom i gradinom tako da nije nesto za pohvalit, uostalom i celik ima niz od 5 neporazenih ako vec gledas formu, a liga u cijelosti je uzas kao i siroki i celik. Siroki ima istrosenu ekipu i staru u kojoj sve zavisi od vagnera al eto sve vise od 1 razlike za siroki vam je uspjeh[/quote]
Upravu si što se tiče pobjeda Širokog ali što se tiče sastava i igre tu griješiš.Musa je osvježio ekipu sa nekoliko novih ,mladih igrača i to se već primjeti.Napravio je ono što najbolje pali kod nas a to je spoj nekoliko mladih ,novih igrača i starijih i iskusnih i to već daje rezultate i po meni oni će biti sve bolji.
druze moj vidi nesto, od tih 5 pobjeda sirokog imaju 2 nad orasjem, travnikom i gradinom tako da nije nesto za pohvalit, uostalom i celik ima niz od 5 neporazenih ako vec gledas formu, a liga u cijelosti je uzas kao i siroki i celik. Siroki ima istrosenu ekipu i staru u kojoj sve zavisi od vagnera al eto sve vise od 1 razlike za siroki vam je uspjeh[/quote]
Upravu si što se tiče pobjeda Širokog ali što se tiče sastava i igre tu griješiš.Musa je osvježio ekipu sa nekoliko novih ,mladih igrača i to se već primjeti.Napravio je ono što najbolje pali kod nas a to je spoj nekoliko mladih ,novih igrača i starijih i iskusnih i to već daje rezultate i po meni oni će biti sve bolji.
Upravu si što se tiče pobjeda Širokog ali što se tiče sastava i igre tu griješiš.Musa je osvježio ekipu sa nekoliko novih ,mladih igrača i to se već primjeti.Napravio je ono što najbolje pali kod nas a to je spoj nekoliko mladih ,novih igrača i starijih i iskusnih i to već daje rezultate i po meni oni će biti sve bolji.[/quote]
Pa da imaju neki kvalitet i ja bi bio sretan jer bi nam i liga bila kvalitetnija, al gledao sam tog Širokog u Zenici i Musa ih je vodio bas, pa gledajuci po imenima su kvalitetniji dosta od Čelika, medjutim ako pogledas njihovu igru, a i gol sto su dali u Zenici to je bila majstorija Vagnera nista drugo... objektivno liga je ujednacena sa izuzetkom ovih posljednjeplasiranih sve to dodje u 5 grama
Pa da imaju neki kvalitet i ja bi bio sretan jer bi nam i liga bila kvalitetnija, al gledao sam tog Širokog u Zenici i Musa ih je vodio bas, pa gledajuci po imenima su kvalitetniji dosta od Čelika, medjutim ako pogledas njihovu igru, a i gol sto su dali u Zenici to je bila majstorija Vagnera nista drugo... objektivno liga je ujednacena sa izuzetkom ovih posljednjeplasiranih sve to dodje u 5 grama
ma sto svi otpisuju ovu Slogu,pa ljudi ce proci Goska 100 % 
Ja pretpostavljam da nista nece biti rijeseno u prvim utakmicama, iz cega proizilazi da su zanimljivi parovi. Bice i penala garant 
Zna li neko da li će neki radio prenositi današnju utakmicu Zvijezda - Zrinjski?
Βασιλεὺς Βασιλέων Βασιλεύων Βασιλευόντων
likČe prolazi na penale, u Zenici ce se izvoditi penali, sutace se na golu kod juga, mi cemo logicno zajebavat igrace Sirokog i smetat im, onda ce oni ispast i kao i inace kad izgube na BP bice srednjaka publici u Zenici a mi cemo sa svojim pulenima slavit pobjedu 
EDIT: Jos nam sutra Pilav sudi, idealno

EDIT: Jos nam sutra Pilav sudi, idealno
SAMO ČELIK !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.