NK Vitez
Re: NK Vitez
Ekipa dns otputovala u Prijedor gdje ce docekati sutrasnju utakmicu protiv Rudara. Sretno,odigrajte muski i vratite se s bodovima! 

TH 1950
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
Naša momčad je danas otputovala u Prijedor gdje je odradila posljednji trening pred sutrašnju utakmicu.
U okviru 28. kola BHT Premijer lige, sastaju se s FK Rudar Prijedor, pretposljednjom ekipom na tabeli.
Želimo im mnogo sreće u sutrašnjem meču! #igrajvitez

U okviru 28. kola BHT Premijer lige, sastaju se s FK Rudar Prijedor, pretposljednjom ekipom na tabeli.
Želimo im mnogo sreće u sutrašnjem meču! #igrajvitez

TH 1950
Premije za pobjedu u Prijedoru 800 KM po igracu! Momci ako ovo ne iskoristite onda vam treba **** mamu!

TH 1950
Kisa pljusti ne prestaje, teren nikakav... Uvalicete neku frljoku i dosta 

? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
Voda skupa, preskupa, teren los i nikakav.Prijedor je napisao/la:Kisa pljusti ne prestaje, teren nikakav... Uvalicete neku frljoku i dosta

S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
E moji vitezovi dobijenu utakmicu ne privedete kraju kako treba
sad se spasavajte kad vam igraci ne znaju izlezavati se malo 

? &
Cuj u Bosni se slavi dan radakakanjac62 je napisao/la:Nije ni tebi lako .volio bi I ti da si pametniji jel da ?white1950 je napisao/la:Ajmo mala barca pokupovati ovo utakmica što je ostalo i na zasluzeni odmor![]()
Ps.Zaprdim svima koji slave 1.maj
A sta ti slavis bijedo jedna .Jado jadni.

Ps.Znaci utakmica sezone protiv Slavije

Ps.
Godine prolaze jubav ostaje...
A sta je s nama zaposlenim koji smo pojeli par kila cevapa, carskog, piletine i zgotivili se pivom iz gajbe, vinom i zesticom, a sutra na poslu bili??white1950 je napisao/la: Cuj u Bosni se slavi dan radapola miliona nezaposlenih...al nek si ti uzeo po' kile cevapa,MB pivu i "zgotivio se",nema veze što ces sutra opet u kanal.e to se zove ironija jado jadni.
![]()

Vi radite nesto sa straneSignore je napisao/la:A sta je s nama zaposlenim koji smo pojeli par kila cevapa, carskog, piletine i zgotivili se pivom iz gajbe, vinom i zesticom, a sutra na poslu bili??white1950 je napisao/la: Cuj u Bosni se slavi dan radapola miliona nezaposlenih...al nek si ti uzeo po' kile cevapa,MB pivu i "zgotivio se",nema veze što ces sutra opet u kanal.e to se zove ironija jado jadni.
![]()
![]()

? &
Vi ste garant clanovi vladajucih stranaka pa imate razloga slavitSignore je napisao/la:A sta je s nama zaposlenim koji smo pojeli par kila cevapa, carskog, piletine i zgotivili se pivom iz gajbe, vinom i zesticom, a sutra na poslu bili??white1950 je napisao/la: Cuj u Bosni se slavi dan radapola miliona nezaposlenih...al nek si ti uzeo po' kile cevapa,MB pivu i "zgotivio se",nema veze što ces sutra opet u kanal.e to se zove ironija jado jadni.
![]()
![]()

Dajte nam bod, nama dosta. 

Ima cjenik prijatelju,zna se koliko je bod a koliko triPappy je napisao/la:Dajte nam bod, nama dosta.

E neko ce najebat nakog ovoga kola,neka nam je Bog na pomoci i jednim i drugim

Pošalji cjenovnik da se presaberemo.white1950 je napisao/la:Ima cjenik prijatelju,zna se koliko je bod a koliko triPappy je napisao/la:Dajte nam bod, nama dosta.![]()
E neko ce najebat nakog ovoga kola,neka nam je Bog na pomoci i jednim i drugim

-
- Kontakt:
SVe je u vasim rukama dobijete i mirni ste,ali niste imali ni srece jucer u onoj situaciji kad je stala u blaatu golemo i ono,al samo jako !
- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
trebali ste to jucer zavrsit , sad vam je teska situacija . za goli zivot protiv slavije , pa u banja luku .
kako ste igrali prvu protiv borca ( u slucaju istog broja bodova )?
edit-nasao , 1-0 nije los rezultat . samo zabit gol
kako ste igrali prvu protiv borca ( u slucaju istog broja bodova )?
edit-nasao , 1-0 nije los rezultat . samo zabit gol

hahaha **** ti teren i stative i nesrecu ****,bog ga ubio ondje mulja loptu u 88 minuti,izbij je u picku maternu,gol preglup primamo.... Steta,sad idemo u utakmicu sezone s Slavijom! bojim se da cemo remizirati i onda ispadanje u banja luci... Previse smo se sjebali ovim remijem u Prijedoru..Nece ni slavija doci da odigra tek tako,jos im se vraca par igraca.. Taman kad se trebalo poceti u infrastrukturu ulagati za ligu 12,kreteni ujebase gore sve 

TH 1950
Mislim da bi vas na kraju mogao koštati ispadanja onaj poraz od Olimpika kući.Ako ne dobijete Slaviju kući, a vas Borac dobije u zadnjem kolu, te Olimpik pobjedi Travnika, mislim da vi ispadate...Sve u svemu valjalo bi pobijediti Slaviju i onda 99% ostajete u društvu najboljih... 
Puno sreće u ova zadnja 2 kola...

Puno sreće u ova zadnja 2 kola...

Bit ce yebeno ali vjerujem da ostajemo.Slaviju MORAMO dobiti i
inače će nam biti
Olimpikuša ispada,NE MORE im pomoći ni Hatunić

Olimpikuša ispada,NE MORE im pomoći ni Hatunić

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.